Steens & Partners ondersteunt CIO’s en senior IT managers bij het bereiken van hun organisatiedoelstellingen; Business IT allignment. 

Dit doen wij door de inzet van Freelance IT Professionals van medior tot en met directie niveau voor kennis-, capaciteits- en change vraagstukken. 


Als marktleider kennen én vertegenwoordigen wij ruim 9000 Freelance Professionals. Vele CIO’s en senior IT managers van top-1000 organisaties zijn reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elke “uitdaging” een oplossing en kennen wij voor u de juiste Freelance IT Professional. 

Wij zijn gespecialiseerd in de lastig invulbare IT interim posities. Het betreft hier IT functies in de breedste zin: van senior software developers en software architecten t/m projectmanager en van data scientists en BI consultants t/m IT directeuren. Door deze focus en onze werkwijze kunnen wij bij onze opdrachtgevers altijd de gewenste oplossing bieden.

cxmt1000 2018

Uniek is onze 100% specialisatie in freelance professionals, als eerste bureau in Nederland en als trusted advisor. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de bedrijven in Nederland met het beste imago. MT Magazine heeft na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering en de nummer 3 in klantgerichtheid binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder senior financiele professionals en opdrachtgevers. In 2015, 2016, 2017 en 2018 is Steens & Partners FD Gazelle, één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.