Michel Geuze

Michel Geuze, associate director bij Steens & Partners vanaf 2006 

Standplaats: Eindhoven en Rotterdam


‘Steens stroomt door mijn aderen’


‘Steens & Partners stroomt door mijn aderen. Ik voel een sterke verbintenis met onze organisatie en ben er trots op dat ik er deel van uit maak. In de negen jaar dat ik hier werkzaam ben, zijn we gegroeid naar een marktleidende positie. Als associate director bedien ik mijn eigen relaties. Dit geeft mij veel energie en zorgt dat ik voor het beste resultaat ga.

 Ondernemer 

‘Als associate director ben je zelfstandig ondernemer binnen de onderneming. Je hebt een hoge mate van vrijheid. Steens & Partners biedt het platform. Je wordt gecoacht en aangestuurd, waar nodig. Maar je moet zelf de telefoon oppakken en zorgen dat je bij de financiële directie en het management van opdrachtgevers aan tafel komt te zitten en de dialoog aangaat. Je bouwt je eigen netwerk op. Je moet weten wat er speelt bij de bedrijven. Wanneer je de klant volledig kent, word je elkaars business partner en kan je elkaar verder helpen.  Je wordt hier uitgedaagd om probleemoplossend en vernieuwend te werken.


Eigen ideeën 

‘Als je succesvol bent bij Steens & Partners zijn er mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Eigen initiatief wordt geconcretiseerd en maakt je onderdeel van de organisatie. De lijnen zijn hier kort en dat maakt dat ik me prettig voel bij deze organisatie.’