Yuri van Geest - Masterclass Steens & Partners

yuri van geest interview

Yuri van Geest is keynote speaker op de masterclass van Steens & Partners, tijdens het jaarcongres Finance Transformation 2015. Yuri's thema's zijn singularity, disruption en exponentieel. Hierbij wijst hij ons op de ontwikkelingen rond IT, nanotechnologie, biomedische wetenschappen, 3d-printing, kunstmatige intelligentie, drones en big data. Het een werkt niet zonder het ander en ze beinvloeden elkaar. Wat onderscheidt partijen als Uber, Amazon, Schapeways, Netflix, Tesla, Waze en Github van andere bedrijven. Waarom zijn zij groot en zijn wij klein. Dat onderzocht Yuri in zijn best-seller boek "Exponentiele organisaties". Tijdens de masterclass presenteert Yuri een raamwerk aan de hand waarvan elke organisatie, groot of klein, startup of multinational, een exponentiele organisatie kan worden.