Interim Times November 2015

Er komt een tsunami van nieuwe technologie op ons af die de wereld exponentieel zal veranderen.  Organisaties die weten mee te surfen op deze golf zijn tien keer beter, sneller en goedkoper dan organisaties die vasthouden aan oude organisatiemodellen. Wendbaarheid, flexibiliteit, leergerichtheid en schaalbaarheid zijn de kenmerken van deze nieuwe exponentiële organisaties.


Tijdens een door Steens & Partners georganiseerde masterclass op het Jaarcongres Finance Transformation ging Yuri van Geest, ambassadeur van de Singularity University en auteur van de bestseller ‘Exponentiële Organisaties’, in op de gevolgen die deze ontwikkeling zal hebben voor personen,  ondernemingen en de maatschappij.

  • Masterclass met Yuri van Geest - Exponentiële organisaties
  • PDF Downloaden