inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachten
Functie Locatie Datum
06/07/2020
Randstad
Freelance Controller (16u p.w.)

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een waterschap voor een Freelance Controller. Start in juli, 16 uur per week. Opdracht voor 3 maanden. Regio Randstad.

06/07/2020
Regio Utrecht
Freelance Sr. (Beleids)adviseur Stikstof/Vergunningsverlener

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Freelance Sr. (Beleids)adviseur Stikstof/Vergunningsverlener. Duur 12 mnd, 24-32 uur per week. Regio Utrecht. Betreft een zeer actueel dossier. Deze functie is een combi van de genoemde twee vakgebieden en vraagt een een goede mix tussen strategisch en operationeel, een goed organiserend vermogen.

05/07/2020
Regio Rotterdam
Freelance Projectleider Implementatie Omgevingswet

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een gemeente voor een Freelance Projectleider Implementatie Omgevingswet. Start z.s.m., 24u per week. Duur opdracht t/m februari 2021. Regio Rotterdam.

02/07/2020
Amsterdam / Internationaal
Freelance Hands-on Finance Transformation Manager voor internationale Navision implementatie

Voor een van onze relaties in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Hands-on Finance Tranformation Manager voor internationale MS Navision implementatie. Duur van de opdracht is 8 tot 12 maanden en bij voorkeur obv full time inzet. Startdatum zsm.

26/06/2020
Amsterdam
Freelance Adviseur Risicomanagement

Onze relatie, een overheidsorganisatie in Amsterdam, heeft een mooie opdracht voor een Freelance Adviseur Risicomanagement. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van het risicomanagementproces en -systeem. Het betreft een fulltime opdracht (36 uur) voor initieel een jaar en de start is twee helft juli.

26/06/2020
Randstad
Project controller (vast)

Bij één van onze relaties, een grote woningcorporatie in de randstad, hebben wij een mooie uitdaging in een vaste functie als project controller. Eén van de collega's uit het team begint aan een nieuwe baan op basis waarvan deze vacature ontstaat. De start is zo snel als mogelijk en het betreft een fulltime baan (36 uur).

25/06/2020
Amsterdam
Freelance Reporting & Financial Controller

Bij één van onze relaties, een financiële dienstverlener in Amsterdam, hebben wij een opdracht voor een Freelance Reporting & Financial Controller. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de geconsolideerde jaarrekening en voor de regulatory reporting. De opdracht ontstaat omdat de verantwoordelijke collega een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Het betreft een opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is z.s.m.

19/06/2020
Provincie Groningen
Freelance Teamleider/ Adviseur bedrijfsvoering

Bij onze opdrachtgever, een kleine gemeente in Groningen, hebben wij een mooie opdracht voor een Interim Teamleider/ Adviseur bedrijfsvoering. De opdracht start per 27 juli en duurt initieel tot 31 januari 2021, waarbij er een mogelijkheid bestaat op verlenging. Het betreft een opdracht voor drie dagen per week (24 uur).

09/06/2020
Oost-Brabant
Financial controller

Voor een familiebedrijf in de regio Oost-Brabant zoeken we een financial controller op basis van werving & selectie, of deta-vast. 

26/05/2020
Regio Eindhoven
vaste baan - Controller PT /FT

Een vaste baan als Controller voor 20-24 uur in de regio Eindhoven!

Ben jij een minder ervaren kandidaat dan bestaat de optie om de functie fulltime in te vullen

18/05/2020
Noord Holland
Freelance Projectleider / Financieel Applicatiebeheerder

Bij een een overheidsorganisatie in Noord Holland hebben wij een opdracht voor een Projectleider / Financieel Applicatiebeheerder. Start 9 juni voor 36 uur per week voor een periode van 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

15/05/2020
Groningen
Freelance Directeur/ Concerncontroller

Bij onze opdrachtgever, een kleine gemeente in Groningen, hebben wij een mooie opdracht voor een Interim Directeur/ Concerncontroller. De opdracht start per 1 juli en duurt tot het eind van het jaar. Het betreft een fulltime opdracht (36 uur).

11/05/2020
Zuid-Oost Nederland
Business Controller

Onze opdrachtgever, een biomedische organisatie in Zuid-Oost-Nederland, is op zoek naar een Business Controller. Het betreft hier een vaste rol.

10/02/2020
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-14 vacature(s) van 14