inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
30/07/2021
Randstad
Freelance Financial Controller

Bij één van onze opdrachtgevers, een grote speler in de media in de Randstad, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial Controller met een stevige accounting achtergrond. Start van de opdracht is zo snel als mogelijk en de duur is naar verwachting circa 6 maanden op basis van fulltime inzet.

30/07/2021
Noord-Limburg
Freelance Financial controller / FP&A Analyst

Voor een opdrachtgever in de automotive industrie hebben we een opdracht voor een Financial Controller / FP&A Analyst.  Start per September tot eind 2021.

29/07/2021
Regio Amsterdam
Freelance Manager Bedrijfsvoering en Financiën

Bij één van onze opdrachtgevers, een grote zorginstelling in de regio Amsterdam, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Manager Bedrijfsvoering en Financiën met een focus op de facilitaire dienstverlening. De opdracht ontstaat vanwege het vertrek van de huidige manager, waarbij op basis van een aantal nog te maken strategische keuzes (waar je in mee kan denken) gewacht wordt met de werving van een nieuwe vaste medewerker voor deze positie. Het betreft een fulltime (36 uur) opdracht voor circa 6 maanden. Start is zo snel als mogelijk (tweede helft augustus uiterlijk begin sept).

29/07/2021
Noord-Holland / vanuit Huis
Freelance Adviseur Accounting en Financial Control

Bij één van onze relaties, een grote overheidsinstantie in Noord-Holland, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Adviseur Accounting en Financial Control. De opdracht ontstaat vanuit een zwangerschapsverlof en wat verschuivingen in het team. Je hebt daarnaast een belangrijke rol in het door ontwikkelen van rapportages, waaronder liquiditeitsprognoses. Het gaat om een fulltime opdracht (32 - 40 uur) en start van de opdracht is op (circa) 1 september.

29/07/2021
voornamelijk vanuit huis
Freelance AP / P2P specialist voor go-live fase MS Dynamics 365

Voor een van onze relaties, een start-up / scale-up in de regio Amsterdam, die actief is in meerdere landen, zijn wij op zoek naar een Freelance AP / P2P specialist voor go-live fase MS Dynamics 365. Het betreft hier een fulltime opdracht, maar 4 dagen is bespreekbaar. Starten in augustus t/m einde 2021. 

28/07/2021
Regio West NL
Freelance Senior Treasury Specialist (financiering werkkapitaal + projecten)

Voor een opdrachtgever komen we graag in contact met een Freelance Senior Treasury Specialist. Start is half augustus voor 4 dagen per week voor een periode 4 tot 6 maanden. 

26/07/2021
Randstad
Freelance Operational Risk Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de verzekeringsbranche / hypotheken sector zijn wij op zoek naar een Freelance Operational Risk Manager. Start van deze opdracht is per 1 september voor de duur van 3 tot 6 maanden (met optie op verlenging) op full time basis. De opdracht wordt grotendeels remote uitgevoerd.

26/07/2021
Omgeving Utrecht
Freelance Sr Beleidsadviseur Grondzaken (16u)

Wij hebben een interim opdracht vacant (16u per week) bij de overheid voor een Freelance Sr. Beleidsadviseur Grondzaken. Start 1 september, Duur opdracht 6 mnd, in de omgeving van Utrecht.

23/07/2021
Freelance Business Analist / Business Controller, internationale commerciële omgeving

Voor een van onze relaties, een internationale commerciële speler, komen wij graag in contact met een freelance Business Analist / Business Controller. Start van deze interim opdracht is in de 2e helft van september voor 6 tot 8 weken en bij voorkeur op basis van full time.

22/07/2021
Freelance Controller

Bij een van onze opdrachtgevers, een financiële dienstverlener, hebben wij een project voor een ervaren controller. De start is in binnen een maand voor een periode van 3 - 6 maanden fulltime. 

21/07/2021
Zuid Holland
Freelance Financial Controller

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij exclusief een fulltime Freelance Financial Controller voor een periode van  6 maanden. Start is per 1 sept.

16/07/2021
Randstad
Freelance Projectleider / Coördinator Business Implementatie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Projectleider / Coördinator Business Implementatie. Start van de opdracht is per 26 juli voor een periode van minimaal 4 maanden op basis van 32 uur per week.

