Als CIO of IT bestuurder heeft u een breed verantwoordelijkheidsgebied. O.a. Enterprise Performance Management, information architecture, digital  transformation,  security & risk, compliance, data management, business intelligence en ERP development. Gelijktijdig bouwt u aan uw first class IT organisatie die klaar staat voor de toekomst.


Steens & Partners ondersteunt CIO’s en senior IT management bij het bereiken van hun organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door de inzet van freelance IT professionals op medior t/m directie niveau voor kennis, capaciteits en change vraagstukken.


Wij kennen én vertegenwoordigen ruim 9000 Freelance Professionals. Vele CIO’s en senior IT managers van top-1000 organisaties zijn reeds door ons ontzorgd. Als trusted advisor bieden wij voor vrijwel elk “uitdaging” een oplossing en kennen wij voor u de juiste freelance IT professional.    • Digital transformation

Bron: Ventana Research, 2018

 "Digital Transformation: afname van generiek finance personeel en een enorme toename van data. Dit stelt nieuwe eisen aan de vaardigheden van de toekomstige finance professionals, het niveau van automatisering en de mate van standardisatie"
FDGazelle2019 5jaaroprij

Uniek is onze 100% specialisatie in freelance professionals, als eerste bureau in Nederland en als trusted advisor. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de bedrijven in Nederland met het beste imago. MT Magazine heeft na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in excellente kwaliteit van uitvoering en de nummer 3 in klantgerichtheid binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder senior financiele professionals en opdrachtgevers. In 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 is Steens & Partners FD Gazelle, één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

    • mt1000 2019