Saskia

Saskia, recruitment consultant bij Steens & Partners vanaf 2015

Standplaats: Amsterdam


‘Een volwassen rol voor de recruitment consultant’


De functie van recruitment consultant bij Steens & Partners is heel divers en daardoor interessant. Ik heb hier een heel volwassen rol. Bij veel andere bureaus is dat minder. Daar gaat het vaak om meer junior posities en zit de recruiter niet bij de opdrachtgever aan tafel, bij Steens & Partners wel. Dat maakt dat ik een veel beter beeld krijg van wat de opdrachtgever nodig heeft en zoekt. Als er een interim-opdracht binnenkomt, ga ik met de associate director mee naar de klant voor de opdracht-intake. Als daar geen tijd voor is, houden we een conference call.’


Meer inhoud

‘Steens & Partners is sterk in bemiddeling voor de zwaardere rollen binnen finance. Het zijn echt financiële functies op niveau, bovendien zijn ze heel divers. De gesprekken die ik voer met freelancers en met hun referenties, het heeft allemaal meer inhoud. Dat vind ik aantrekkelijk aan het werken bij Steens & Partners.’


Win-Win

‘Het geeft mij voldoening als mijn inspanningen om kandidaten te vinden uitmonden in een plaatsing. Dan heb je een win-win voor drie partijen: de opdrachtgever, de freelancer en Steens & Partners. Daar doe ik het uiteindelijk voor.’