inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
18/06/2021
Eindhoven
Financial Controller (vast)

We hebben een mooie aanvraag voor een financial controller; het betreft een vaste baan bij een zeer succesvolle E-commerce onderneming in de regio Eindhoven.


18/06/2021
Zuid Holland
Freelance Coördinator Rechtmatigheid

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een gemeenschappelijke regeling (overheid) voor een Freelance Coördinator Rechtmatigheid. Start juli of augustus, duur circa 4 mnd voor 36 uur per week. (parttime is bespreekbaar)  Regio Zuid Holland.

17/06/2021
Combinatie van thuiswerken, op kantoor in NH en/of op kantoor in LI
Freelance Direct Tax Specialist voor multinational

Voor een van onze relaties, een multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Direct Tax Specialist. Start van deze opdracht is 1 juli voor tenminste 3 maanden en op basis van full time (4 dagen is bespreekbaar, maar heeft niet de voorkeur).

17/06/2021
Regio West NL
Freelance Senior Allround Controller (Business Controller + Financial Controller/ Automotive)

Van een van onze opdrachtgevers, een groot en landelijk verspreid autodealerbedrijf met meerdere grote automerken in het portfolio, hebben we een interim- verzoek ontvangen voor een gelouterde Freelance Financial Controller met kennis en ervaring in de automotive- branche, je krijgt meerdere automerken onder je hoede. Starten is zo spoedig mogelijk met naar verwachting een minimale duur van de inzet van 3-6 maanden. Omzetting naar vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden (wens vanuit opdrachtgever).  

16/06/2021
Zuid-Holland
Freelance Financial Controller/ Finance Manager

Bij een van onze opdrachtgevers, een gespecialiseerde wereldwijde FMCG productie- en handelsorganisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial Controller en Finance Manager. De rol ontstaat vanwege het vertrek van een van de collega's uit het team. Het betreft een fulltime opdracht voor initieel 3 en bij goede performance circa 9 maanden en de start is zo snel als mogelijk.

10/06/2021
Noord Brabant
Freelance Manager Bedrijfsvoering

Onze opdrachtgever zoekt een Freelance Manager Bedrijfsvoering voor een periode van 6 maanden

09/06/2021
Oost Nederland
Freelance Business Controller / Manager Finance

Bij één van onze opdrachtgevers, een (online) reseller voor een specifieke doelgroep in fashion, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Business Controller. PE zal op korte termijn in gaan stappen, dus er ligt een stevige ambitie om te gaan bouwen. Deze business controller heeft daar een belangrijke rol in. Het betreft een fulltime opdracht (32 - 40 uur) en start is circa 1 juli.

04/06/2021
regio Noord Holland
Freelance Finance Manager

Voor onze opdrachtgever, een organisatie in de food & agri, komen wij graag in contact met een Freelance Finance Manager. De duur van de opdracht is 6 maanden met optie tot verlenging, minimaal 4 dagen per week. Hybride werkvorm. 

03/06/2021
Regio West NL
Freelance Senior Financial Accountant (Banking/ CRR/ CRD)

Van een van onze opdrachtgevers, een bancaire instelling, hebben we een ondersteuningsverzoek ontvangen voor een Freelance Senior Financial Accountant (CRR/ CRD). De werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van het opstellen/ analyseren/ documenteren van met name prudentiele rapportages. Start uiterlijk 1 juli tot einde van het jaar. Fulltime, maar 4 dagen is bespreekbaar. Voornamelijk vanuit huis werken.

03/06/2021
Randstad
Freelance Regulatory Reporting Specialist ECB Rapportages

Voor een van onze opdrachtgevers, een bankinstelling in de Randstad, zijn wij op zoek naar een Freelance Reporting Specialist die de processen en het beleid rondom de totstandkoming van de Regulatory Rapportages voor de ECB kan documenteren. Start van deze opdracht is in juni of uiterlijk juli 2021 op basis van full time (4 dgn bespreekbaar) en voor een periode van circa 12 maanden met optie tot verlenging.

27/05/2021
Randstad, maar voornamelijk vanuit huis
Freelance E-invoicing Specialist met "Order2Cash" ervaring

Voor onze opdrachtgever, een financiële instelling in de Randstad, komen wij graag in contact met een Freelance E-invoicing Deskundige met Order2Cash ervaring. Startdatum is in juli 2021 voor circa 3 dagen per week voor circa 6 maanden.

26/05/2021
Midden Nederland
Krediet Analist Asset Based Finance

Voor een van onze opdrachtgevers, een internationale bank, zijn wij op zoek naar een Krediet Analist Asset Based Finance met als focusgebied Factoring/ Werkkapitaalfinanciering. Het betreft een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals je van een financiële dienstverlener mag verwachten. De start is bij voorkeur zo snel als mogelijk.

26/05/2021
Regio Arnhem/Nijmegen
Freelance Teamleider PSA

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Freelance Teamleider Personeel & Salarisadministratie (24-36u per week). Start zsm. Opdracht voor 3-6 mnd. Regio Arnhem/Nijmegen

25/05/2021
Den Haag
Hoofd FA (Interim/vast/)

Voor onze opdrachtgever in de regio Zuid Holland zoeken wij een Hoofd Financiële administratie voor Interim/vast. Start in overleg zsm.

20/05/2021
AMSTELVEEN
Freelance Econometrist

We hebben een opdracht voor een Econometrist (voor de afdeling ESG) van een grote verzekereraar in de regio Amsterdam. Opdracht is full-time tot eind 2021 Je kunt volledig vanuit huis werken.

12/04/2021
Amsterdam
Freelance Projectadministrateur

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam komen wij graag in contact met een Freelance Project assistent controller/Administrateur voor een periode van circa 6 tot 12 maanden. Fulltime.

De intentie is om na een bepaalde periode in vaste dienst te treden en door te groeien binnen de organisatie. Woonafstand dient dan ook binnen het uur te zijn vanaf Amsterdam.

07/04/2021
Randstad / voornamelijk vanuit huis werken
Freelance Kwalitatieve Risk Review Consultant (non-life)

Voor een van onze relaties, een internationaal georienteerde Verzekeraar, komen wij graag in contact met een Freelance Non-Life Risk Review Consultant voor 4 tot 6 maanden. Start van de interim opdracht is in april (uiterlijk mei) en bij voorkeur op basis van 40 uur per week 

18/01/2021
Rotterdam/Amsterdam/Eindhoven
Freelance Tax Professional

 Regelmatig krijgen wij van opdrachtgevers de vraag voor een Freelance Tax Professional.  Heb jij een fiscaal economische of juridische achtergrond en heb je ervaring met het opzetten van een Tax Control Framework, de Fiscale Jaarrekening en kennis van Transfer Pricing, dan komen we graag met je in contact. Je kan reageren via deze opdracht, maar je kan je uiteraard ook inschrijven op onze website. 

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-18 vacature(s) van 18