Steens & Partners is sponsor van de CFO Day 2013

    • Road To Excellence

Op donderdag 6 juni 2013 komen ruim 400 CFO’s en Financieel Directeuren samen in het Kurhaus in Scheveningen voor CFO Day 2013. De 12de editie van de CFO Day staat in het teken van “The Road to Excellence”. Wij onderzoeken het verschil tussen goed en excellent en gaan met elkaar in gesprek over de cultuur, de valkuilen en de (on)mogelijkheden om voortdurend de verwachtingen te overtreffen. En over uw eigen rol in het streven naar continue verbeteringen.

Steens & Partners is wederom partner en sponsor van de CFO Day. Met
een select gezelschap van onze relaties zullen wij ook actief deelnemen aan deze dag.

Als de verschillen tussen uw onderneming en de concurrent flinterdun zijn, en klant- en merkentrouw nauwelijks meer bestaan. Als alle prestaties zichtbaar, transparant en vergelijkbaar zijn geworden. Als unieke eigenschappen in no
time een commodity zijn geworden. Dan is goed presteren niet langer goed genoeg. Dan is 'een goede prestatie' de weg naar de gevaarlijke zone van de middelmaat. In die omgeving kunt u zich alleen nog onderscheiden door excellence!

Excellence is geen eindstation. Ondernemingen die excellent presteren zijn voortdurend op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren en te leren van fouten. Het streven naar excellente prestaties vraagt om een mindset waarin
geen enkele tolerantie bestaat voor de middelmaat. En waar alles ter discussie gesteld mag worden. Excellente ondernemingen voldoen niet aan de standaard, maar verleggen deze naar een hoger niveau.

De CFO die excellent wil presteren zal met hernieuwde energie en een kritische blik moeten kijken naar alle aspecten van de business. Niet eenmalig, maar voortdurend. We praten over methoden en instrumenten. Over inspirerende
voorbeelden en leerzame missers. Welke focus kies jij en welke rol speelt de CFO in het bereiken van Excellence?

Waar vind jij het talent, de wil en het doorzettingsvermogen om de middelmaat te verlaten? Meer informatie over dit congres op www.cfoday.nl of bij Steens & Partners