Leonardus Zwinkels

Leonardus, associate director bij Steens & Partners vanaf 2013

Standplaats: Rotterdam


‘Ik wil op het hoogste niveau spelen’


‘Steens & Partners is de grootste freelance finance intermediair van Nederland. Ik werk graag bij een organisatie die voor het kampioenschap speelt. Vanuit mijn sportachtergrond wil ik altijd op het hoogste niveau acteren. Bij ons is alles erop gericht opdrachtgevers zo goed en snel mogelijk te helpen bij het oplossen van hun probleem door de juiste freelance finance professional aan hen te verbinden. Dat gaat ontzettend goed.’
 

Klankbord

‘Wat mij aanspreekt aan mijn vak is dat ik als klankbord fungeer voor directies, financieel directeuren en topmanagers. Om de juiste ‘match’ te kunnen maken heb ik veel informatie nodig. Op het moment dat ik met hen in gesprek ben, ga ik eerst het probleem analyseren. Is dat helder, dan formuleren we samen een concrete opdracht. Wat is de doelstelling van het project? Wat moet de freelance finance professional voor jou gaan doen? Wat is het tijdpad en wat moet er uiteindelijk bereikt worden?’


Topkwaliteit

‘De grootste en de beste willen zijn. Topkwaliteit nastreven en willen presteren. Dat is typisch Steens & Partners. Ik vind dat prettig. Mijn hele leven werk ik in de sales, dus ik ben niet anders gewend. Sterker nog, ik zou niet kunnen functioneren in een omgeving waar dat niet het geval zou zijn.’