Wij weten op welke details we moeten letten en waarop we kunnen bijsturen tijdens de selectieprocedure of gedurende de inzet van een freelance finance & IT professional. Zowel de freelance professional als de opdrachtgever is hierdoor verzekerd van de beste oplossing en de beste dienstverlening.

Steens & Partners heeft van alle bureaus in Nederland het grootste kwalitatieve netwerk en de meeste jaren ervaring met de werving en selectie van freelance professionals. Hierdoor kunnen wij freelance finance & IT professionals aanbieden die andere bureaus niet weten te vinden.


Omdat elke opdracht voor ons maatwerk is, vinden wij het essentieel om ongebonden, zorgvuldig en objectief te kunnen selecteren.

Wij hebben geen professionals in vaste dienst, zoals detacherings- of advisory kantoren. Hierdoor is bij ons de commerciële "druk" afwezig om eigen interimmers voorrang te geven bij een opdracht. Wij willen u immers de juiste oplossing bieden.


De freelance professional aanvaardt vanuit zijn of haar eigen verantwoordelijkheid de opdracht. Voor elke opdracht verkrijgt u hiermee de juiste finance professional met de hoogste motivatie en betrokkenheid.