Staffing Awards Steens & Partners

staffingaward 2015 industrie

Steens & Partners - Freelance Finance Professionals, is bij de Staffing Awards 2015 uit 384 deelnemende organisaties verkozen in de top-10 beste ZZP-intermediair van Nederland binnen de categorie Interim Management én in de top-3 binnen de categorie Industrie. De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp-ers en 4800 opdrachtgevers, met transparantie, tarief, bereikbaarheid en betalingstermijn als belangrijkste criteria, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling.

staffing award 2015 interim management

Wij zijn trots op deze positieve beoordeling.  Voor het team van Steens & Partners een bevestiging vanuit de markt dat de goede samenwerking tussen onze freelance finance professionals, onze opdrachtgevers en Steens & Partners, waarbij de kernwaarden Ongebonden, Deskundig, Verantwoord en Bevlogen centraal staan, hoog gewaardeerd worden.