Peter

Peter,  recruitment consultant bij Steens & Partners vanaf 2012

Standplaats: Rotterdam


‘Kwaliteitsspeler op de recruitmentmarkt’


‘Werken bij Steens & Partners vind ik iets om trots op te zijn. Ons bureau is een kwaliteitsspeler op de recruitmentmarkt. Als je hier binnen bent, vind je een team van professionals bij elkaar. Mensen met passie. Ik hou van de dynamiek en van het puzzelen. Het is puzzelen om de juiste kandidaat voor die opdracht te vinden. Als je die puzzel als eerste kunt leggen, heb je gewonnen.’


‘Het contact met onze freelance finance professionals vind ik belangrijk en prettig. Elke kandidaat die we introduceren bij onze opdrachtgever willen we gezien hebben. Doordat je mensen live spreekt en in de ogen kijkt, krijg je een vollediger beeld van de kandidaat en een beter gevoel. Ik wil altijd weten wat iemand drijft en waar zijn of haar passie en kwaliteiten liggen. Ik wil de persoon achter het CV leren kennen. Doe je dat, dan biedt je meerwaarde. Wij willen oplossingen bieden aan onze opdrachtgevers, we bieden de juiste professional aan, niet een CV.’


‘De recruitment consultants bij Steens & Partners vormen een team. De collega’s van de kantoren in Rotterdam en Amsterdam werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Als er snelheid geboden is bij een procedure, geven we met z’n allen gas.’