Steens & Partners ondersteunt CFO's en senior finance management bij het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door  de inzet van Freelance Finance Professionals op medior t/m directieniveau voor kennis- capaciteits- en change vraagstukken.  


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Finance Professionals. Vele CFO's en senior finance managers van top-1000 organisaties zijns reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elke "uitdaging" een oplossing en kennen wij de juiste Freelance Finance Professional. 


Lees meer over hoe relaties ons ervaren en interviews met  FD's van organisaties die wij ondersteunen. 


Executive Day 2018

  • 0
    • peter van uhm
Volgens het World Economic Forum is de Nederlandse economie de meest concurrerende economie van de Europese Unie en de vierde wereldwijd. Bovendien is Nederland, van de landen die deze lijst aanvoeren, wellicht het land waar welvaart en welzijn het grootste deel van de bevolking bereiken. Maar op hetzelfde moment neemt de…
mt100 webheader email

Uniek is onze 100% specialisatie in freelance finance professionals, als eerste bureau in Nederland en als marktleider. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de bedrijven in Nederland met het beste imago. MT Magazine heeft na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering en de nummer 3 in klantgerichtheid binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Het FD erkent Steens & Partners als het eerste interim managementkantoor 100% gespecialiseerd in freelance financials. Wij introduceerden de titel "Freelance Finance Professional" in Nederland. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder senior financiele professionals en opdrachtgevers. In 2015, 2016 en 2017 is Steens & Partners FD Gazelle, één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.