inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
01/04/2021
Zeeuws Vlaanderen
Sr business controller/ manager Finance (interim/Vast)

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in het vak en wilt graag de volgende stap zetten in je carrière als financieel manager. Inmiddels kun je kapitaal met je ogen dicht bewaken, dus ruimte om leiding te geven de financiële afdeling. Je houdt je bezig met alle aspecten van de financiële huishouding (financiële rapportages, investeringsanalyses, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen, jaarrekeningen en meerjarenplannen). Daarnaast werk je zeer nauw samen met de algemeen directeur diverse projecten uit. Je adviseert (proactief) de directie bij o.a. financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken. Je bent tevens lid van het MT. Het financiële geweten van de organisatie, dat ben jij!

29/03/2021
Amersfoort
Business controller

voor een vaste positie in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een Business Controller met IFRS ervaring

01/02/2021
Haarlem
Finance Manager / Scale-up / Internationaal /IFRS

Binnen deze Internationale Scale-Up (IFRS / Productie/Projectmatig werk) ligt een flinke uitdaging op je te wachten. De organisatie staat aan de vooravond voor een volgende stap. De afgelopen jaren heeft de organisatie goede stappen gezet en een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Echter, de ontwikkeling van de finance afdeling is iets achtergebleven waardoor wij een sterke finance manager zoeken met een gedegen achtergrond als financial controller.

Je krijgt veel ruimte om je eigen team (2,5 FTE) aan te sturen en er is veel ruimte voor verbetering. Het gaat om een internationale organisatie waarbinnen een PE-cultuur heerst.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-3 vacature(s) van 3