Dirk Jan

Dirk Jan van Wilsum, partner en regiodirecteur vanaf 2010

Standplaats: Amsterdam


‘Als je goed en gedreven bent, kun je hier veel voor elkaar krijgen’


‘Na een internationale carrière ben ik bij toeval in de wereld van de arbeidsbemiddeling terechtgekomen. Op mijn veertigste kreeg ik de ambitie iets voor mijzelf te doen. Niet in mijn eentje op een zolderkamer, maar door een vestiging of een businessunit op te zetten. Het werd partner bij Steens & Partners. Naast de rol van directeur van ons kantoor in Amsterdam, ben ik meewerkend voorman business development manager. Functioneel is het mijn taak om alle business development managers individueel te ondersteunen bij hun ontwikkeling, als zij dat willen. Een aantal keer per jaar geef ik trainingen en ze kunnen bij mij terecht voor persoonlijke coaching.’


Kwaliteit

‘Ik koos voor Steens & Partners omdat ik geloof in het businessmodel. Wij werken uitsluitend met freelance finance professionals en daar kennen wij er veel van: ruim 9000. Wij kunnen de beste freelancer onafhankelijk voorstellen aan onze opdrachtgevers zonder in te boeten aan kwaliteit.’ 


Racebaan

‘Steens & Partners is marktleider en we groeien nog steeds. Het is leuk om een succesvol team te managen. Onze business development managers kunnen een goed gesprek voeren met CFO’s van top-500-bedrijven en maatwerkoplossingen bieden. Wij zijn eigenlijk permanent op zoek naar goede nieuwe business development managers die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren. Wij hebben een Formule 1 racebaan neergezet en zoeken coureurs. Alleen is zo’n raceauto besturen niet gemakkelijk. Pas als je daartoe in staat bent, kun je wereldkampioen worden. Daar helpen we bij. Als je goed en gedreven bent, kun je hier veel voor elkaar krijgen.’