Nominatie FD Gazellen Award 2015

fd gazelle 2015

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2015 voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad dat jaarlijks wordt gehouden. De prijs is een competitie tussen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wist te behalen en uitmuntend ondernemerschap tonen.

Remco Misset, directeur van Steens & Partners
‘Mijn eerste reactie is natuurlijk dat dit fantastisch is voor Steens & Partners en dan in het bijzonder voor het hele team, die met hun inzet en passie beslissend geweest zijn voor de nominatie van de FD Gazellen Award. Onze dank gaat ook uit naar het vertrouwen dat onze klanten en freelance finance professionals ons de afgelopen jaren hebben gegeven.

Ook de komende jaren zien we met veel positiviteit tegemoet: We hebben een erg sterk team opgebouwd met bevlogen en deskundige collega’s. In combinatie met onze langdurige klantrelaties stelt ons dat in staat om veel waarde toe te voegen bij onze klanten en freelance finance professionals'.