CFO DAY 2019

Met circa 500 CFO's en FD's zal de CFO Day 2019 een uitstekende kennis- en netwerkdag worden voor de finance community. De CFO Day 2019 wordt gehouden op woensdag 5 juni 2019 in Hotel de Bilderberg Oosterbeek  Het thema van deze CFO Day is "Building Bridges". 

Uit de evaluaties van afgelopen CFO Days komt naar voren dat u het waardeert dat we de focus tijdens CFO Day hebben verlegd van ontwikkelingen binnen finance, naar een dialoog met CFO’s en finance leaders over ontwikkelingen die de wereld van vandaag en morgen domineren.


In de brainstorm-gesprekken met velen van u over het thema van de CFO Day 2019 wordt duidelijk dat er behoefte is om met elkaar in te gaan op een aantal maatschappelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen waar u zich zorgen over maakt, maar waar u ook kansen in ziet. Het thema van CFO Day 2019 zal zijn ‘Building Bridges’. 

We bespreken hoe wij als bedrijven en CFO’s het hoofd kunnen bieden aan deze ontwikkelingen:
 

Wat gaan we als CFO’s concreet anders doen en welke stappen zetten we om een (financieel) model te vinden dat zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk duurzaam is?

Deze dialoog willen we niet enkel met u, maar ook met de CFO’s van morgen en overmorgen aangaan. We dagen u dan ook uit een young potential van 30 jaar of jonger mee te nemen. Kijken zij door dezelfde bril als u of verbreden zij uw gezichtsveld?


Ontdek het samen met ons tijdens CFO Day 2019.

  • Hoe bouwen we een brug naar groepen die vandaag de dag in alle geledingen van de samenleving en vooral in de top nog te veel buitenspel staan?
  • Hoe bouwen we een brug naar een multiculturele samenleving en hoe zorgen we in onze organisatie voor een weerspiegeling hiervan?
  • Hoe bouwen we een brug naar een vergrijzende samenleving en houden we ouderen langer, met plezier in wat zij doen, aan het werk?
  • Hoe bouwen we een brug naar het behoud van onze planeet en hoe bouwen we aan een echt duurzame samenleving?
  • Hoe bouwen we een brug naar zij die buitenspel komen te staan door digitalisering?
 
De CFO Day zal gevuld zijn met presentaties, rondetafelgesprekken en natuurlijk volop netwerkmomenten. De CFO Day is uitgegroeid tot het grootste en meest toonaangevende congres voor CFO’s en Financieel Directeuren in Nederland. Deelname aan CFO Day is voorbehouden aan CFO's en Financieel Directeuren die werkzaam zijn voor top 500 organisaties met een minimale omzet van 200 miljoen euro.
 
Al vele jaren is STEENS & PARTNERS een van de vaste partners van de CFO Day / CFO community. Wij zullen tijdens de CFO Day een aansprekende break-out sessie organiseren. 
 
    • CFOday2019