inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
27/01/2023
Regio Drechtsteden
Freelance Senior IT Controller (Future Proof Finance + IT)

Our client is looking for an Freelance Senior IT Controller to support the IT Leadership Team in its IT Financial Management activities. Information technology, digitalisation and data management are crucial for our client (based in the Drechtsteden- regio/ West NL) to realise their strategic ambitions and objectives (ensure an agile/ reliable/ innovative information- and data landscape that delivers on its technological and digital objectives (a mature IT- Financial management capability). 

26/01/2023
Grotendeels vanuit huis, 1 dag per week op locatie
Freelance allround Controller voor publieke sector

Voor een van onze relaties in de publieke sector in de randstad  komen wij graag in contact met een Freelance allround Controller. Startdatum is februari/maart voor 4 tot 6 maanden en op full time basis  (4 dagen per week is bespreekbaar).

26/01/2023
Randstad
Freelance Financial Risk Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn wij op zoek naar een Freelance Financial Risk Manager. Start zsm, min 32 uur per week en voor een periode van 3 tot 6 maanden. 

26/01/2023
Regio Zuid-West
Freelance Jaarrekening Specialist / Corporate Accountant

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Jaarrekening Specialist / Corporate Accountant. De start is februari voor een periode van 6 - 12 maanden.

25/01/2023
Oost Nederland
Freelance Concerncontroller Ziekenhuis

We hebben een opdracht voor een ervaren Concern Controller met Zorg/ziekenhuis ervaring. De opdracht start ASAP en duurt minimaal tot medio mei, waarschijnlijk langer. Inzet: 4-5 dagen per week waarvan 3-4 dagen op locatie.

25/01/2023
Regio Amsterdam, 50/50 remote
Freelance Internal Control Specialist, redesign ICF

Van een van onze opdrachtgevers, een multinational met het EMEA hoofdkantoor in de regio Amsterdam, hebben wij een nieuw ondersteuningsverzoek ontvangen voor een ervaren Internal Control Specialist voor de begeleiding van het herontwerp van het Internal Control Framework. Start medio februari voor circa 3 maanden. Deze functie is voor circa 32 uur per week en kan tot 50% remote uitgevoerd worden.

25/01/2023
Randstad / remote
Freelance Payroll specialist (voorkeur ADP, geen vereiste)

Voor een opdrachtgever in de chemische (maak) industrie komen we graag in contact met een Freelance Payroll specialist. Start zsm voor een aantal maanden. Inzet tussen de 20-40 uur afhankelijk van je beschikbaarheid. Hybride weken is mogelijk.

25/01/2023
Regio West NL
Freelance Financial Accountant (Retail Procurement- FMCG/ SAP)

Van een van onze relaties, een internationale retailketen (FMCG) in de regio Haaglanden, hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor een gelouterde en hoogst accurate Freelance Financial Accountant (Retail Procurement/ SAP), starten is per direct voor meerdere maanden. Remote werken is mogelijk (+/- 50%) voor een gelouterde retail financial.  

23/01/2023
Randstad
Freelance Manager Bedrijfsvoering / Management Coach

Voor een van onze opdrachtgevers in de zorgsector zijn wij op zoek naar een Freelance Manager Bedrijfsvoering / Management Coach. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van minimaal 6 maanden voor minimaal 20 uur per week tot full time.

20/01/2023
Veghel
Freelance controller / trouble shooter entiteiten DE/DK (Lokatie Veghel)

We hebben een opdracht van een internationale handelsonderneming voor een Freelance Controller en trouble-shooter voor enkele Duitse en Deense entiteiten. Jouw opdracht: in control komen en op termijn de administraties naar het SSC in Veghel overzetten en integreren. 

Duur 6 maanden. Start zo snel mogelijk, uiterlijk 1 maart. Inzet 3-5 dagen per week (in overleg)

19/01/2023
's-Gravenhage
Freelance Financial Controller

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Freelance Financial Controller voor 2 a 3 dagen in de week. Start zsm. 

19/01/2023
's-Hertogenbosch
Senior Business / Risk Controller IT

Voor een nationale organisatie zijn wij op zoek naar een Freelance Sr Business/Risk IT Controller. start zsm, ft. 

18/01/2023
Groene Hart / Hybride
Freelance Manager Finance Nederland (FMCG, transitie)

Voor onze opdrachtgever, de Nederlandse dochtermaatschappij van een Franse Multinational in de FMCG, komen wij graag in contact met een Freelance Finance Manager. Het gaat om een distributie/ groothandelsbedrijf dat levert aan zowel retail als horeca ondernemers in Nederland. Start op korte termijn (uiterlijk medio februari) fulltime tot zeker eind juni, Hybride invulling mogelijk, tenminste 2 d/w op locatie. 

13/01/2023
Duitsland / remote
Freelance Commercial Controller

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in de FMCG, komen wij graag in contact met een freelance commercial controller. Start zsm, deels op locatie in Düsseldorf (2dgn) en deels remote. Fulltime, minimaal 4 dagen. Minimaal tot juli 2023.

13/01/2023
Regio West NL
Freelance Commercial Controller/ Business Controller (B2C/ SAP/ Change!)

Voor een van onze opdrachtgevers, sterk vertegenwoordigd in het drijven van hun business met consumenten en particulieren, zijn wij op zoek naar een Freelance Business Controller/ Commercial Controller met een sterke affiniteit met business intelligence, customer data en Power BI. In de opdracht zit tevens een belangrijk element van change/ verandering verweven. Bij voorkeur heb je ook nog kennis en kunde van btw- vraagstukken (pro rata). Inzetduur is circa 3-6 maanden, beperkte mogelijkheden tot remote werken. Starten is vanaf medio januari 2023.

11/01/2023
Regio West NL
Freelance Financial/ Business Controller (VVT/ Wijkverpleging)

Van een van onze opdrachtgevers, een groep van bedrijven in de VVT- sector (regio Rotterdam), verwachten wij een nieuw interim- verzoek te ontvangen voor een Freelance Allround Controller (Financial/ Business). Starten is per direct voor meerdere maanden. 

05/01/2023
Brabant
Freelance Allround Controller

Onze opdrachtgever, een familiebedrijf in de bouw in Noord-Brabant heeft een mooie opdracht voor een Freelance Allround Controller. Je gaat o.a. werken aan transparantie en structuur van de cijfers per B.V., het verbeteren van de P&C cyclus, transparante stuur en management informatie en het opzetten van business control. Het betreft een fulltime opdracht (minimaal 4 dagen), m.n. op locatie en de start is zo snel als mogelijk. Duur van de opdracht hangt af van het werving en selectie traject, maar minimaal 3 a 4 maanden.

04/01/2023
regio A'dam 50/50 remote
Freelance Financieel Adviseur Concerncontrol, publieke sector

Voor een van onze opdrachtgevers, een grotere overheidsinstantie in de regio Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Financieel Adviseur Concerncontrol, publieke sector. Start van deze interim opdracht is begin januari voor circa 4 - 6 maanden (totdat een vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt) en op basis van 4 à 5 dagen per week.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-18 vacature(s) van 18