16/07/2021
Zuid Holland
Freelance Project Controller

Bij één van onze opdrachtgevers binnen de offshore hebben wij een opdracht voor een ervaren Freelance Project Controller. De start is per direct voor een periode van ongeveer 6 maanden totdat een structurele oplossing is gerealiseerd.

16/07/2021
Vanuit huis en ten noorden van Amsterdam
Freelance Programma Manager opzetten FSSC in NL

Voor een van onze relaties, een multinational in de Provincie NH, komen wij graag in contact met een Freelance Programma Manager voor het opzetten van een FSSC in Nederland. Duur van deze interim opdracht is 1 tot 2 jaar op basis van full time. Startdatum is in overleg (augustus of september).

15/07/2021
Freelance IFS Projectcontroller

Voor een van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met een fulltime ervaren Freelance projectcontroller met IFS kennis voor de duur van drie tot zes maanden. Start zsm. Fulltime opdracht.

13/07/2021
Voornamelijk vanuit huis en deels vanuit Amsterdam
Allround Finance Manager met Business Control, Treasury & Tax ervaring (Interim - Vast)

Voor een van onze relaties binnen de publieke sector, regio Amsterdam, komen wij graag in contact met een allround Finance Manager met Business Controller, Treasury en Tax ervaring. Startdatum is in overleg (augustus of september). Het is de bedoeling om de rol vast in te vullen, maar onze opdrachtgever staat er voor open om de rol eerst enkele maanden op interim basis in te vullen met daarbij wel de intentie om in vaste dienst te treden.

12/07/2021
Randstad
Freelance sr. Business Controller - Energiesector

Als interim Business Controller kan je jouw kennis en expertise inzetten binnen een zeer interessant en omvangrijk traject. Je zal veel schakelen met de interne organisatie, maar ook met bij voorbeeld ministeries en subsidieverstrekkers. Start per 1 augustus voor 3-6 maanden.

06/07/2021
Regio Amsterdam
Freelance Compliance Officer / Internal Auditor

Voor onze opdrachtgever, een financiële instelling in de regio Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Compliance Officer / Internal Auditor. De opdracht is voor 3-6 mnd, fulltime. Hybride werken.

05/07/2021
Combinatie vanuit huis werken en op kantoor in Amsterdam
Freelance (People) Manager Accounting, 25 FTE, overheid

Voor een van onze relaties, een overheidsinstantie, komen wij graag in contact met een freelance (People) Manager Accounting. Startdatum is in augustus of september (in overleg) voor 4 of 5 dagen per week. Deze interim opdracht duurt totdat een nieuwe vaste Manager Accounting is gevonden en door jou is ingewerkt. Combinatie van vanuit huis werken en op kantoor in Amsterdam.

29/06/2021
Rotterdam
Freelance Recruiter

Bij een van onze opdrachtgevers, een middelgroot accountantskantoor, hebben wij een opdracht voor een Freelance Recruiter. De start is medio juli voor minimaal 3 maanden op basis van 24 tot 32 uur per week.

24/06/2021
Noord Holland + thuiswerken
Freelance Transfer Pricing Specialist

Voor een van onze relaties, een multinational in Noord Holland, komen wij graag in contact met een freelance Transfer Pricing Specialist. Start van deze interim opdracht is in augustus of september (uiterlijk begin oktober) voor 6 maanden en op basis van 24 uur per week.

03/06/2021
Regio West NL
Freelance Senior Financial Accountant (Banking/ CRR/ CRD)

Van een van onze opdrachtgevers, een bancaire instelling, hebben we een ondersteuningsverzoek ontvangen voor een Freelance Senior Financial Accountant (CRR/ CRD). De werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van het opstellen/ analyseren/ documenteren van met name prudentiele rapportages. Start uiterlijk 1 juli tot einde van het jaar. Fulltime, maar 4 dagen is bespreekbaar. Voornamelijk vanuit huis werken.

18/01/2021
Rotterdam/Amsterdam/Eindhoven
Freelance Tax Professional

 Regelmatig krijgen wij van opdrachtgevers de vraag voor een Freelance Tax Professional.  Heb jij een fiscaal economische of juridische achtergrond en heb je ervaring met het opzetten van een Tax Control Framework, de Fiscale Jaarrekening en kennis van Transfer Pricing, dan komen we graag met je in contact. Je kan reageren via deze opdracht, maar je kan je uiteraard ook inschrijven op onze website. 

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-23 vacature(s) van 23