In Nederland zijn wij verbonden met onze zusterorganisatie Steens & Partners Accountants en Adviseurs, opgericht in 1948. De ervaren teams van accountants (RA/AA), belastingadviseurs, fusie- en overnamespecialisten en de vakmensen op het gebied van salarisadministraties bieden volledige begeleiding in alle (groei)fases van een onderneming.

De twee zonen van de naamgever van onze zusterorganisatie, Bernhard C. Steens, speelden in het Nederlands Hockey elftal. Zo maakte Tim Steens zijn debuut voor het Nederlands elftal op 19 juli 1975 in Montréal.

Steens nam deel aan twee Olympische Spelen, Montréal 1976 en Seoul 1988. Bij dat laatste toernooi won Nederland de bronzen medaille.

Ron Steens maakte zijn debuut voor het Nederlands elftal op 25 maart 1973 in Londen. Hij nam deel aan twee Olympische Spelen: Montréal 1976 en Los Angeles 1984.

Bernhard Steens begeleidde zijn zonen vaak tijdens buitenlandse toernooien. Tijdens deze buitenlandse reizen

bouwde hij ook aan een internationaal zakennetwerk. Door het samenbrengen

van deze contacten, heeft hij aan de wieg gestaan van de internationale organisatie

Abacus Worldwide. Tegenwoordig is Abacus een wereldwijd verbond van 115 accountants-, advocaten-, 

belasting- en managementkantoren op 225 locaties in 50 landen.

AFM

Steens & Partners Accountants en Adviseurs heeft een vergunning verkregen van het AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten en is aangesloten bij het SRA.