Michel Huijbers - Associate Director, kantoor Rotterdam


Michel Huijbers

‘Vrijheid en ondernemerschap, dat vind ik bij Steens & Partners. Je bepaalt zelf met wie je gaat praten, wanneer en hoe. Als je maar resultaat boekt. Wij dealen met top-500 organisaties. Een suspect tot klant maken vergt nogal wat. De markt is sterk gericht op preferred suppliers. Kom daar maar eens tussen. Dat strategische spel, het acteren eromheen, daar hou ik van.’  


Voeten in de klei

‘In mijn vorige baan als commercieel directeur bij een grote detacheerder was ik meer bezig met visie, strategie en aansturing van het management. Bij Steens sta ik als associate director weer met mijn voeten in de klei. Ik vind het ongelooflijk leuk om op hoog niveau in een bedrijf te praten. ‘Sales’ wordt nog wel eens verward met mensen die alleen maar praten. Maar je moet juist goede vragen stellen aan je klanten, goed luisteren en dan een passende oplossing bieden.’ 


Leuker en leuker

‘Bij Steens moet je op alle fronten het beste uit jezelf halen. In de beginfase sta je op deuren te kloppen en gebeurt er niet zoveel. Als je daar eenmaal doorheen bent en je komt binnen bij klanten dan wordt het leuker en leuker.’