inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
11/07/2024
Regio West NL
Freelance Senior Allround Project Financial (3 dgn/ Accounting/ Controlling/ Reporting- Project Finance/ MKB)

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij een nieuw interim verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance Allround Project Controller (Accounting/ Controlling/ Reporting/ Project Finance/ MKB). Starten is uiterlijk medio augustus voor een periode van 3- 6 maanden, circa 3 dagen per week.  

11/07/2024
Noord Nederland
Freelance Concern Controller (Provincie)

Bij één van onze relaties, een grote overheidsinstantie, hebben wij een opdracht beschikbaar voor een Freelance Concern Controller. De looptijd is van 2 september 2024 tot 1 maart 2025, met een inzet van 32 uur. De inhuurperiode wordt mogelijk verlengd.

11/07/2024
Regio West NL
Freelance Annual Reporting Specialist (RA/ CPA/ Global- Multinational)

Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational (international energies projects) hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Annual Reporting Specialist (CPA/ RA) die ondersteuning gaat bieden aan het jaarrekeningtraject. 

10/07/2024
Regio Rotterdam
Freelance Finance manager

Voor onze opdrachtgever, een scale-up organisatie in de productie, komen wij graag in contact met een Freelance Finance manager. Start begin augustus, maar per direct ook mogelijk. Ongeveer 6 maanden, 32-40 uur per week. 3 dagen op kantoor.

10/07/2024
Freelance Programma Manager S/4 HANA Implementatie

Bij een van onze opdrachtgevers, een beursgenoteerde organisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Programma Manager S/4HANA. De start is op korte termijn totdat de implementatie gerealiseerd is. De verwachting is 1- 1.5 jaar.

08/07/2024
Randstad
Freelance Teammanager Projectadministratie (zorg)

Bij één van onze opdrachtgevers, een groot ziekenhuis in de Randstad, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Teammanager (circa 30 FTE) Projectadministratie. De projecten betreffen wetenschappelijk onderzoek, daar heb je affiniteit mee en je bent een echte peoplemanager. Het betreft een fulltime (maar minimaal 4 dagen kan ook) opdracht voor 3 - 6 maanden. Start is eind juli/ begin augustus.

04/07/2024
regio Rotterdam
Freelance Streamlead Finance ERP implementatie (D365)

Voor onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een Freelance consultant voor een Business Central implementatie. Start 1 oktober, full-time, 9-12 maanden. 

03/07/2024
regio Amsterdam
Freelance Finance Proces Lead ERP implementatie

Voor onze opdrachtgever in de retail branche komen wij graag in contact met een Freelance Finance Proces lead voor een ERP implementatie. Start medio augustus/begin september. Parttime (3 dagen per week). Grotendeels vanuit kantoor gezien de werkzaamheden.

03/07/2024
Regio Oost NL
Freelance Senior Financial/ General Ledger Accountant (FSSC/ MS Dynamics F&O/ Technical Projects)

Van een van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle hebben wij een nieuw interimverzoek ontvangen voor een gelouterde allround Freelance Financial/ GL Accountant (FSSC) met veel kennis van MS Dynamics (F&O) en een achtergrond heeft bij een (landelijk) accountantskantoor. Starten is per direct voor meerdere maanden.

02/07/2024
Omgeving Rotterdam
Freelance Business Controller Zorg (Cure)

Voor een zorginstelling (cure) komen wij graag in contact met een Freelance Business Controller voor 2 a 3 dagen per week voor een periode van 5 a 6 maanden. Start van de opdracht in de periode tussen zo spoedig mogelijk waarbij zoveel mogelijk werken op locatie gewenst is.

02/07/2024
Randstad
Freelance Financial Business Analyst (deelnemingen/ zorg)

Bij één van onze opdrachtgevers, een groot ziekenhuis in de Randstad, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Financial Business Analyst. Je bent in deze opdracht zelfstandig sparringpartner van de holdingdirectie en de bestuurders van de verschillende deelnemingen/ BV`s. En je bent als adviseur betrokken bij bestuurs- en aandeelhoudervergaderingen van bestaande en nieuwe initiatieven. Het betreft een fulltime (maar minimaal 3 dagen kan ook) opdracht voor circa 5 maanden. Start is eind juli/ begin augustus.

01/07/2024
Verwacht!
Freelance Business Controller (Hoger/ Universitair Onderwijs)

Van een van onze opdrachtgevers in de regio Zuid Holland verwachten wij op zeer korte termijn een interimverzoek te ontvangen voor een Freelance Senior Business Controller (Hoger-/ Universitair Onderwijs), starten is per direct voor meerdere maanden. 

26/06/2024
Regio Amsterdam
Freelance Financial Controller

For a company in the automotive and financial sector located in the Amsterdam Area, we are looking for a Freelance Financial Controller. The start date is as soon as possible for an estimated period of 4 months (and maybe longer). The position is full-time (hybrid).

21/06/2024
Randstad
Freelance Business Analyst (forecast model, uitzendbranche, Google sheets)

Bij één van onze opdrachtgevers hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Business Analyst met kennis van en ervaring in de uitzend-/ detacheringsbranche. Doel van het project is een verbeterd en versimpeld forecast model (Google sheets). Start is zo snel als mogelijk op basis van fulltime (minimaal 4 dagen) inzet. Infaseren is mogelijk.

11/06/2024
Regio Noord-Holland / Hybride
Freelance Kwartiermaker CSRD reporting

Voor onze opdrachtgever in Noord Holland, een internationaal groot MKB bedrijf in de agri-sector, komen wij graag in contact met een Freelance kwartiermaker CSRD reporting. Start op korte termijn maar beginnen in september is ook mogelijk. 20 tot 32 uur per week voor minimaal 9-12 maanden. Hybride werken.

28/02/2024
Zuid / Oost Nederland
Freelance Finance Professional (Zuid / Oost Nederland)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals ondersteunt aansprekende opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder ook met regelmaat in de regio Zuid- en Oost-Nederland. Dit realiseren we door de zorgvuldige selectie en inzet van zelfstandige financiële professionals.

Als jij een finance zzp’er bent in het zuidelijke deel van ons land en op zoek naar een nieuwe interim opdracht, dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, per mail of via onze website.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-16 vacature(s) van 16