Recruitment Consultant

Introductie

Steens & Partners is een ondernemende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.

 

Ons bedrijf

Steens & Partners is specialist in de selectie en inzet van freelance finance professionals. In Nederland zijn wij marktleider op de interimmarkt. Steens & Partners is verkozen tot het "Beste Interim Management Bureau” van 2021 door het zakenblad Management Team / MT1000.  Ook zijn wij zes jaar op rij FD Gazelle, de jaarlijkse onderscheiding van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Wij zijn partner van de CFO Day en de CFO community. 

Onze opdrachtgevers zijn de financieel directies en financieel managers van in Nederlandse gevestigde top-1000-organisaties. Zij kiezen voor Steens & Partners omdat wij beschikken over een uitgebreid kwaliteitsnetwerk van ruim negenduizend freelance finance professionals op medior- tot en met directieniveau: finance managers, controllers, accountants, finance specialisten en CFO's. Door onze goede naam in de markt trekken wij hooggekwalificeerde freelancers finance professionals aan. Wij kunnen altijd - en onafhankelijk - de beste  professional inzetten.

De functie: Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Steens & Partners maak jij de verbinding tussen de freelance finance of IT professional en de opdrachtgever. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers en freelance professionals vooruit te helpen.  Door op zoek te gaan naar die ene freelance professional die de expertise in huis heeft om specifieke problemen op te lossen en/of te zorgen voor verdere groei van onze opdrachtgevers. Je accelereert direct om de beste beschikbare kandidaat te vinden voor een actuele opdracht.

 • Je searcht, selecteert, interviewt en matcht interim managers; 
 • Je stemt de (tariefs)voorwaarden af;
 • Ook win je dagelijks referenties in, veelal op C-level;
 • Je werkt nauw samen met onze associate directors, die o.a. verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van nieuwe opdrachten; 
 • Met enige regelmaat zit je (digitaal) om tafel bij onze opdrachtgevers om een nieuwe opdracht tot in detail te inventariseren;
 • Jij geeft een onderbouwd advies welke kandidaat bij de opdrachtgever wordt geïntroduceerd;
 • Je zorgt voor een goede onboarding richting de opdrachtgever en onderhoudt regelmatig contact met de interim professional gedurende de opdracht.

Samen met het hele team van Steens & Partners zet jij uiteindelijk het gewenste resultaat neer. 

 

Het ideale profiel

HBO+/WO niveau, bij voorkeur met een economische signatuur,  met daarbij minimaal 5 jaar werkervaring als Recruiter of Consultant Werving & Selectie; 

Ervaring met het actief sourcen van kandidaten, het werken met een ATS en het gebruik van relevante social media;

Affiniteit met het finance vakgebied.


Kortom, je bent een full-cycle recruiter met de bijbehorende competenties: scherp, analytisch, communicatief sterk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, doorzetter en zelfsturend. 

  • fd mt 2022

 

Kom met ons praten

Beschik jij over een flinke drive, verantwoordelijkheidsgevoel, teamgeest, klantgedrevenheid en snelheid van handelen? En herken jij je in het beschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek.


Steens & Partners biedt een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar) met een goed salaris en een resultaatafhankelijke component. Daarnaast o.a. 25 vakantiedagen, collectieve pensioen- en verzekeringsregelingen, mobiele telefoon en een vergoeding woon-werkverkeer. En uiteraard een inspirerende werkomgeving!


Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.  


Voor vragen of een gesprek kan je contact opnemen met Dirk Jan van Wilsum, directeur kantoor Amsterdam, via 020-3013590 of   of met Remco Misset, algemeen directeur van Steens & Partners, via 010-2897666 of .


  • dreamjob