inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
27/11/2021
Freelance Change Manager FSSC

Bij een van onze relaties hebben wij een opdracht voor een Freelance Change Manager FSSC. De start is op korte termijn voor een peridode van ongeveer 6 maanden.

26/11/2021
Regio Rotterdam Rijnmond
Freelance Accounting Specialist

We hebben een interim opdracht vacant in de logistiek voor een Freelance Accounting Specialist. Start begin december, Opdracht voor 3-6 mnd, full time. Regio Groot Rotterdam


26/11/2021
Regio Rotterdam Rijnmond
Freelance Business Controller

We hebben een interim opdracht vacant in de logistiek voor een Freelance Business Controller. Start begin december, Opdracht voor 3-6 mnd, full time. Regio Groot Rotterdam


26/11/2021
Remote working
Freelance Controller Pensioenbedrijf

We zoeken een controller (RA/RC) voor een pensioenverzekeraar. Start ASAP, duur 6 maanden met grote kans op verlenging. 

26/11/2021
regio Utrecht
Freelance Sr Administrateur

Voor een opdrachtgever komen wij graag in contact met een Freelance senior Administrateur voor een periode van 3 à 4 maanden. Minimaal 24 uur per week. Start zo snel mogelijk. 

26/11/2021
Freelance Controleleider RA

Bij een van onze opdrachtgevers, een regionaal accountantskantoor, hebben wij een opdracht voor een Freelance Controleleider RA. De start is op korte termijn voor een periode van 3 - 6 maanden.

26/11/2021
Amsterdam
Freelance Allround Controller/ Finance Manager

Onze opdrachtgever, een gespecialiseerd handels-/ techbedrijf, heeft een interessante opdracht voor een Freelance Allround Controller/ Finance Manager. De opdracht ontstaat op basis van het vertrek van een collega, daarnaast spelen een aantal projecten op basis waarvan extra (brain)power benodigd is. Het betreft een fulltime (minimaal 32 uur) opdracht voor initieel circa 3 - 6 maanden. Afhankelijk van ontwikkelingen kan het ook langer duren. Start is zo snel als mogelijk.

26/11/2021
Regio Midden NL
Freelance Commercial Controller/ FP&A Controller (Forecasting Specialist/ Utilities)

Van één van onze opdrachtgevers in de energiesector hebben we een interim verzoek ontvangen voor het leveren van een Freelance Commercial Controller (business analyses/ sales analyses/ b2b + b2c) die tevens affiniteit met treasury- reportings heeft. Starten per direct voor minimaal 6 maanden, voor 36- 40u per week (remote- op locatie, 50%- 50%). 

26/11/2021
Regio Zuid
Freelance Teamlead Projectcontrol/ Projectadministratie (Cluster Civiel/ GWW)

Van een van onze opdrachtgevers, een projectenorganisatie, hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Teamlead Projectcontrol/ Projectadministratie (Cluster Civiel/ GWW). Enerzijds het ondersteunen van de Project Controllers (5) bij het financieel beheersen van projecten van onze opdrachtgever. Anderzijds het ondersteunen van de Manager Finance door als eerste aanspreekpunt te fungeren voor lopende zaken van de administratief medewerkers en het opstellen van financiële rapportages, budgetten en jaarcijfers. Starten z.s.m., echter uiterlijk 1 januari 2022 voor meerdere maanden.

25/11/2021
remote working
Freelance Product Owner Payments

Bij een internationale E-Commerce organisatie hebben we een opdracht voor een Product Owner Payments, inzet 6 maanden en full-time, (grotendeels) thuiswerken mogelijk. 

25/11/2021
Combinatie thuiswerken en Utrecht
Freelance Business Controller Procurement, verbeterslag maken

Voor een van onze relaties, een logistieke dienstverlener, komen wij graag in contact met een Freelance Business Controller Procurement die enerzijds een vacature gaat invullen en anderzijds een verbeterslag gaat maken. Start van deze opdracht is bespreekbaar: december of januari maar uiterlijk (begin) februari op basis van full time (4 dagen is bespreekbaar). Opdracht is voor 12 maanden.

25/11/2021
Regio West NL
Freelance Directeur/ Senior Manager Zorgcontrolling & Zorgadministratie (Finance Transformation/ Change)

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij een nieuw interim verzoek voor een echte changemanager/ verandermanager in de vorm van een Freelance Directeur Zorgcontrolling/ Zorgadministratie bij een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg (senior kaliber).  

