Leadership in Finance Summit

Je team en boardroomcollega’s meekrijgen in alle transformaties die gevraagd worden van de organisatie. Ga er maar eens aan staan als CFO of Finance Director. Of het nu gaat om de benodigde stappen in digitalisering, customer centricity, of het doorleven van de ESG mindset – ‘storytelling’ is een skill die steeds vaker wordt genoemd als succesfactor voor het implementeren van verandering.  

Maar storytelling is niet alleen de smeerolie voor het overtuigen van interne stakeholders. Ook de buitenwereld – aandeelhouders, klanten, media – verwacht steeds nadrukkelijker dat leiders van bedrijven hun verhaal op orde te hebben.  

Daarom staat Leadership in Finance Summit dit jaar in het teken van het thema: “Get your story straight”. 

Op 10 november 2022 komen we samen en met een keur aan inspirerende sprekers, stellen wij onszelf en elkaar de gewetensvraag: Heb jij je verhaal op orde? 

    • leadershipinfinancesummit