Peter Moors

Peter, associate director bij Steens & Partners Eindhoven vanaf 2013

Standplaats: Eindhoven


‘Continu met de markt bezig zijn’


‘Voordat ik bij Steens & Partners kwam zat ik twintig jaar in de ICT. Ik verkocht SAP-projecten aan grote ondernemingen. De uitdaging leek weg en ik zocht een nieuwe stimulans. Die bood Steens & Partners mij. Sales in al z’n facetten, van koude acquisitie tot het presenteren van een freelancer aan de opdrachtgever. Voor mij was dat een stimulans. Ik kan het iedereen aanbevelen.’


Relatie opbouwen

‘Ons werk is sterk geënt op het kennen van de klant, een relatie opbouwen. Dat begint met een goede voorbereiding. Voordat ik het gesprek inga doe ik eerst uitgebreid research. Ik verdiep mij in het bedrijf en in de persoon met wie ik ga praten. Tijdens het gesprek luister ik vooral en stel vragen. Ik vraag wat ik nodig heb om de juiste match te maken.’


Inspiratie en competitie

‘We zijn een hechte club met drie vestigingen. Op kantoor zijn het allemaal kleine onderneminkjes. Elke business development manager is zelf verantwoordelijk voor zijn business. Maar we hebben elkaar nodig voor de inspiratie, de competitie en inhoudelijke kennis. Ik zoek collega’s om mij heen die continu met de markt bezig willen zijn en de uitdaging zoeken, zowel intern als extern.’