Recruitment Consultant Interim Management voor de top-1000 organisaties in Nederland

Introductie

Werk je graag in een dynamische omgeving waarin uiteenlopende opdrachten elkaar snel afwisselen, je op senior level met opdrachtgevers en kandidaten in gesprek gaat en jij je analytische vaardigheden volop kan inzetten om complexe rollen te doorgronden en daar de beste freelance professionals voor te vinden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Steens & Partners heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en is in Nederland de marktleider in de bemiddeling van freelance finance professionals in het hogere segment. Ter versterking van onze teams zijn wij op zoek naar meerdere Recruitment Consultants (jr./med./sr.) voor alle drie onze kantoren.

 

Ons bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn de CFO’s en hun direct reports van in Nederland gevestigde top-1000 organisaties. Zij kiezen voor Steens & Partners omdat wij beschikken over een zeer uitgebreid kwaliteitsnetwerk van ruim negenduizend freelance finance & IT professionals in het hogere segment: finance en IT managers, controllers, accountants, FP&A en reporting specialisten, CFO's, compliance officers, ERP Implementatie specialisten, programma directeuren, etc. Door onze goede naam in de markt trekken wij hooggekwalificeerde freelancers finance & IT professionals aan. Wij kunnen altijd - en onafhankelijk - de beste freelance professional inzetten.

Steens & Partners is verkozen tot het "Beste Interim Management Bureau 2021” door het zakenblad Management Team MT1000.  Ook zijn wij zes jaar op rij FD Gazelle, de jaarlijkse onderscheiding van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Wij zijn partner van de CFO Day en de CFO community. 

De functie: Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Steens & Partners maak jij de verbinding tussen de freelance finance professional en de opdrachtgever. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers en freelance professionals vooruit te helpen. Door op zoek te gaan naar die ene freelance professional die de kennis en ervaring in huis heeft om specifieke problemen op te lossen en/of te zorgen voor verdere groei van onze opdrachtgevers. Je accelereert direct om de beste beschikbare kandidaat te vinden voor een actuele opdracht.

 • Vanuit oprechte interesse en gedrevenheid search, selecteer, interview en match je  freelance finance professionals; De kandidaten voelen zich welkom en betrokken; Je bouwt aan lange-termijnrelaties en ambassadeurschap;
 • Je werkt nauw samen met de Associate Directors van Steens & Partners, die o.a. verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen van nieuwe interim opdrachten; 
 • Met regelmaat zit je (digitaal en soms fysiek) om tafel bij onze opdrachtgevers om een nieuwe opdracht tot in detail te inventariseren en de verwachtingen te managen;
 • Je stemt de (tariefs)voorwaarden af, wint referenties in, veelal op C-level en regisseert de verwachtingen;
 • Je geeft een onderbouwd advies welke kandidaat bij de opdrachtgever wordt geïntroduceerd;
 • Je zorgt voor een goede proces-onboarding van de freelancer richting de opdrachtgever en onderhoudt regelmatig contact met de interim professional gedurende de opdracht.
 • Je draagt continu bij aan het uitbouwen van ons kandidatennetwerk door het werven en spreken van freelance finance professionals.

Samen met het hele team van Steens & Partners zet jij het gewenste resultaat neer. 

 

Het ideale profiel

Vanwege de zwaarte en complexiteit van de interim opdrachten die wij bemiddelen, vragen wij om  HBO+/WO niveau, bij voorkeur in een economische richting of met een economische component.

Affiniteit met en/of interesse in het finance vakgebied.
 

Je beschikt over de volgende competenties: scherp, analytisch, communicatief sterk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, doorzetter en zelfsturend. 


De rol van Recruitment Consultant kan bij ons op meerdere niveaus worden uitgevoerd, dus of je  één of tien jaar recruitmentervaring hebt met het actief sourcen & interviewen van (senior) kandidaten, we nodigen je graag uit te reageren.

  • fd mt 2022

 

Kom met ons praten

Beschik jij over een flinke drive, verantwoordelijkheidsgevoel, teamgeest, klantgedrevenheid en snelheid van handelen? En herken jij je in het beschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek.


Steens & Partners biedt een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar) met een goed salaris en een resultaatafhankelijke component. Daarnaast o.a. 25 vakantiedagen, collectieve pensioen- en verzekeringsregelingen, mobiele telefoon en een vergoeding woon-werkverkeer of een optionele auto van de zaak. En uiteraard een inspirerende werkomgeving waarbij we leuke teamactiviteiten hebben om de gezamenlijke successen te vieren!     ! 


Voor vragen of een gesprek kan je contact opnemen met Dirk Jan van Wilsum, directeur kantoor Amsterdam, via 020-3013590 of   of met Remco Misset, algemeen directeur van Steens & Partners, via 010-2897666 of .

Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.  

  • dreamjob