MT1000 - Beste Interim Management Bureau 2023

mt1000 2023 interim management

Prachtig nieuws: Steens & Partners is verkozen tot "het Beste Interim Management Bureau van 2023". Ook in 2021 én 2022 hebben wij deze erkenning mogen ontvangen. In de historie van de MT1000 is het de eerste keer dat een Interim Management Bureau drie jaar op rij deze belangrijke "kwaliteit van dienstverlening”- award wint. 


Jaarlijks voert het zakenblad ‘Management Team’ onderzoek uit naar de beste dienstverlener van Nederland. Aan zakelijke beslissers werd gevraagd om te beoordelen of ze deze dienstverleners zouden aanbevelen aan relaties of collega’s. Deze "Net Promotor Score" vormt de basis van de MT1000-ranglijst. Daarnaast is beoordeeld op drie essentiële aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. In dit onderzoek ontving Steens & Partners de hoogste score op ieder onderdeel. Wij zijn daardoor unaniem uitgeroepen tot de beste dienstverlener 2023 in de categorie Interim Management.


Op de gehele lijst van 1000 beste dienstverleners van Nederland heeft Steens & Partners de vijfde plek bemachtigd. Het is geweldig om te zien dat we op deze categorie-overstijgende aspecten zo onderscheidend zijn. 


UvA-professor Henk Volberda is met zijn Amsterdam Centre for Business Innovation verantwoordelijk voor het onderzoek: ‘In een tijd waarin 85 procent van het klantcontact via digitale media plaatsvindt, wordt het warme persoonlijke contact steeds meer gewaardeerd. Intensief direct klantencontact en een kleine organisatie zorgen er ook voor dat dienstverleners veel flexibeler, adaptiever en specialistischer kunnen zijn. Dat is in tijden van snelle verandering, complexiteit en onvoorspelbaarheid geen overbodige luxe".


MT-hoofdredacteur: “In een wereld waar meer en meer producten en diensten commodities worden, is service een van de belangrijkste instrumenten om als bedrijf op lange termijn succesvol te zijn. De winnaars uit de ranglijst hebben service als topprioriteit en dat is de verdienste van het talent dat binnen die bedrijven net dat stapje verder wil gaan voor de klant.” 


25 jaar Freelance Finance Professionals mét impact – Bouwen aan first class toekomstbestendige finance organisaties
Remco Misset, oprichter en algemeen directeur van Steens & Partners: “We hebben komend jaar ontzettend veel om trots op te zijn. Naast dat we ons 25-jarige bestaan vieren, zijn de ambities groot. We groeien in omvang, maar behouden de continuïteit en kwaliteit waar we als bureau om bekend staan. Om voor het derde jaar op rij zo’n prachtige waardering te krijgen van opdrachtgevers en vakgenoten vinden we fantastisch. We zijn ontzettend dankbaar en trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Deze award ervaren wij als een prachtig compliment en drijfveer om het verschil voor onze relaties te blijven maken.”