CFO Day 2015: Leiderschap onder extreme omstandigheden

cfoday 2015 cmd kct jan swillens

Tijdens de CFO Day 2015 organiseren wij de masterclass: "Leiderschap onder extreme omstandigheden".  De huidige wereld is in hoge mate veranderlijk, onzeker, complex en vaag (VUCA: volatility, uncertainty, complexity en ambiguity). En dit neemt de komende jaren alleen maar toe. Toch willen wij hierin onze doelen bereiken en prestaties leveren. Wij zullen onze manier van werken hierop moeten aanpassen. Het vergt leiders in organisaties die visie en begrip bieden, helderheid verschaffen, risico's managen, flexibiliteit inbouwen, beslissingen nemen en verantwoording dragen. Met deze VUCA-theorie als leidraad hebben wij contact gezocht en hierover gesproken met Commandant Kolonel drs. Jan Swillens van het Korps Commandotroepen. Zijn kennis, ervaring en inzichten over leiderschap deelt hij graag met de CFO-community op 2 juni aanstaande. De directe brug naar het bedrijfsleven wordt gemaakt door onze panelleden: Paul Verhagen (CFO | Board Member Fugro), Herman Molenaar (CFO | Managing Director Vanderlande Industries) en Hans van Leeuwen (CFO VolkerWessels Bouw & Infra).