Ronde Tafel - Duurzaamheid & Verslaglegging

Meer dan 2000 bedrijven in Nederland hebben direct te maken met de huidige Non-Financial Reporting Directive, ESG en de aankomende Corporate Sustainability Reporting Directives. Een aangepaste versie voor MKB-bedrijven is inmiddels ook in ontwikkeling. Vanuit de ketenverantwoordelijkheid zullen ook leveranciers geraakt worden door deze directives. De milieu- en social impact verslaglegging wordt aldus steeds gangbaarder.

Ronde Tafel: Duurzaamheid & Verslaglegging
Tijdens deze Ronde Tafel op 8 november gaan we met elkaar dieper in gesprek over de praktische uitdagingen van deze Directives. De tafel wordt voorgezeten door een Register Controller verbonden aan Nyenrode Business University en promovendus op het gebied van Decision Making in the Circular Economy.


Deelnemers: CFO's en FD's.  
Locatie: Nyenrode Business University

    • Sustainability