25/11/2021
Randstad
Freelance (Concern) Controller onderwijs

Wij hebben een een interim opdracht vacant voor een Freelance (Concern) Controller voor een onderwijsorganisatie. Start begin december, looptijd 3-6 maanden, full time. Regio Randstad

24/11/2021
Vanuit huis en Amsterdam
Freelance Business Analist FP&A

Voor een van onze relaties, een financiële instelling, komen wij graag in contact met een Freelance Business Analist FP&A. Start van deze interim opdracht is december of uiterlijk januari voor circa 3 tot 6 maanden en op basis van full time (4 dagen per week is bespreekbaar).

24/11/2021
Regio Eindhoven
Freelance jaarrekeningen specialist (RA)

We hebben een mooie interim opdracht voor een RA registeraccountant. Start 3 januari, full-time, voor een duur van 5 maanden, mogelijk verlengd tot 1 jaar. De opdracht kan deels vanuit huis worden ingevuld.

24/11/2021
Freelance Project Controller

Bij een van onze opdrachtgevers, een bouwbedrijf, hebben wij een opdracht voor een Freelance Projectcontroller. De start is eerste week januari voor een periode van ongeveer 6 maanden.

22/11/2021
Noord Brabant
Freelance Zorgcontroller

Onze opdrachtgever zoekt een Freelance Zorgcontroller met zorgervaring voor een periode van 3- 6 maanden.

22/11/2021
Verwacht!
Freelance Business/ Financial Analyst (NL/ Belgium)

Van een van onze opdrachtgevers, een multinational/ global, verwachten wij een nieuw interim- verzoek te ontvangen voor een Freelance Financial Analyst, inzet voor 12 maanden, starten (vrijwel) per direct. 

19/11/2021
Regio Veghel
Freelance Crediteuren Administrateur

We hebben een opdracht voor 3-4 maanden voor een crediteurenadministrateur, inzet 4-5 dagen per week op lokatie in Veghel. Start per direct

19/11/2021
Freelance Projectmanager OneStream Implementatie

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Projectmanager die de implementatie van de consolidatie tool OneStream aan de "functionele" kant kan verzorgen. De start is in januari of februari 2022. Gesprekken kunnen dit jaar nog gevoerd worden. 

17/11/2021
Zuid-Holland
Freelance Financial/ Allround/ Business Controller

Bij een van onze opdrachtgevers, een gespecialiseerde wereldwijde FMCG productie- en handelsorganisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial/ Allround/ Business Controller. De rol ontstaat op basis van onderbezetting in het team en de SAP implementatie. Het betreft een fulltime opdracht voor initieel 3 en bij goede performance circa 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk.

16/11/2021
Randstad
Freelance Assistent Projectcontroller

Één van onze opdrachtgevers heeft een interessante interim opdracht beschikbaar voor een assistent (project) controller voor de aankomende 6 maanden. In deze rol zal je je onder andere bezig houden met het aansluiten van de projectadministratie op de financiële administratie vanuit de holding. Een tweede aspect binnen deze opdracht is het optimaliseren en verbeteren van dit traject.

15/11/2021
Randstad
Freelance Business Controller

Onze klant is een vooraanstaande dienstverlener in de meer gespecialiseerde logistieke branche. Ivm een lastig te vervullen vacature staat er wat druk op de capaciteit binnen Finance en is er om de kwaliteit te kunnen waarborgen behoefte aan ondersteuning door een ervaren Business Controller. Het betreft een Fulltime opdracht (36-40 uur), voor tenminste 3 maanden. Start van de opdracht zo snel als mogelijk.

12/11/2021
Randstad
Freelance Project Medewerkers Control 6x

Voor een van onze opdrachtgevers in de publieke sector zijn wij op zoek naar een zestal projectmedewerkers voor de invulling van een grootschalig programma gericht op het in control komen van de organisatie. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk voor de duur van minimaal 1 jaar op basis van 36 uur per week met optie op verlenging.

12/11/2021
West Brabant
Freelance Salaris Administrateur

We hebben een opdracht gekregen van een zorginstelling in West-Brabant voor een Salaris Administrateur, Inzet 20-24 uur per week, flexibel in te delen; start liefst medio december; opdracht tot April 2022 of langer.

