inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
08/01/2021
Zuid West Nederland
Ondernemende Business Controller (MT Lid)

Wij zoeken voor één van onze relaties een Business Controller bij een aansprekend familiebedrijf. Het betreft een full time (40 uur per week) functie in loondienst. Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zuid Holland, West Brabant en Zeeland.

Het MT heeft ambities en wil stappen maken. Mooie rol voor ondernemende business controller die zichzelf verder wil ontwikkelen.

04/01/2021
Omgeving Zwolle
(Freelance) Commercieel Manager Intermediairs, verzekeringen

Bij onze opdrachtgever, een gespecialiseerde verzekeraar in de omgeving van Zwolle, hebben wij een opdracht voor een (Freelance) Commercieel Manager Intermediairs. De opdracht ontstaat als gevolg van het vertrek van de huidige manager en zal initieel voor interim een looptijd van circa 6 maanden hebben. Het betreft een fulltime opdracht en wanneer het van beide kanten goed bevalt, behoort een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden.

16/12/2020
Oost-Nederland
Manager Projectcontrol

Voor een opdrachtgever in de bouw sector komen wij graag in contact met een Manager Projectcontrol.  Zorg jij ervoor dat alles reilt en zeilt binnen het team Projectcontrol? Is het leiden van projecten bij jou in de juiste handen en zie jij het als een uitdaging om projectteams vorm te geven? Komt jouw kennis en ervaring inzetten binnen deze sterk ontwikkelende projectenorganisatie. Deze functie is voor vast en fulltime.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-3 vacature(s) van 3