inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
25/11/2020
Regio Zuid Oost Brabant
Freelance Allround Administrateur

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een zeer ervaren Allround Administrateur. Start zsm, opdracht voor minimaal 4 mnd, full time. Regio Zuid Oost Brabant.

24/11/2020
Zuid Holland
Freelance AO/IC Specialist (Rechtmatigheid)

Wij verwachten begin november een interim opdracht vacant te krijgen bij een decentrale overheidsorganisatie voor een Freelance AO/IC specialist. Start december, duur 3-6 maanden voor 36 uur per week. Regio Zuid Holland.

23/11/2020
Omgeving Amsterdam
Freelance Supply Chain Transformatie Manager (directielid)

Bij onze opdrachtgever, een technische groothandel en dienstverlener, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Supply Chain Transformatie Manager (directielid). Het betreft een fulltime opdracht voor circa 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk.

23/11/2020
Combi Remote/ On Site
Freelance Projectauditor (Subsidieprojecten/ Hoger Onderwijs)

Van een van onze opdrachtgevers, een hogeschool in de Regio Rotterdam, hebben we een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een technische inhoudelijke Freelance Senior Project Auditor (Subsidieprojecten) Starten per direct, liefst fulltime maar parttime is bespreekbaar, tot einde van het jaar. Er kan zowel vanuit huis als op locatie gewerkt worden.

20/11/2020
Regio Utrecht
Freelance Kwartiermaker Programmabeheersing

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Freelance Kwartiermaker Programmabeheersing. Start jan 2021, looptijd 12 mnd, 32-36u per week. Regio Utrecht.

20/11/2020
Vertrouwelijk/ Confidential
Chief Financial Officer

Voor een van onze relaties werven en selecteren wij een energieke Chief Financial Officer. Het betreft een permanente invulling van deze positie. De juiste kandidaat is eerder actief geweest als Group CFO bij een listed company en heeft tevens ervaring met het succesvol realiseren van een IPO.

17/11/2020
Provincie Utrecht
Freelance Teammanager Financiën & Control

Bij één van onze relaties, een gemeente in de Provincie Utrecht, ontstaat een opdracht voor een Freelance Teammanager Financiën & Control. De huidige teammanager is per 1 november begonnen aan een nieuwe uitdaging buiten de gemeente. Start is zo snel als mogelijk en het is een opdracht voor circa 2 a 3 dagen dagen per week voor minimaal 4 maanden, maar zeer waarschijnlijk langer.

17/11/2020
Provincie Utrecht
Freelance Change-manager Concern Control (middelgrote gemeente)

Bij één van onze relaties, een gemeente in de Provincie Utrecht, ontstaat een opdracht voor een Freelance Change-manager Concern Control. Start is zo snel mogelijk en het is een opdracht voor circa 3 dagen per week en voor minimaal 6, maar waarschijnlijk circa 12 maanden.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-8 vacature(s) van 8