inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
25/09/2020
Midden Nederland
Freelance Manager Zorgcontrol

Bij één van onze relaties, een zorginstelling met het hoofdkantoor gevestigd in het midden van het land, hebben wij een opdracht voor een Freelance Manager Zorgcontrol. Het betreft een fulltime opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk. Afhankelijk van alle ontwikkelingen kan de opportuniteit ontstaan om in vaste dienst te treden.

22/09/2020
Oost NL
Freelance Cost Pricing Consultant (Production & Fabrication)

Van een van onze opdrachtgevers, middelgroot van aard, hebben wij een verzoek gekregen tot het leveren van een Freelance Cost Pricing Consultant/ Specialist (production/ fabrication) die wordt geacht een kostprijsmodel (framework) op te zetten en werkend te maken (kostprijsbepaling, fixed assets, bezettingsgraden, cost drivers, benchmarking, professionaliseringsslag maken). Starten is per direct voor minimaal 4-6 maanden (consultancy- inzet, gefragmenteerd).

17/09/2020
Randstad
Freelance Senior BI Consultant

Voor onze opdrachtgever, een grote organisatie in de publieke sector, komen wij graag in contact met een Freelance Senior BI Consultant die als spin in het web de schakel vormt vanuit de BI afdeling naar de verdere organisatie bij het nieuw te ontwikkelen datawarehouse.

Het betreft een fulltime opdracht (4 à 5 d/w) met een start in september voor de periode van 1 jaar met optie tot verlenging.

17/09/2020
Rotterdam
Freelance Dynamics 365 Business Central, Super User

Als Interim Dynamics 365 super user zal jouw expertise zowel op operationeel vlak worden ingezet, als ook op het persoonlijke/change vlak. Je zal de organisatie mee moeten nemen in de change naar het nieuwe Dynamics 365 Business Central pakket en zal je daarnaast verantwoordelijk zijn voor de inrichting van het pakket.

Dit is een Part-time rol met een verwachte duur van +/- 6 mnd (de kans is groot op een langere duur).

16/09/2020
Omgeving Utrecht
Freelance Financieel adviseur sport en onderwijs

Bij één van onze relaties, een grote gemeente in het midden van het land, hebben we een mooie opdracht voor een Freelance Financieel Adviseur Sport en Onderwijs. Start van de opdracht is 15 oktober, initieel tot 1 maart, maar met een mogelijkheid tot verlenging van 4 x 4 maanden. Het betreft een opdracht voor 28 uur per week.

11/09/2020
Zuid Holland
Freelance Tax Control Framework Consultant

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een ziekenhuis voor een Freelance Tax Control Framework Consultant. Start in oktober.

10/09/2020
Zuid Holland
Freelance AO/IC Specialist (Rechtmatigheid)

Wij verwachten deze maand een interim opdracht vacant bij een decentrale overheidsorganisatie voor een Freelance AO/IC specialist. Start oktober, duur 3-6 maanden voor 36 uur per week. Regio Zuid Holland.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-7 vacature(s) van 7