Als CIO of IT bestuurder heeft u een breed verantwoordelijkheidsgebied. O.a. Enterprise Performance Management, information architecture, digital  transformation,  security & risk, compliance, data management, business intelligence en ERP development. Gelijktijdig bouwt u aan uw first class IT organisatie die klaar staat voor de toekomst.


Steens & Partners ondersteunt CIO’s en senior IT management bij het bereiken van hun organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door de inzet van freelance IT professionals op medior t/m directie niveau voor kennis, capaciteits en change vraagstukken.


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Professionals. Vele CIO’s en senior IT managers van top-1000 organisaties zijn reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elk “uitdaging” een oplossing en kennen wij voor u de juiste freelance IT professional.

cxmt1000 2018

Uniek is onze 100% specialisatie in freelance professionals, als eerste bureau in Nederland en als trusted advisor. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de bedrijven in Nederland met het beste imago. MT Magazine heeft na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering en de nummer 3 in klantgerichtheid binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder senior financiele professionals en opdrachtgevers. In 2015, 2016, 2017 en 2018 is Steens & Partners FD Gazelle, één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.