Onze Kernwaarden

Ongebonden

Steens & Partners is opgericht in 1999 en ontstaan vanuit Steens & Partners Accountants en Adviseurs. Als eerste bureau in Nederland focussen wij ons het realiseren van de organisatiedoelstellingen van onze relaties met een 100% inzet van zelfstandig gevestigde finance & IT professionals. Elke opdracht is maatwerk. Bij iedere interim vraag vinden en selecteren wij ongebonden, zorgvuldig, flexibel en snel dé juist gekwalificeerde freelance finance & IT professional uit ons hoogwaardige netwerk.       

  

Bevlogen

Passie en gedrevenheid om onderscheidend te zijn en noemenswaardig onderscheid te bieden. Het verleden vervult ons met trots en, wat belangrijker is, de toekomst met ambities. Onze markt is beweeglijk en snel. Wij willen en wij durven. Wij zijn bevlogen. Steens & Partners wil het beste, het meest gewaardeerde en het grootste freelance financieel interim-bureau van Nederland zijn.

Deskundig

Onze naam schept hoge verwachtingen én verplichtingen. Onze opdrachtgevers zijn, terecht, veeleisend en rekenen op hoogwaardig advies en dienstverlening van professionals. Actueel en Bekwaam en Doeltreffend en Onderscheidend. Wij hebben diepgaande kennis van de markt en inzicht in de ontwikkelingen. Steens & Partners garandeert vakmanschap en ondernemerschap.

Verantwoord

Met onze opdrachtgevers streven wij naar langdurige relaties door open, eerlijk en bewust onze dienstverlening te leveren. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Duidelijk en Communicatief. Wij maken graag heldere afspraken met alle betrokken partijen. Duurzaamheid van onze dienstverlening, relaties en leefomgeving betekent oog hebben voor mensen, zowel voor de eigen medewerkers als voor klanten, freelancers en zakenrelaties.