Hoofdsponsor van Jaarcongres Finance Transformation 2014

    • FinanceTransformation2014

Op donderdag 27 november 2014 vindt in DeFabrique in Utrecht het Jaarcongres Finance Transformation plaats. Het thema van het jaarcongres is: Leading Business Transformation. Steens & Partners is dit jaar hoofdsponsor en partner van dit evenment.

Successful transformation needs financials doing what the business truly needs.

Of het nu gaat over de digitale revolutie, de financiële crisis, de voortschrijdende globalisering of de demografische aardverschuivingen. De veranderingen die we in ons tijdperk ondergaan zijn structureel van aard en voltrekken zich sneller dan ooit. Immense verstoringen in ogenschijnlijk onaantastbare markten laat complete product- en dienstenportefeuilles verdwijnen en nieuwe ontstaan.

Veel ondernemingen analyseren en onderkennen de consequenties van deze nieuwe realiteit. Zij transformeren in rap tempo het business-model van hun onderneming en weten nieuwe kansen te verzilveren. Dit vraagt om lef, skills en een sterke sense of urgency.

Het programma bestaat uit diverse inspirerende workshops, prikkelende (keynote) presentaties, interactieve roundtable discussies en volop tijd om te netwerken.