inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
15/10/2020
Leiden
Business controller met Finance controlling aspecten

Als Business Controller kom je te werken voor een internationale organisatie in Leiden. Je rol is met name gericht op Business Control, en omdat het team niet heel groot is (5 m/v) krijg je ook te maken met financial controlling vraagstukken zoals het samenstellen jaarrekening, P&C vraagstukken etc. Hierdoor heb je dus een leuke combinatie tussen sparren met de business en dit zelf te vertalen naar gedegen financiële rapportages.

De klant is een goede klant van Steens & Partners waardoor we ze ondersteunen met dit Werving & Selectievraagstuk.

12/10/2020
Noord Brabant
Head of Innovations

Wij zijn op zoek naar een ervaren Head of Innovations die succesvol heeft gewerkt met continuous improvement programma’s rondom (innovatieve) processen, systemen en mensen.

28/09/2020
Zuid West Nederland
Ondernemende Business Controller (MT Lid)

Wij zoeken voor één van onze relaties een Business Controller bij een aansprekend familiebedrijf. Het betreft een full time (40 uur per week) functie in loondienst. Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zuid Holland, West Brabant en Zeeland.

Het MT heeft ambities en wil stappen maken. Mooie rol voor ondernemende business controller die zichzelf verder wil ontwikkelen.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-3 vacature(s) van 3