inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
04/10/2022
Regio NL West
Freelance Senior Business Controller (Automotive/ Retail)

Van een van onze opdrachtgevers, een groot en landelijk verspreid autodealerbedrijf met meerdere grote automerken in het portfolio, hebben we een interim- verzoek ontvangen voor een gelouterde Freelance Senior Business Controller (Automotive/ Retail), je krijgt meerdere automerken en vestigingen onder je hoede waarop je jouw business controlling skills gaat toepassen. Starten is zo spoedig mogelijk met naar verwachting een minimale duur van de inzet van 3-6 maanden.   

04/10/2022
Regio West NL
Freelance Projectleider Wet- en Regelgevingprojecten (Allround Vaktechnisch Specialist)

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij het verzoek ontvangen voor een Freelance Projectleider Wet- en Regelgevingprojecten (Allround Vaktechnisch Specialist) met een voorliefde en passie voor vaktechnische, vakinhoudelijke onderwerpen (wet- en regelgeving, standaarden, directives, etc.etc.). Starten z.s.m., parttime mogelijkheden, hybride werken.

03/10/2022
Zuid-Holland
Freelance Project Controller

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Project Controller. De start is op korte termijn, fulltime, voor een periode van 3 - 6 maanden. 50/50 remote mogelijkheden.

01/10/2022
Freelance M&A Integratie Manager

Bij één van onze opdrachtgevers, een beursgenoteerde onderneming, hebben wij een opdracht voor een Freelance M&A Integratie Manager. De start van de opdracht is op korte termijn totdat de gehele integratie gerealiseerd is. Dit zal ongeveer 6 maanden in beslag nemen. 

29/09/2022
Omgeving Rotterdam
Freelance Manager Crediteuren

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Manager Crediteuren. De start is per direct voor een periode van 6 maanden.

29/09/2022
Regio Utrecht
Freelance Strategisch Concernadviseur Financiën

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Freelance teamleider Financiën. Opdracht voor 6mnd, start 1 november 36-40u per week. Regio Utrecht. Na de inwerkperiode is de verwachte verhouding locatie vs. thuiswerken 50/50.

28/09/2022
Noord-Brabant
Freelance Teamlead Financial Controlling & Reporting/ Senior Financial Controller (Voortgezet Onderwijs)

Van een van onze opdrachtgevers, een onderwijsinstelling in Noord-Brabant (Voortgezet Onderwijs), hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Coördinator Finance & Control (Controlling/ Reporting).

28/09/2022
Tilburg
Freelance consultant digitale facturatie

We hebben een opdracht voor een freelance financial van een opdrachtgever in Tilburg voor enkele maanden, startdatum in overleg

28/09/2022
Regio Alkmaar
Freelance Group Controller

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij een nieuw ondersteuningsverzoek ontvangen voor een Freelance Group Controller, starten is per direct voor minimaal 6 maanden. Deze opdracht is fulltime en op kantoor.

28/09/2022
Overijssel
Freelance Financial Controller

Vanwege verhoogde druk op de plantverantwoordelijke zoekt onze opdrachtgever een Freelance Financial Controller met kennis en ervaring met Dynamics 365.

28/09/2022
Regio Amsterdam
Freelance Senior Accountant / Hoofd Administrateur

Van één van onze opdrachtgevers uit de luxe goederen industrie, hebben wij een verzoek ontvangen voor een Freelance Senior Accountant / Hoofd Administrateur voor een periode van minimaal 12 maanden en start in oktober. Je voert een verscheidenheid aan accounting en reporting taken uit voor verschillende entiteiten uit de groep. Deze opdracht is fulltime en kan deels remote worden ingevuld (ca 2 dagen vanuit huis). 

28/09/2022
Kinshasa, Congo
Freelance NGO Program Director HIV-TB and Covid (located in: Congo)

For one of our clients, an international NGO, we have an interim assigment available for a French speaking NGO Program Director Global Fund (HIV-TB and Covid). The project is located in a conflicted area with a humanitarian crisis in the Central African region. The project base station for the assignment is Kinshasa, Congo. You will be a member of the local country management. The expected duration of the assignment is approximately 4-6 months. The start will be asap.

28/09/2022
Regio Utrecht
Freelance Strategisch Concernadviseur Financiën

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor en Strategisch Concernadviseur Financiën. Opdracht voor 12 mnd, start 1 november 32-40u per week. regio Utrecht. Na de inwerkperiode is de verwachte verhouding locatie vs. thuiswerken 50/50.

27/09/2022
Freelance European Treasurer

Bij één van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance European Treasurer. De start is op korte termijn (uiterlijk november) voor een periode van 6 maanden voor 32-40 uur. Er zijn verschillende locaties waar op kantoor gewerkt kan worden voor 2 dagen in de week. 2 a 3 dagen in de week kan je ook vanuit huis werken.

27/09/2022
Gelderland
Freelance Teamlead Financial Control

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een uitmuntende FreelanceTeamlead Financial Control.

26/09/2022
Regio Limburg Noord
Freelance Senior Corporate Controller Onderwijs (Primair Onderwijs)

Van een van onze opdrachtgevers in de regio N- Limburg/ O- Brabant, een scholengemeenschap in het primair onderwijs, hebben wij een interim verzoek ontvangen voor het leveren van een Freelance Senior Concern Controller/ Freelance Corporate Controller die vanaf de maand januari het jaarrekeningtraject gaat coördineren. Inzet is voor 2-3 dagen per week, starten UITERLIJK in januari 2023, mogelijk al eerder. 

22/09/2022
Drechtsteden
Freelance - Sr. Controller - Publiek domein

Onze opdrachtgever is actief in het publieke domein, vanwege o.a. het aankomend jaarrekeningtraject ondersteunen wij de organisatie met de zoektocht naar een Interim Senior Controller / adviseur. Doel van deze functie is te ondersteunen bij de interim controle, analyseren en adviseren op zaken als onderhanden werk, risico analyses, interne controle etc.

12/09/2022
Gelderland
Freelance Financial controller

Onze opdrachtgever zoekt een Freelance Financial controller voor enkele maanden i.v.m. jaarrekeningtraject.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-18 vacature(s) van 18