inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachten
Functie Locatie Datum
06/07/2020
Randstad
Freelance Controller (16u p.w.)

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een waterschap voor een Freelance Controller. Start in juli, 16 uur per week. Opdracht voor 3 maanden. Regio Randstad.

06/07/2020
Regio Utrecht
Freelance Sr. (Beleids)adviseur Stikstof/Vergunningsverlener

Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Freelance Sr. (Beleids)adviseur Stikstof/Vergunningsverlener. Duur 12 mnd, 24-32 uur per week. Regio Utrecht. Betreft een zeer actueel dossier. Deze functie is een combi van de genoemde twee vakgebieden en vraagt een een goede mix tussen strategisch en operationeel, een goed organiserend vermogen.

05/07/2020
Regio Rotterdam
Freelance Projectleider Implementatie Omgevingswet

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een gemeente voor een Freelance Projectleider Implementatie Omgevingswet. Start z.s.m., 24u per week. Duur opdracht t/m februari 2021. Regio Rotterdam.

02/07/2020
Amsterdam / Internationaal
Freelance Hands-on Finance Transformation Manager voor internationale Navision implementatie

Voor een van onze relaties in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Hands-on Finance Tranformation Manager voor internationale MS Navision implementatie. Duur van de opdracht is 8 tot 12 maanden en bij voorkeur obv full time inzet. Startdatum zsm.

26/06/2020
Amsterdam
Freelance Adviseur Risicomanagement

Onze relatie, een overheidsorganisatie in Amsterdam, heeft een mooie opdracht voor een Freelance Adviseur Risicomanagement. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van het risicomanagementproces en -systeem. Het betreft een fulltime opdracht (36 uur) voor initieel een jaar en de start is twee helft juli.

26/06/2020
Randstad
Project controller (vast)

Bij één van onze relaties, een grote woningcorporatie in de randstad, hebben wij een mooie uitdaging in een vaste functie als project controller. Eén van de collega's uit het team begint aan een nieuwe baan op basis waarvan deze vacature ontstaat. De start is zo snel als mogelijk en het betreft een fulltime baan (36 uur).

26/06/2020
Regio Utrecht
Freelance Migratie specialist DOCS Open

Voor onze opdrachtgever, een overheidsinstelling in de provincie Utrecht, komen we graag in contact met een freelance Freelance Migratie specialist DOCS Open. Het betreft een parttime rol voor minimaal 9 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van 2 x 6 maanden. Start op korte termijn.

25/06/2020
Amsterdam
Freelance Reporting & Financial Controller

Bij één van onze relaties, een financiële dienstverlener in Amsterdam, hebben wij een opdracht voor een Freelance Reporting & Financial Controller. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de geconsolideerde jaarrekening en voor de regulatory reporting. De opdracht ontstaat omdat de verantwoordelijke collega een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Het betreft een opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is z.s.m.

23/06/2020
Regio Amsterdam
Freelance Programmamanager

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Programmamanager in de regio Amsterdam. Het betreft een parttime rol voor minimaal 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van nog eens 1 jaar. Start op korte termijn.

22/06/2020
Amsterdam
Freelance "R" Programmeur voor Financiële Instelling

Voor een van onze relaties komen wij graag in contact met een Freelance "R" Programmeur voor een Financiële Instelling. Duur van de opdracht is minimaal t/m het einde van het jaar, met mogelijkheid tot verlenging in 2021.  Startdatum op korte termijn voor circa 1 à 2 dagen per week, afhankelijk van de doorgang van bepaalde projecten kan de inzet oplopen naar 3 à 4 dagen per week in 2021.

19/06/2020
Regio 't Gooi
Freelance Senior applicatiebeheerder

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on Freelance Senior applicatiebeheerder in de regio 't Gooi. Het betreft een parttime rol voor 24 uur minimaal 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van 3 x 4 maanden. Start op korte termijn.

