Freelance Finance Professionals mét impact

Al 25 jaar lang ondersteunt Steens & Partners CFO's en senior finance management met het bereiken van hun organisatiedoelstellingen. Wij richten ons op het implementeren van strategieën en het creëren van een toekomstbestendige financiële organisatie van topklasse. Dit doen we door ervaren Freelance Finance Professionals in te zetten op verschillende niveaus, van medior tot directie, om te helpen bij vraagstukken van kennis, capaciteit en verandering.


Onze freelancers zijn professionals vanuit diverse disciplines en branches. Wij stellen ook teams voor onze opdrachtgevers samen met uiteenlopende expertises aan boord om een multidisciplinair vraagstuk op een pragmatische wijze op te lossen.


Freelance professionals die wij inzetten werken als cfo, change manager, financieel manager, financieel directeur, financial-, business-, project en groupcontroller, governance-, risk-, compliance-, audit-, IFRS-, AO/IC-, treasury-, actuarieel, datawarehouse-, informatiemanagement-, ERP- en robotics specialist, planning & control, rapportage- en consolidatie professional, accountant, project- en programmamanager.


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Finance & IT Professionals. Vele CFO's, CIO's en senior finance managers van top-1000 organisaties zijn reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elke "uitdaging" een oplossing en kennen wij de juiste Freelance Finance & IT Professional. 


Steens & Partners is partner van de CFO Community.

                                                                                            

                                                                                                                                                                                           

Awards


Steens & Partners is verkozen tot het Beste Interim Management Bureau

Jaarlijks voert het zakenblad ‘Management Team’ onderzoek uit naar de beste dienstverlener van Nederland. Steens & Partners is in dit onderzoek, bekend als de MT1000, in 2021 én 2022 verkozen tot de beste dienstverlener in de categorie Interim Management. Wij ontvingen de hoogste beoordeling op de NPS Score en alle inhoudelijke aspecten: kwaliteit van uitvoering, klantgerichtheid en productleiderschap. Al 7 jaar op rij behoren wij tot de beste Interim Management kantoren van Nederland. 


Uniek is onze 100% specialisatie in Freelance Finance & IT professionals, als eerste bureau in Nederland en als marktleider. 


Het FD erkent Steens & Partners als het eerste interim managementkantoor 100% gespecialiseerd in Freelance Finance & IT Professionals. Wij introduceerden de titel "Freelance Finance Professional" in Nederland. 


FD Gazellen. 6 jaar op rij! In 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 behoort Steens & Partners tot de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.