inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
18/01/2021
Rotterdam/Amsterdam/Eindhoven
Freelance Tax Professional

 Regelmatig krijgen wij van opdrachtgevers de vraag voor een Freelance Tax Professional.  Heb jij een fiscaal economische of juridische achtergrond en heb je ervaring met het opzetten van een Tax Control Framework, de Fiscale Jaarrekening en kennis van Transfer Pricing, dan komen we graag met je in contact. Je kan reageren via deze opdracht, maar je kan je uiteraard ook inschrijven op onze website. 

15/01/2021
Vertrouwelijk/ Confidential
Freelance VP Finance> The Next CFO

Voor een van onze relaties werven en selecteren wij een energieke Chief Financial Officer. Het betreft een permanente invulling van deze positie. De juiste kandidaat is eerder actief geweest als Group CFO bij een listed company en heeft tevens ervaring met het succesvol realiseren van een IPO en het kunnen omgaan met een PE- partner. 

13/01/2021
Randstad
Freelance Kwartiermaker inrichting IT Risk Control Framework (obv ISO 27001 & Cobit 5)

Voor een van onze relaties in de Randstad, een bank, komen wij graag in contact met een Kwartiermaker die de organisatie gaat helpen met het verder professionaliseren van het IT Control Framework waarbij de richtllijnen van ISO27001 & Cobit 5 het uitgangspunt vormen. Start van deze interim opdracht is in januari voor circa 6 tot 12 maanden..

12/01/2021
Vanuit huis en op de projecten
Freelance Projectcontroller

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Project Controller. Naast dat je alle aspecten van Project Control beheerst, heb je ervaring opgedaan met het professionaliseren van een afdeling project control. De start is begin februari voor een periode van 3 tot 6 maanden.

12/01/2021
Zuid Holland
Freelance Kwartiermaker/Strategisch Regisseur Informatievoorziening

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een gemeente voor een Freelance Kwartiermaker / Strategisch Regisseur Informatievoorziening. Start in februari, 32-26u per week. Opdracht voor 12 mnd. Regio Zuid Holland.

11/01/2021
Remote/ On Site
Freelance Vendor Selection & Implementation Consultant (BI/ Forecasting/ Scenario Planning)

Van een van onze opdrachtgevers, een grote belangenbehartigingsorganisatie (B2B/ B2C), hebben wij een interim verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance Vendor Selection & Implementation Consultant op het gebied van forecasting-, budgettering en begrotingstoolings. Je gaat onze opdrachtgever bijstaan met het bepalen, selecteren en implementeren van de best passende BI- tool/ Forecastingtool/ Budgetteringstool. Starten in januari voor meerdere maanden, parttime inzet voor een periode van 3-6 maanden. 

08/01/2021
Verwacht/ Expected!
Freelance Teamlead Commercial Controlling (Contractcatering/ Eventcatering/ Cost Pricing Specialist)

Van een van onze opdrachtgevers verwachten wij een nieuwe interim- aanvraag te ontvangen voor een Freelance Teamlead Commercial Controlling/ Business Controlling met aantoonbare cost pricing- ervaring. 

08/01/2021
Zuid West Nederland
Ondernemende Business Controller (MT Lid)

Wij zoeken voor één van onze relaties een Business Controller bij een aansprekend familiebedrijf. Het betreft een full time (40 uur per week) functie in loondienst. Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zuid Holland, West Brabant en Zeeland.

Het MT heeft ambities en wil stappen maken. Mooie rol voor ondernemende business controller die zichzelf verder wil ontwikkelen.

07/01/2021
Regio Utrecht
Freelance S/4HANA Change Coördinator (24-32u)

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance SAP S/4HANA Change Coördinator. Start zsm, duur opdracht 12 mnd, 24-32uur per week. Regio Utrecht. Deze rol ziet toe op de impact van de verandering van de S/4HANA implementatie op proces en mens.

05/01/2021
Amsterdam
Freelance Manager Accounting

Voor onze opdrachtgever, een financiële instelling komen wij graag in contact met een ervaring Manager Accounting. De opdracht is fulltime voor een periode van 4-5 maanden met een start in januari. De rol zal grotendeels vanuit kantoor worden vervuld gezien de aard van de werkzaamheden. 

05/01/2021
Zuid Holland
Freelance AO/IC Specialist (Rechtmatigheid)

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een gemeenschappelijke regeling (overheid) voor een Freelance AO/IC specialist (Rechtmatigheid). Start januari, duur 3-6 maanden voor 36 uur per week. Regio Zuid Holland.

04/01/2021
Midden Nederland
Freelance Business Controller (Time & Materials)

Van een van onze opdrachtgever, een global/ multinational, VERWACHTEN we een interim-verzoek te zullen ontvangen voor een Freelance Business Controller, starten per maand februari voor meerdere maanden op allereerst remote-basis (setting medium intensity/ high intensity), 4 dagen per week.

02/01/2021
Zuid Holland
Freelance Controller Onderwijs

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Controller. Opdracht voor circa 6 maanden, full time, start zsmi. Regio Zuid Holland.

Het betreft een gerenommeerde onderwijsinstelling in het voortgezet en basisonderwijs.

29/12/2020
Omgeving Zwolle
Freelance Medewerker Finance

Bij een van onze opdrachtgevers, een gespecialiseerde groothandel/ distributeur in de omgeving van Zwolle, hebben wij een opdracht voor een Freelance Medewerker Finance. De opdracht ontstaat omdat één van de collega's in het team een andere uitdaging heeft gevonden. De opdracht is initieel voor een periode van 3 maanden met een mogelijkheid tot verlenging voor langere tijd. Het betreft een fulltime opdracht, waarmee zo snel mogelijk en uiterlijk half januari gestart moet worden.

22/12/2020
West Brabant
Freelance salaris administrateur

We hebben een opdracht gekregen van een zorginstelling in West-Brabant voor een Salaris Administrateur, Inzet 20 uur per week, start liefst per 4 januari.

De duur van deze opdracht is bij aanvang enkele maanden, met een mogelijke verlenging voor maximaal een jaar.


16/12/2020
Oost-Nederland
Manager Projectcontrol

Voor een opdrachtgever in de bouw sector komen wij graag in contact met een Manager Projectcontrol.  Zorg jij ervoor dat alles reilt en zeilt binnen het team Projectcontrol? Is het leiden van projecten bij jou in de juiste handen en zie jij het als een uitdaging om projectteams vorm te geven? Komt jouw kennis en ervaring inzetten binnen deze sterk ontwikkelende projectenorganisatie. Deze functie is voor vast en fulltime.

09/12/2020
Noord-Limburg
Freelance medior FP&A Analyst

For one our our clients in automotive we have a challenging assignment for an FP&A Analyst with around 3-5 years of relevant experience in an international HQ position. Duration 6-9 months.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-17 vacature(s) van 17