19/06/2020
Provincie Groningen
Freelance Teamleider/ Adviseur bedrijfsvoering

Bij onze opdrachtgever, een kleine gemeente in Groningen, hebben wij een mooie opdracht voor een Interim Teamleider/ Adviseur bedrijfsvoering. De opdracht start per 27 juli en duurt initieel tot 31 januari 2021, waarbij er een mogelijkheid bestaat op verlenging. Het betreft een opdracht voor drie dagen per week (24 uur).

09/06/2020
Oost-Brabant
Financial controller

Voor een familiebedrijf in de regio Oost-Brabant zoeken we een financial controller op basis van werving & selectie, of deta-vast. 

26/05/2020
Regio Eindhoven
vaste baan - Controller PT /FT

Een vaste baan als Controller voor 20-24 uur in de regio Eindhoven!

Ben jij een minder ervaren kandidaat dan bestaat de optie om de functie fulltime in te vullen

20/05/2020
Actief (vaste werving)
Senior Business Controller (Onderwijs/ MBO)

Voor de stafdeling Finance & Control (F&C) bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Business Controller (vaste/ permanente werving). Binnen onze opdrachtgever speelt de afdeling Finance & Control een cruciale rol om vanuit een financieel stabiele omgeving rust te creëren, een belangrijke voorwaarde voor goed onderwijs. De afdeling F&C bevat de onderdelen Control, Financiële administratie, AO/IC, Managementinformatie en Inkoop. Bovendien is deze afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie en beleidsvoering van de studentenadministratie.

18/05/2020
Noord Holland
Freelance Projectleider / Financieel Applicatiebeheerder

Bij een een overheidsorganisatie in Noord Holland hebben wij een opdracht voor een Projectleider / Financieel Applicatiebeheerder. Start 9 juni voor 36 uur per week voor een periode van 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

15/05/2020
Groningen
Freelance Directeur/ Concerncontroller

Bij onze opdrachtgever, een kleine gemeente in Groningen, hebben wij een mooie opdracht voor een Interim Directeur/ Concerncontroller. De opdracht start per 1 juli en duurt tot het eind van het jaar. Het betreft een fulltime opdracht (36 uur).

11/05/2020
Zuid-Oost Nederland
Business Controller

Onze opdrachtgever, een biomedische organisatie in Zuid-Oost-Nederland, is op zoek naar een Business Controller. Het betreft hier een vaste rol.

30/04/2020
Overijssel
Manager IT

Bij een van onze opdrachtgevers is er behoefte aan een Manager IT. Het betreft een internationale organisatie. Start zsm voor 32 - 40 uur per week. De functie is in vaste dienst en in het oosten van het land.

28/04/2020
Noord Brabant
Freelance CISO

Ter overbrugging van een vacature is onze opdrachtgever een publieke overkoepelende organisatie per direct op zoek naar een Chief Information Security Officer 

19/03/2020
Zuid West Nederland
Freelance Financieel Adviseur/ Auditor bij een gemeente (24u)

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Financieel Adviseur/Auditor (rechtmatigheid) bij een gemeente. Startdatum is zsm, 18-24 uur per week. Looptijd 3-6 maanden. Regio Zuid West Nederland.

03/03/2020
Regio West NL
Freelance Manager Tax Accounting/ Freelance Tax Accountant (RB)

Van een van onze opdrachtgevers, een listed US- global/ multinational, hebben wij een nieuw interim-verzoek ontvangen voor een Freelance Tax Accounting Manager/ Freelance Tax Accountant (RB). Starten in overleg. 

17/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

10/02/2020
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

03/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant

Wegens uitbreiding zoeken wij nieuwe collega's voor ons kantoor in Rotterdam. Een Recruiter die kandidaten vindt en selecteert voor senior freelance finance en IT opdrachten. Iemand met een positieve persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit én eigenheid. Wij bieden een functie waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot verdere bloei kunnen komen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. De cultuur op ons kantoor is open, informeel, direct en collegiaal.

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-26 vacature(s) van 26