inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
29/02/2024
Groningen
Freelance Controller

Voor een van onze opdrachtgevers in de installatie branche zijn wij op zoek naar een Freelance Controller. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor minimaal 32 uur per week voor de duur van 3 tot 6 maanden. 

29/02/2024
Omgeving Lille (Fr)
Freelance Controller (Franstalig)

Voor een opdrachtgever in de logistieke sector komen wij graag in contact met een Freelance Financial Controller, die de Franse taal machtig is. De opdracht is fulltime voor de duur van minimaal 6 maanden met mogelijke verlenging. Drie dagen op locatie en twee dagen vanuit huis werken is mogelijk.

28/02/2024
Regio Rotterdam
Freelance ESG / CRSD specialist - Parttime

Bij één van onze opdrachtgevers in de logistieke sector hebben wij een interim opdracht beschikbaar voor een ESG/CSRD Specialist. Het gaat om een parttime functie. De duur van de opdracht en het aantal uur is in overleg.  

26/02/2024
Zuid Oost Brabant
Freelance Project Controller

We hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Project Controller. Start medio april. Opdracht voor 4-5 maanden, full time (32-40). Regio Zuid Oost Brabant. Bij deze interim opdracht is het mogelijk om na de inwerkperiode circa 2 dagen vanuit huis te werken.

23/02/2024
3 dagen Hilversum, rest hybride
Freelance Manager Salarisadministratie

Voor een van onze relaties uit omgeving Hilversum komen wij graag in contact met een Freelance Manager Salarisadministratie (SA) die tevens een verbeterslag kan maken. De startdatum is z.s.m., maar voor de ideale kandidaat is onze opdrachtgever bereid om tot 1 april te wachten. De duur van deze interim opdracht is t/m het einde van het jaar op basis van 5 dagen per week (4 dagen is eventueel bespreekbaar). 

21/02/2024
Regio Rotterdam
Freelance Trainer Basic Finance (Finance for Non- Financials)

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance Trainer Finance for Non- Financials, betreft het geven van een aantal inhouse trainingen, dus op locatie van onze opdrachtgever. 

20/02/2024
VERWACHT!!
Freelance Teamlead Financial Controlling (VVT/ Change)> VERWACHT!!

Van een van onze opdrachtgevers verwachten wij een nieuw interimverzoek te ontvangen voor een gedreven en gezaghebbende Freelance Teamlead/ Manager Financial Controlling (VVT/ Change) die zich gaan bezighouden met het verbeteren van de werkprocessen en het verbeteren van de werkmethodieken en verbeteren van de performance van het finance cluster op decentraal niveau, kortom een invulling met een element van CHANGE erin verweven. 

20/02/2024
omgeving Breda
Freelance Integratie Specialist SAP

Voor een van onze opdrachtgevers in de FMCG komen wij per direct graag in contact met een Freelance SAP Business Analyst. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van 3 maanden fulltime basis (minimaal 32 uur). 

15/02/2024
Omgeving Flevoland
Freelance Power BI expert (Parttime)

Voor een van onze relaties, een full service distributiebedrijf (internationaal) in de regio Flevoland, komen wij graag in contact met een Freelance Power BI-expert. De start is per 11 maart, parttime (2 tot 3 dagen per week). Deze opdracht is voor tenminste 3 maanden met optie tot verlenging, minimaal één dag op kantoor.

12/02/2024
Vanuit huis/Amsterdam (50/50)
Freelance Senior allround Controller voor grote Overheidsinstelling

Voor één van onze relaties, een grote Overheidsinstelling in de regio Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance Senior allround controller verantwoordelijk voor één van de grotere en complexere BU's van onze opdrachtgever (ruim 6500 FTE). Startdatum is begin maart, voor 4 à 5 dagen per week en voor 12 maanden met optie op verlenging.

12/02/2024
Omgeving Amsterdam
Freelance Projectmanager/ Controller Month-end Close

Bij één van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie in Groot Amsterdam, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Projectmanager/ Controller Month-end Close. Je bent in deze opdracht verantwoordelijk voor een analyse van het month-end close proces en voor een advies (en de eventuele uitvoering daarvan) om dat te verbeteren, zowel qua proces als qua timing en inhoud. Het betreft een opdracht die ook parttime ingevuld kan worden. Start is zo snel als mogelijk.

09/02/2024
Hybride / meerdere locaties
Freelance Kwartiermaker-Director Corporate Planning & Performance, aansturing 17 FTE op WO+ niveau

Voor een van onze relaties, een grote financiële instelling in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Kwartiermaker-Director Corporate Planning & Performance. Duur van deze interim opdracht is totdat een vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt. Naar verwachting zal dit 4 tot 6 maanden duren. Startdatum is in maart op basis van full time (4 dagen is eventueel bespreekbaar).

07/02/2024
Hybride, maandagen in A'dam
Freelance Business Analist voor grote overheidsinstantie

Voor een van onze relaties, een grote overheidsinstelling in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Business Analist in verband met het afronden van een groot project. Startdatum is rond 1 maart, maar iets later is ook mogelijk. Duur van de opdracht is 6 tot 12 maanden voor 4 à 5 dagen per week.

05/02/2024
Regio Antwerpen
Freelance Accounting Officer België

Voor een internationale opdrachtgever komen we graag in contact met een Accounting Officer België. Werklocatie is in de directe omgeving van NO Antwerpen.
Start uiterlijk half maart, fulltime voor een periode van 6 maanden. 

31/01/2024
Noord-Holland
Freelance Financial Controller

Onze opdrachtgever, een internationale en gespecialiseerde distributeur en serviceleverancier van geavanceerde apparatuur in de gezondheidszorg, heeft een opdracht voor een Freelance Financial Controller in provincie Noord-Holland. De opdracht ontstaat als gevolg van uitval van één van de collega's in het team. Los van de reguliere control werkzaamheden zijn er ook mogelijkheden voor verbeterinitiatieven. Start van de opdracht is zo snel als mogelijk en het betreft een fulltime (minimaal 4 dagen) opdracht voor circa 6 maanden. Voor de juiste kandidaat is de opdrachtgever bereid om te wachten tot begin maart.

19/01/2024
Arnhem
Freelance Group Controller (Quartermaster)

For our client, an organization in international logistics, we are seeking an experienced and independent Freelance Group Controller / Quartermaster. In this role, you will be responsible for setting up the group control function and establish a compliance proof and stable financial foundation for the company. You will report to the Group CFO. The assignment has an initial duration of 4 to 6 months, with the possibility of extension until the position is permanently filled. The position can be performed remotely but also on-site (Arnhem). This assignment will begin as soon as possible and will have a full-time position.

18/01/2024
Hybride / meerdere locaties
Freelance Director Business & Performance Control voor grote financiële instelling

Voor een van onze relaties, een grote financiële instelling in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Director Business & Performance control voor een grote Business Unit van onze opdrachtgever. Duur van deze interim opdracht is totdat een vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt. Naar verwachting zal dit 4 tot 6 maanden duren. Startdatum is in maart op basis van full time (4 dagen is eventueel bespreekbaar).

07/12/2023
Zuid / Oost Nederland
Freelance Finance Professional (Zuid / Oost Nederland)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals ondersteunt aansprekende opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder ook met regelmaat in de regio Zuid- en Oost-Nederland. Dit realiseren we door de zorgvuldige selectie en inzet van zelfstandige financiële professionals.

Als jij een finance zzp’er bent in het zuidelijke deel van ons land en op zoek naar een nieuwe interim opdracht, dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, per mail of via onze website.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-18 vacature(s) van 18