Freelance Finance & IT Professionals mét impact

Steens & Partners ondersteunt CFO's, CIO's en senior management met het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. "Strategy implementation", het realiseren van een first class future-proof finance & IT organisatie. Dit doen wij door de inzet van Freelance Finance & IT Professionals op medior t/m directieniveau voor kennis- capaciteits- en change vraagstukken. Met ons blue-chip netwerk van opdrachtgevers en freelance professionals leveren wij ook oplossingen voor de vakgebieden Operations en HR. 


Onze freelancers zijn professionals vanuit diverse disciplines en branches. Wij stellen ook teams voor onze opdrachtgevers samen met uiteenlopende expertises aan boord om een multidisciplinair vraagstuk op een pragmatische wijze op te lossen.


Freelance professionals die wij inzetten werken als cfo, change manager, financieel manager, financieel directeur, financial-, business-, project en groupcontroller, governance-, risk-, compliance-, audit-, IFRS-, AO/IC-, treasury-, actuarieel, datawarehouse-, informatiemanagement-, ERP- en robotics specialist, planning & control, rapportage- en consolidatie professional, accountant, project- en programmamanager.


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Finance & IT Professionals. Vele CFO's, CIO's en senior finance managers van top-1000 organisaties zijn reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elke "uitdaging" een oplossing en kennen wij de juiste Freelance Finance & IT Professional. 


Steens & Partners is partner van de CFO Community.

                                                                                            

                                                                                                                                                                                           

Awards


MT Magazine en het Amsterdam Centre for Business Innovation heeft Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering van onze dienstverlening binnen Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Al 5 jaar op rij behoren wij tot de beste Interim Management kantoren van Nederland. 


Uniek is onze 100% specialisatie in Freelance Finance & IT professionals, als eerste bureau in Nederland en als marktleider. 


Het FD erkent Steens & Partners als het eerste interim managementkantoor 100% gespecialiseerd in Freelance Finance & IT Professionals. Wij introduceerden de titel "Freelance Finance Professional" in Nederland. 


FD Gazellen. 6 jaar op rij! In 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 behoort Steens & Partners tot de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.