Vierde maal op rij FD Gazellen winnaar

fdgazellen20152018
Steens & Partners is voor de vierde maal op rij FD Gazellen winnaar! Wij behoren hiermee al vier opeenvolgende jaren tot de snelsgroeiende bedrijven van Nederland. Onze eerste reactie is natuurlijk dat dit fantastisch is voor Steens & Partners en dan in het bijzonder voor ons hele team, die met inzet en passie beslissend geweest zijn voor deze FD Gazellen Award. Onze dank gaat ook uit naar onze klanten en freelance finance professionals voor de fijne samenwerking en het gegeven vertrouwen.
 
Ook de komende jaren zien we met veel positiviteit tegemoet: We zijn verder gegroeid en hebben een erg sterk team opgebouwd met bevlogen en deskundige collega’s. In combinatie met onze langdurige klantrelaties stelt ons dat in staat om veel waarde toe te voegen bij onze klanten en freelance finance professionals'.