Cyber Security Abonnement

Meerdere keren per week wordt er in de media bericht over cyberincidenten en datalekken. Helaas is er hier sprake van een stijgende trend.
 
Een cyberincident of lek heeft een grote impact op de kosten en continuiteit van de bedrijfsvoering. Het cyber-risicoprofiel van een onderneming weegt in toenemende mate mee in de analyse van investeerders en de kapitaalverstrekking. De relevantie van cybersecurity voor de CFO neemt dan ook verder toe. 
 
Steens & Partners heeft een exclusief partnership met één van de meest toonaangevende cybersecurity adviesorganisaties ter wereld. Wij bieden u hiermee de mogelijkheid van een cybersecurity abonnement waarmee u direct toegang heeft tot de allerbeste consultants en technologie, zowel preventief als reactief. Invulling van het abonnement vindt plaats in overleg en wordt aangepast op uw schaalgrootte en behoefte.
    • cyber security abonnement