MT1000 - Beste Interim Management bureau 2021

mt1000 2021

Prachtig nieuws om het nieuwe jaar mee in te gaan: “Steens & Partners is verkozen tot het Beste Interim Management Bureau”


Jaarlijks voert het zakenblad ‘Management Team’ onderzoek uit naar de beste dienstverlener van Nederland.  Steens & Partners is in dit onderzoek, bekend als de MT1000, verkozen tot de beste dienstverlener in de categorie Interim Management. Wij ontvingen de hoogste beoordeling op de Net Promotor Score (NPS) en alle inhoudelijke aspecten: kwaliteit van uitvoering, klantgerichtheid en productleiderschap. 


Het is ook een betekenisvolle mijlpaal. Het FD schreef in 2007 “Steens & Partners heeft zich als eerste interim-managementbureau in Nederland volledig gericht op het werken met freelancers”. Vandaag is deze award voor de eerste keer in de geschiedenis gewonnen door een interim management bureau waarbij 100% van de opdrachten wordt uitgevoerd door freelance professionals. Go Freelance!


Op de gehele lijst van 1000 beste dienstverleners van Nederland heeft Steens & Partners de tiende plek bemachtigd. Het is geweldig om te zien dat we op deze categorie-overstijgende aspecten zo onderscheidend zijn. 


MT-hoofdredacteur: “In een wereld waar meer en meer producten en diensten commodities worden, is service een van de belangrijkste instrumenten om als bedrijf op lange termijn succesvol te zijn. De winnaars uit de ranglijst hebben service als topprioriteit en dat is de verdienste van het talent dat binnen die bedrijven net dat stapje verder wil gaan voor de klant.” Management Team doet sinds 2001 ieder jaar onderzoek naar de kwaliteit en meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam.


We zijn bijzonder trots en heel dankbaar voor deze geweldige waardering van onze relaties!