inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
23/09/2021
vanuit huis en 1 à 2 dagen p/w in Amsterdam
Freelance Statutary Reporting Specialist voor Bank

Voor een van onze relaties, een bank in Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance statutary reporting specialist. Startdatum is in oktober (uiterlijk 1e week van november) voor 3 tot 6 maanden en voor 4 of 5 dagen per week.

23/09/2021
Randstad
Freelance Project Manager AFAS Finance Implementatie

Voor een van onze opdrachtgevers in de onderwijssector zijn wij op zoek naar een Freelance Projectmanager AFAS. Start van de opdracht is medio / eind oktober tot in ieder geval begin 2023 op basis van gemiddeld 2 dagen per week.

21/09/2021
Regio eindhoven
Freelance Manager Accounting

We hebben een full-time opdracht voor een Freelance Manager Accounting met zeer goede Exact kennis tot maart 2022. Start zsm. 

21/09/2021
Freelance Controller / Specialist Verslaglegging

Bij een van onze opdrachtgevers, een grote woningcorporatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Controller / Specialist Verslaglegging. Aangezien de interim behoefte ontstaat door een zwangerschapsverlof, zal de inzet ongeveer 5 maanden zijn. De start is begin oktober voor 4 dagen per week.

20/09/2021
Combinatie thuiswerken en vanaf locatie Amsterdam
Freelance BI Consultant voor Overheidsinstantie

Voor een van onze relaties, een overheidsinstantie, komen wij graag in contact met een Freelance BI Consultant. Start van deze interim opdracht is op korte termijn (oktober of uiterlijk begin november) en duurt tot einde 2022 op basis van full time (4 dagen is eventueel bespreekbaar).

20/09/2021
Midden Nederland
Freelance Project Manager Credit Risk

Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn wij op zoek naar een Freelance Project Manager Credit Risk. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van 12 maanden op full time basis.

15/09/2021
Regio Rotterdam- Botlek
Freelance GL Accountant/ Financieel Administrateur (Navision)

Van één van onze opdrachtgevers, een projectenorganisatie, hebben we een nieuw interimverzoek ontvangen voor het leveren van een Freelance General Ledger Accountant/ Financial Accountant (basic finance/ projects), starten per direct voor meerdere maanden, ook het opstellen/ opmaken van de jaarrekening behoort tot de mogelijkheden in deze functie.

14/09/2021
Combinatie vanuit huis en op locatie in Zuid Holland
Freelance Business Analist/ Business Process Specialist voor grote financiële dienstverlener

Voor een van onze relaties, een grotere financiële dienstverlener in Zuid Holland, komen wij graag in contact met een Freelance Business Analist.of Business Process Specialist. Start van deze Interim Opdracht is september maar voor de ideale kandidaat is onze opdrachtgever bereid om tot medio oktober te wachten. Duur van deze opdracht is 6 maanden en bij voorkeur op basis van fulltime.

10/09/2021
Grotendeels vanuit huis
Freelance allround Business Controller, infrastructuur omgeving

Voor een van onze relaties komen wij graag in contact met een Freelance allround Business Controller die ervaring heeft binnen een complexe infrastructuur/projecten omgeving. Het betreft hier een Interim Opdracht voor 4 a 5 dagn per week en start van de opdracht is september (uiterste startdatum is maandag 18 oktober) voor 6 tot 12 maanden.

10/09/2021
regio Amsterdam
Freelance Financial Controller (gemeente)

Voor een gemeente in Noord-Holland, komen wij graag in contact met een Freelance Financial Controller. De start van de opdracht is op korte termijn en zal minimaal 6 maanden fulltime zijn. Voornamelijk nog vanuit huis werken, waarbij inwerken op kantoor zal gebeuren.

10/09/2021
Nederland
Freelance Tax Professional

 Regelmatig krijgen wij van opdrachtgevers de vraag voor een Freelance Tax Professional.  Heb jij een fiscaal economische of juridische achtergrond en heb je ervaring met het opzetten van een Tax Control Framework, de Fiscale Jaarrekening en kennis van Transfer Pricing, dan komen we graag met je in contact. Je kan reageren via deze opdracht, maar je kan je uiteraard ook inschrijven op onze website. 

08/09/2021
Midden Brabant
Freelance Accounting & Reporting specialist (RA) met IFRS ervaring

We hebben een opdracht voor een Freelance RA met IFRS ervaring voor een opdracht vanaf medio oktober tot  begin 2022.  De opdracht vraagt een fulltime inzet.

06/09/2021
Combinatie Amsterdam en thuiswerken
IT Controller (interim-vast)

Voor een van onze relaties, een grotere financiële instelling, komen wij graag in contact met een IT Controller die na een interim periode van 3 tot 6 maanden in vaste dienst wil treden indien het van beide kanten bevalt. Startdatum is september (uiterlijk oktober) en op basis van full time.

06/09/2021
Combinatie Amsterdam / thuiswerken
Freelance People Manager Accounting, 25 FTE, overheid

Voor een van onze relaties, een overheidsinstantie in de regio Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance People Manager Accounting. Startdatum is in september of uiterlijk begin oktober voor 4  à 5 dagen per week. Bij deze interimopdracht ga je je bezighouden met het managen/ ontwikkelen van het team en het  in gang zetten en implementeren van een aantal verbeterinitiatieven. De opdracht duurt totdat een nieuwe vaste Manager Accounting is gevonden en door jou is ingewerkt. Naar verwachting zal dit al gauw 6 maanden duren. Combinatie van vanuit huis werken en op kantoor in Amsterdam.

06/09/2021
Combinatie standplaats Den Haag (2 dagen) + thuiswerken (1 dag)
Freelance Business Controller voor overheidsinstantie

Voor een van onze relaties, een grote overheidsinstantie in de regio Den Haag, komen wij graag in contact met een freelance Business Controller. Duur van de opdracht is 2 tot 4 maanden (totdat een nieuwe vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt) voor circa 3 à 4  dagen per week. Combinatie van kantoor en thuiswerken.

02/09/2021
regio Alkmaar
Freelance Controller Activity Based Costing

Voor onze internationale opdrachtgever in de voedselindustrie, komen wij graag in contact met een ervaren controller die ervaring heeft met het inrichten van een kostprijsmodel. De opdracht is voor 4/5 maanden. De verwachting is dat de inzet 2 a 3 dagen per week zal zijn, maar meer dagen is bespreekbaar. Deel remote, deels op kantoor door de aard van de opdracht.

02/09/2021
Regio Utrecht
Freelance PMO & Planning Manager

We have an interim assignment available for a Freelance PMO & Release Planning Manager. Start sept or begin october. Duration until the end of June 2022. 32 hours a week. Utrecht Area.

31/08/2021
Gelderland
Freelance Senior Cost Controller

Vanwege interne ontwikkelingen en acquisities wil de organisatie een duidelijk beeld krijgen van de huidige kostenbeheersingsprocessen en zoekt een Freelance Senior Cost Controller. De opdracht is fulltime voor 3 maanden.

25/08/2021
Thuiswerken
Freelance Business Controller

Voor een internationale organisatie hebben wij een opdracht ontvangen voor een Freelance Business Controller . Duur van de opdracht is ongeveer 3 maanden, 2,5 a 3 dagen per week. Start in september.

30/07/2021
Noord-Limburg
Freelance Financial controller / FP&A Analyst

Voor een opdrachtgever in de automotive industrie hebben we een opdracht voor een Financial Controller / FP&A Analyst.  Start per September tot eind 2021.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-20 vacature(s) van 20