CFO Day 2022 met Steens & Partners

    • cfoday2022

De CFO Day op woensdag 1 juni 2022 belooft weer een uitstekende kennis- en netwerkdag te worden voor de CFO en FD community! Het thema van deze CFO Day is "The Invisible Hand". Steens & Partners is partner van de CFO DAY en zal een aansprekende breakout-sessie organiseren.

Volgens de Schotse filosoof Adam Smith (1723-1790) was ‘de onzichtbare hand’, de magische zelfregulering van de vrije markt, de enige weg naar duurzame collectieve welvaart en groei. Maar wat is de balans, 230 jaar na Adam Smith? Tussen economische groei, purpose, waardetoevoeging en maatschappelijke waarde? Waar grijpen we in en wat brengt de ‘onzichtbare hand’ ons aan groei en waarde?

Tijdens de CFO Day 2022 nodigen wij je uit om met elkaar hierover te discussiëren - en zoeken we samen naar de antwoorden.


    • cfoday 2022