Ronde Tafel - Waardecreatie met data

    • datalake

Data optimaal benutten
Dagelijkse zijn wij in gesprek met organisaties die hun datapotentieel beter willen benutten. Vandaag de dag wordt er binnen ieder bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Steens & Partners helpt haar relaties data te analyseren, inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Van het opzetten van een Data Lake tot en met de rapportages uit de BI-tool.

De juiste inzet van data zorgt voor waardecreatie in de organisatie, bijvoorbeeld:
• Alle rapportages met interne én externe data;
• Beter inzicht in waardetoevoeging per medewerker, product, klant en project;
• Real-time inzicht in (deel)projecten;
• Minder voorraad door een betere aansluiting op de sales forecast;
• Real-time actualvergelijkingen om forecastbetrouwbaarheid verhogen.

Ronde Tafel: Waardecreatie met Data
Tijdens de Ronde Tafel op 29 september in Amsterdam gaan we dieper in op praktische oplossingen om meer uit data te halen. Daarnaast bieden wij iedere deelnemer aan om kosteloos een ‘Data Maturity Assessment’ te doen voor de eigen organisatie.