Vijfde maal op rij FD Gazellen winnaar

FDGazelle2019 5jaaroprij Freelance Interim CFO interim Accountant Interim Controller
Steens & Partners Freelance Finance & IT Professionals is voor de vijfde maal op rij FD Gazellen winnaar! Wij behoren hiermee vijf opeenvolgende jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad.
 
Oprichter en directeur Remco Misset: "Wij bestaan dit jaar twintig jaar en wij zijn enorm trots dat het ieder jaar van ons bestaan weer lukt om flink te groeien. Om wederom FD Gazelle te zijn is dan ook een geweldige erkenning voor de buitengewone inzet en prestatie van ons team! Enorme dank aan al onze klanten en freelance finance & IT professionals voor de fijne samenwerking en het gegeven vertrouwen.
 
Ook de komende jaren zien we met veel positiviteit tegemoet: We zijn verder gegroeid en hebben een nog sterker team opgebouwd met bevlogen en deskundige collega’s. In combinatie met onze langdurige klantrelaties stelt ons dat in staat om veel waarde toe te voegen bij onze opdrachtgevers en freelance finance & IT professionals