Associate Director

Introductie

Steens & Partners is een gerenommeerd interim management kantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben een positie open voor een getalenteerde Associate Director met een top-(business)sport mentaliteit. Onze missie: het realiseren van first class future-proof finance & IT organisaties.


Organisatie

Steens & Partners is specialist in de selectie en inzet van Freelance Finance & IT Professionals. In Nederland zijn wij marktleider op de freelance-interimmarkt. Wij zijn al 6 jaar op rij FD Gazelle, de jaarlijkse onderscheiding van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. En wij zijn al 5 jaar op rij MT1000 winnaar, waarmee we tot de beste Interim Management kantoren van Nederland behoren.  Wij zijn partner van de CFO community.

Onze opdrachtgevers zijn de financieel directies en financieel managers van Nederlandse top-1000-organisaties. Zij kiezen voor Steens & Partners omdat wij helpen om een first class future-proof finance & IT organisatie te realiseren. Wij beschikken over een uitgebreid kwaliteitsnetwerk van ruim negenduizend freelance finance & IT professionals op medior- tot en met directieniveau: finance managers, controllers, accountants, finance specialisten en CFO's. 

Associate Director

Een Associate Director bij Steens & Partners is zowel ondernemer, adviseur,  salesmanager, hr-manager als marketeer. Je verwerft zelf je opdrachten. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers en Steens & Partners vooruit te helpen. Je bent zakenpartner van CFO’s en senior managers op het gebied van  first class future-proof finance & IT vraagstukken. Je spreekt de businesstaal en kent de markt. Met regelmaat zit je bij opdrachtgevers aan (de digitale) tafel om te sparren over hun business en uitdagingen. Op die manier krijg je zorgpunten en vraagstukken van je opdrachtgevers boven water en kun je daar vroegtijdig op inspelen. Hoe? Door op zoek te gaan naar die top Freelance Finance & IT Professional die de expertise in huis heeft om problemen op te lossen en/of te zorgen voor verdere groei; first class future-proof. 

Bij het vinden van de beste Freelance Finance & IT Professional werk je nauw samen met onze ervaren recruitment consultants. Je bent sparring partner van de opdrachtgever gedurende het bemiddelingsproces en ook daarna.


Functie eisen

Je bent aantoonbaar een commerciële outperformer en bent zeer sterk in (cold) acquisitie-, sales en adviesvaardigheden, met bewezen successen; Een ruim eigen CFO/FD netwerk, waardoor je direct resultaten zal neerzetten; Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in account -, sales -, of business development van services, met een solide academisch werk- en denkniveau en een zelfstandige, gedisciplineerde, gedreven, doelgerichte en pragmatische mentaliteit.

    • First class future proof finance It organisatie Freelance Interim CFO CIO Accountant Controller

Het beste aanbod in de branche

Een Champions League-omgeving waar je het beste uit jezelf kan halen en waar je gegarandeerd naar een hoger niveau kan groeien. Een baan die het midden houdt tussen een standaard dienstverband en vrij ondernemerschap. Een goed salaris met de beste variabele beloningsregeling in de branche. 

Kom met ons praten

Beschik jij over een flinke commerciële drive, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, teamgeest, klantgedrevenheid en snelheid van handelen? En herken jij je in het beschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek.


Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Voor vragen of een gesprek kan je contact opnemen met Remco Misset, algemeen directeur van Steens & Partners, via 010-2897666 of r.misset@steens.nl.


    • dreamjob