ERM en de kunst van risicomanagement

    • coso erm2017 freelance interim control
Het Financieele Dagblad schreef 7 mei 2020: "Elk bedrijf wil nu een risicomanager". De verspreiding van COVID-19 heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd voor organisaties wereldwijd. Het is van belang om te anticiperen op de risico’s voor uw organisatie en tegelijk pragmatisch te blijven zodat u zicht houdt op de kansen in de realiteit van morgen.
 
Wij helpen u graag om in deze onzekere periode risico’s scherper in beeld te brengen zodat u de juiste strategische koers kunt kiezen en strategische voordelen kunt behalen. Onze onafhankelijke zelfstandig gevestigde freelance ERM- en risicoprofessionals staan voor u klaar voor scenario- en risico-analyses, het actualiseren van uw control framework, data- en privacymanagement, toetsing van beheersmaatregelen of de uitvoering van uw risicomanagementbeleid.
 
Vanuit ons netwerk van freelance risicomanagers verbindt Steens & Partners snel de juiste expert aan uw specifieke vraag en uitdaging. 
 
Wenst u met Steens & Partners de mogelijkheden van de kunst van Risicomanagement en ERM te verkennen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vernemen graag van u.