Steens & Partners is sponsor van de CFO Day 2014

Op 5 juni 2014 vindt de CFO Day 2014 plaats in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. CFO Day is het evenement voor CFO's en Financieel Directeuren in Nederland. Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over het thema Unlock the Power of Technology. Steens & Partners is dit jaar wederom een belangrijke sponsor van dit evenement.


Een nieuwe generatie communicatietechnologieën, mobiel internet, de onbeperkte opslag van data en een enorm snelle toegang tot informatiebronnen: Deze digitale technologie zal ons dagelijks leven, het zakendoen en de economie onomkeerbaar transformeren. En we staan pas aan het begin. Overal zijn voorbeelden te zien van ingrijpende veranderingen in hoe we met klanten in contact staan, transacties uitvoeren, onze servicemodellen opzetten en werkprocessen inrichten.


 
    • cfoday2014