Ronald de Zoete

Ronald, associate director bij Steens & Partners vanaf 2014 

Standplaats: Amsterdam


‘Ik wil voor een snelgroeiende organisatie werken die doet wat ik leuk vind: interim en finance. Steens & Partners is marktleider op het gebied van freelance finance. Interim-management is altijd mijn passie geweest. Ik houd van snelheid. Top kwaliteit leveren op zo kort mogelijke termijn, het verschil maken, en dan door naar de volgende opdracht. De klant schakelt mij in. Hij heeft een probleem en wil dat snel opgelost hebben.’


Ondernemer

‘Bij Steens & Partners kan je mooie resultaten behalen, maar je moet het zelf doen. Ondernemen, zelf een goedlopende business opbouwen. Het is geweldig als je dat bereikt. Ik wil aan tafel bij de opdrachtgever. Daar begint bij mij dit vak pas echt. Ik probeer een business partner te zijn die meedenkt over het probleem en de oplossing daarvan. Belangrijk is de persoonlijke match met de opdrachtgever. Ik wil echt begrijpen wat hij of zij bedoelt en dat ik zie en begrijp waar de uitdaging of pijn zit.’


Sterker staan

‘Steens & Partners beschikt over een uitgebreid netwerk van freelancers. Dat maakt dat je veel kan bieden aan opdrachtgevers en kandidaten. In dit vak ben je zelf verantwoordelijk voor je succes. Maar het freelancersnetwerk en de organisatie zelf moeten ook champions league-niveau zijn. En dat zit bij Steens & Partners wel goed.’