Ronde Tafel: Waardecreatie met Data

Data optimaal benutten:
Dagelijks zijn wij in gesprek met finance leaders die hun datapotentieel beter willen benutten. Vandaag de dag wordt er binnen ieder bedrijf veel data gegenereerd. Steens & Partners helpt haar relaties, samen met haar partner, data te analyseren, inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Van het opzetten van een ‘data lake’ tot en met de stuurinformatie uit een BI-tool. Het juiste gebruik van data zorgt voor waardecreatie in de organisatie, zoals:

  • Interne én externe data gebruiken voor je rapportages;
  • Beter inzicht in marge per medewerker, product, klant en/of project;
  • Real-time inzicht in (deel)projecten;
  • Minder voorraad door een betere aansluiting op de sales forecast;
  • Real-time actual-vergelijkingen om forecast-betrouwbaarheid omhoog te brengen.


Ronde Tafel: Waardecreatie met Data
Tijdens de Ronde Tafel op 13 september 2023 gaan we dieper in op praktische oplossingen om meer stuurinformatie uit data te halen. Daarnaast bieden wij iedere deelnemer aan om kosteloos een ‘Data Maturity Assessment’ te doen voor de eigen organisatie.

    • waardecreatiemetdata