MT1000 - Beste Interim Management bureau 2019

mt1000 2019 Freelance Interim CFO Interim controller Interim Accountant

Elk jaar vermeldt het Nederlandse management magazine MT de meeste waardevolle dienstverleners in Nederland op haar MT1000 ranking. De ranking komt tot stand op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd  door het Amsterdam Centre for Business Innovation. 


Wij zijn trots dat Steens & Partners voor het vierde jaar op rij behoort tot de beste Interim Management bedrijven van Nederland! Met een top-5 positie. We staan daarbij op de 1e plaats van "Excellente Uitvoering" van onze dienstverlening en bekleden een sterke 3e plaats op de NPS-score. 


Uiteraard ook onze felicitaties aan alle collega interim management bureau's voor hun resultaat. 


Het volledige overzicht: 

https://www.mt.nl/mt1000/mt1000_2019/mt1000-best-in-interim-management