Steens & Partners ondersteunt CFO's en senior management bij het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door  de inzet van Freelance Finance Professionals op medior t/m directieniveau voor kennis- capaciteits- en change vraagstukken. Met ons freelance netwerk leveren wij ook oplossingen voor de vakgebieden operations, IT en HR. 


Freelance professionals die wij inzetten werken als change manager, financieel manager en financieel directeur, financial-, business-, project en groupcontroller, governance-, risk-, compliance , audit-, IFRS-, AO/IC-, treasury-, actuarieel, datawarehouse-, informatiemanagement- en ERP-specialist, planning & control, rapportage- en consolidatie professional, accountant en project- en programmamanager.


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Finance Professionals. Vele CFO's en senior finance managers van top-1000 organisaties zijns reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elke "uitdaging" een oplossing en kennen wij de juiste Freelance Finance Professional. 


Steens & Partners is partner van de CFO Day en de Executive Day.

MT 1000

  • 0
    • mt1000-2018
Elk jaar vermeldt het Nederlandse management magazine MT de meeste waardevolle dienstverleners in Nederland op haar MT1000 ranking. De ranking komt tot stand op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd  door het Erasmus Centre for Business Innovation.  Voor het derde jaar op rij behoort Steens & Partners tot Nederlands beste Interim Management…
mt1000 2017li

Uniek is onze 100% specialisatie in freelance finance professionals, als eerste bureau in Nederland en als marktleider. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de bedrijven in Nederland met het beste imago. MT Magazine heeft na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering en de nummer 3 in klantgerichtheid binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Het FD erkent Steens & Partners als het eerste interim managementkantoor 100% gespecialiseerd in freelance financials. Wij introduceerden de titel "Freelance Finance Professional" in Nederland. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder senior financiele professionals en opdrachtgevers. In 2015, 2016, 2017 en 2018 is Steens & Partners FD Gazelle, één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.