Steens & Partners is sponsor van het Jaarcongres Controlling 2013

    • Jaarcongres Controlling

Op donderdag 18 april 2013 in het NBC te Nieuwegein staat het 9e Jaarcongres Controlling op het programma. Deze editie staat in het teken van het thema “De 9+ Controller”. Steens & Partners is medesponsor en partner van deze dag. Met een select gezelschap van onze relaties nemen wij actief deel aan deze dag.

Het congres is het jaarlijkse evenement voor (group) controllers, financieel directeuren en financieel managers. Tijdens het 9e Jaarcongres Controlling wordt tevens de winnaar van de Controller of the Year Award 2013 bekend gemaakt. Vorig jaar ging Astrid van der Valk, Corporate Controller Arizona Chemical met de felbegeerde award naar huis.

Voor veel ondernemingen is “De 9+ Controller” de nieuwe realiteit. Deze ondernemingen opereren in een omgeving waarin een goede control functie niet goed genoeg is. Zij moeten kunnen rekenen op controllers die consequent een 9+ scoren. Subliem, Uitmuntend, Voortreffelijk, Meesterlijk, Perfect, Briljant. Het vraagt om controllers die niet voldoen aan de standaard, maar die de standaard verleggen naar een hoger niveau. Een 9+ scoren is geen toeval, maar het resultaat van bewust gedrag en geplande gewoontes. Een naar buiten gerichte blik is van je vereist om tijdig in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen en adequaat te kunnen anticiperen op alle denkbare scenario’s.

De controller die een 9+ wil scoren zal met hernieuwde energie en een kritische blik moeten kijken naar alle aspecten van zijn werk, zijn team en zijn focus. En een cultuur moeten omarmen waar er geen tolerantie bestaat voor minder dan perfect. Tijdens de 9de editie van het jaarcongres Controlling onderzoeken wij het verschil tussen goed en perfect. Tussen een 6- en een 9+. We gaan met elkaar in gesprek over de cultuur, de valkuilen en de (on)mogelijkheden om de verwachtingen te overtreffen.

We praten over methoden en instrumenten. Over inspirerende voorbeelden en leerzame missers. Welke focus kies jij en welke rol speelt jij in het bereiken van uitmuntende prestaties? Waar vindt jij het talent, de wil en het doorzettingsvermogen om de middelmaat te verlaten? De dag zal weer gevuld zijn met diverse presentaties, rondetafelgesprekken en natuurlijk volop
netwerkmomenten.

Meer informatie over dit congres op www.controlling.nl of bij Steens & Partners