Zes maal op rij FD Gazellen winnaar

Freelance met impact. Steens & Partners. Freelance interim CFO Controller Accountant FD Gazellen 2020

Steens & Partners Freelance Finance & IT Professionals is voor het zesde jaar óp rij FD Gazellen winnaar in de categorie groot bedrijf! Wij behoren hiermee zes opeenvolgende jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad.

Oprichter en directeur Remco Misset: "Wij bestaan 21 jaar en wij zijn enorm trots dat het bijna ieder jaar van ons bestaan is gelukt om flink te groeien. Om wederom FD Gazellen te zijn is dan ook een geweldige erkenning voor de buitengewone inzet en prestatie van ons team! Enorme dank aan al onze klanten en freelance finance & IT professionals voor de fijne samenwerking en het gegeven vertrouwen. Ook de komende jaren zien we positief tegemoet. Wij zijn verder gegroeid en hebben een sterk team opgebouwd met bevlogen en deskundige collega’s.

In combinatie met onze langdurige klant- en freelancerelaties stelt ons dat in staat om blijvende waarde toe te voegen bij onze opdrachtgevers en freelance professionals.

En onze missie blijft glashelder: het realiseren van een first class future-proof finance & IT organisatie voor onze opdrachtgevers.”