Ronde Tafel: Waardecreatie met ESG, Duurzaamheid en Verslaglegging

Meer dan 2000 bedrijven in Nederland hebben direct te maken met de huidige Non-Financial Reporting Directive, ESG en de aankomende Corporate Sustainability Reporting Directives. Een aangepaste versie voor MKB-bedrijven is inmiddels ook in ontwikkeling. Vanuit de ketenverantwoordelijkheid zullen ook leveranciers geraakt worden door deze directives. De milieu- en social impact verslaglegging wordt aldus steeds gangbaarder.

17 mei 2023 Ronde Tafel: Waardecreatie met ESG, Duurzaamheid & Verslaglegging
Tijdens deze actieve Ronde Tafel nemen we jullie mee in de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en de verplichtingen omtrent het rapporteren. Steens & Partners heeft hiervoor twee interessante sprekers uitgenodigd. In het eerste gedeelte gaan we in op waardecreatie met duurzaamheid. Na de break is de focus op de impact van de nieuwe wetgeving op externe verslaggeving en de rol van finance. De gastsprekers zijn:

Tjeerd Krumpelman - Global Head of Reporting, Regulations & Stakeholder Management, ABN AMRO
Bart Kerkhof - ESG Finance Reporting Policies Manager, Heineken

Programma:
09:30 - 10:00 Ontvangst
10:00 - 10.45 Tjeerd Krumpelman, ABN AMRO
10:45 - 10:55 Break
10:55 - 11:30 Bart Kerkhof, Heineken
11:30 - 12:00 Discussie
12:00 - 13.00 Lunch

    • ronde tafel esg mei2023