Frank van Brero

Frank, Associate Director bij Steens & Partners sinds 2011, eerst op freelance basis, nu in vaste dienst


‘Mijn credo: I make you famous’


‘Ik ben bij Steens & Partners gaan werken met de instelling van: I make you famous. Als je mij inhuurt, dan help ik jou vooruit en zorg ik ervoor – het klinkt misschien wat populair - dat jij beroemd wordt. Dat was mijn credo toen ik als zelfstandig ondernemer werkte en dat is het nu nog steeds. Dienstbaar zijn aan de opdrachtgever en voor hem door het vuur gaan.’


‘Onze opdrachtgevers zijn de CFO’s en financieel managers van top-500-bedrijven. Om een relatie op te bouwen moet je goed kunnen herleiden waar ze mee bezig zijn. Zit er voortgang in de projecten? Wat wordt er van hen verwacht? Hebben ze iemand nodig voor het oplossen van problemen? En hoe kan ik daar op aansluiten door juist die freelance finance professional te vinden die de problemen voor mijn klant kan oplossen? Als business development manager ben je heel dienstbaar. Helpen waar mogelijk.’


Vooruit helpen

‘Wat Steens & Partners zo specifiek maakt is de absolute wil om anderen vooruit te helpen en succesvol te maken. Allereerst de klant, door hem te helpen met het oplossen van een probleem. Aan de andere kant jezelf, want je krijgt erkenning en waardering van je opdrachtgevers.’