10/11/2021
Omgeving Apeldoorn
Freelance Sr. Administrateur / Hands-on Financial Controller, productie-omgeving

Voor een van onze relaties, een bedrijf actief in de productie-omgeving, komen wij graag in contact met een Freelance Sr. Administrateur. Start van deze interim opdracht is zsm (uiterlijk eind november) voor 5 dagen per week (4 dagen is eventueel bespreekbaar). Duur van deze Interim Opdracht is 4 tot 6 maanden.

10/11/2021
Randstad
Freelance Assistent Controller

Bij één van onze opdrachtgevers, een grote speler in de media in de Randstad, hebben wij een opdracht voor een Freelance Assistent Controller. Start van de opdracht is zo snel als mogelijk en de duur is naar verwachting circa 3 maanden op basis van 32 - 40 uur inzet.

08/11/2021
Gelderland
Freelance Financieel Adviseur Fysiek Domein

Vanwege nijpend capaciteitsgebrek is onze opdrachtgever op zoek naar een Freelance Financieel Adviseur Fysiek Domein voor een langere periode.

03/11/2021
Regio Eindhoven
Freelance (senior en medior) Medewerker Crediteuren administratie

Bij één van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven hebben we een opdracht voor twee Freelance Medewerkers Crediteuren Administratie; we zoeken een senior en iemand op medior level. Start van de opdracht is zo snel mogelijk. De opdracht is naar verwachting voor een duur van 6 maanden

03/11/2021
Omgeving Apeldoorn en omgeving Leiden
Freelance Plantcontroller, meewerkend voorman

Voor een van onze relaties, een bedrijf in de voedselverwerkingsindustrie, komen wij graag in contact met een Freelance Plantcontroller, meewerkend voorman. Startdatum is zsm, maar uiterlijk begin december op basis van full time (4 dagen is ook mogelijk) en voor circa 6 maanden.

02/11/2021
Randstad
Freelance Business Controller Mediabedrijf

Bij één van onze opdrachtgevers, een grote speler in de media in de Randstad, hebben wij een opdracht voor een Freelance Business Controller. Start van de opdracht is zo snel als mogelijk en de duur is naar verwachting circa 5 maanden op basis van 32 - 40 uur inzet.

01/11/2021
Randstad
Freelance (Operational) Risk Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de FMCG zijn wij op zoek naar een Freelance (Operational) Risk Manager. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk op basis van 1 a 2 dagen per week voor een periode van 6 maanden.

30/10/2021
Randstad
Freelance Senior Project Manager Internal Control Framework

Wij hebben een interim opdracht in de bancaire sector vacant voor een Freelance Project Manager ICF. Start van de opdracht is begin november voor de duur van 5 a 6 maanden op basis van 32 a 40 uur per week.

27/10/2021
Regio Eindhoven
Freelance Business Process Owner Order to Cash

We hebben een opdracht voor 6-9 maanden in de regio Eindhoven voor een Freelance Business Process Owner

25/10/2021
Randstad
Freelance Jaarrekeningspecialist (IFRS 16)

Onze klant is een vooraanstaande dienstverlener in de meer gespecialiseerde logistieke branche. Om het jaarrekeningtraject 2021 goed te begeleiden/ coördineren, hebben we een mooie opdracht voor een Freelance Jaarrekeningspecialist (IFRS incl. 16). Het betreft een Fulltime opdracht (32-40 uur) voor circa 6 maanden. Start van de opdracht is zo snel als mogelijk (ergens in November).

11/10/2021
Randstad
Manager Concernadministratie

Bij één van onze opdrachtgevers, een grote woningcorporatie in de Randstad, hebben wij een opdracht voor een Manager Concernadministratie. Op basis van een aantal strategische wijzigingen waar je aan zal gaan meewerken, gaat het om een lange opdracht van circa 1,5 - 2 jaar. Om die reden wil men dit inrichten in een tijdelijk dienstverband ipv op interim/uren basis. De start is zo snel als mogelijk en het gaat om een werkweek van 36 uur.

10/10/2021
Nederland
Freelance Tax Professional

 Regelmatig krijgen wij van opdrachtgevers de vraag voor een Freelance Tax Professional.  Heb jij een fiscaal economische of juridische achtergrond en heb je ervaring met het opzetten van een Tax Control Framework, de Fiscale Jaarrekening en kennis van Transfer Pricing, dan komen we graag met je in contact. Je kan reageren via deze opdracht, maar je kan je uiteraard ook inschrijven op onze website. 

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-37 vacature(s) van 37