inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
21/10/2019
Zuid-Holland
Freelance Proces Controller

Van één van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht ontvangen voor een Freelance Proces Controller voor een initiële periode van 4 maanden. Startdatum is uiterlijk november voor 5 dagen in de week. 

21/10/2019
Zuid West Nederland
Business Controller

Voor één van onze relaties komen wij graag in contact met een Business Controller (full time). Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zeeland, Roosendaal en Dordrecht. Je vervult de rol van 'meewerkend voorman. Deze vacature betreft een functie in loondienst.

21/10/2019
West NL
Freelance MS Power BI consultant (Universiteit)

Van een van onze opdrachtgevers, een universiteit, hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor een Freelance MS Power BI consultant die een viertal interne doelgroepen gaat trainen en begeleiden in het gebruik van MS Power BI. Start per direct voor 32-40 uur per week, 3-6 maanden + optie tot verlenging. 

21/10/2019
Zuid Holland
Freelance Sr Economist/Modeller E&P sector

For one of our clients, in the Exploration & Production (upstream) business, we are looking for a Senior Economist with modelling skills. The expected duration of the assignment is approximately 6-12 months (full time or 4 days a week is also possible). The start will be asap.


18/10/2019
Omgeving Amsterdam
Business Analist

Bij onze opdrachtgever, een grote speler in de logistieke sector, is behoefte ontstaan aan een business analist. Iemand die recent door een externe partij ontwikkelde rapportages (financieel en voor wat betreft overige bedrijfsperformance) kan controleren op juistheid van de opgeleverde informatie. Iemand die mee kan denken met de opdrachtgever voor wat betreft relevante key performance indicatoren en het ontsluiten van aanvullende stuurinformatie. Het betreft een opdracht van tenminste 3 maanden die flexibel in te vullen is qua FT/PT inzetbaarheid: 2-5 dagen per week, Start in overleg maar bij voorkeur wel uiterlijk half november.

18/10/2019
Amsterdam
Freelance Compliance Analyst (KYC, CDD)

For this international bank in Amsterdam we are looking for a KYC / CDD specialist.

Client is looking to hire additional compliance capacity to process all the additional files, including the current backlog. Next to this, our client wants to have someone who is needed to perform CDD checks.

18/10/2019
Gelderland
Freelance Business Controller

Van een van onze opdrachtgever hebben wij een opdracht ontvangen voor een Freelance ICT Project Controller voor een groot ERP-project. De start is asap, voor een verwachte duur van circa 12 maanden.

17/10/2019
Regio West NL
Freelance Business Process Specialist (LEAN) IT/ Finance

Voor één van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met een Freelance Business Proces Specialist (LEAN) met focus op IT en de financiële processen met name op Asset Controlling (gevestigd in Dublin). Starten per direct, full time voor minimaal een half jaar. In deze rol zul je 25% van je tijd reizen binnen Europa.

15/10/2019
Omgeving Amsterdam
Freelance Financial Modeller (business controller met modelleer ervaring)

Onze klant is een vooraanstaande dienstverlener in de meer gespecialiseerde logistieke branche. Zij zoeken een ervaren Freelance Financial Modeller die een aantal zeer complexe Business Cases moet doorrekenen. Je gaat als Financial Modeller werken met een model dat eerder is ontwikkeld maar nu moet worden geactualiseerd rondom de door te rekenen onderwerpen / scenario's. Dit is een korte opdracht van een maand. Start is zsm. 

15/10/2019
Randstad
Freelance Supply Chain Controller

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Supply Chain Controller. Start van de opdracht per medio / 3e week november op full time basis voor de duur van 4 tot 6 maanden.

09/10/2019
Regio Tilburg
Freelance Consolidatie Specialist

Bij één van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Consolidatie Specialist. Start uiterlijk per november voor 4 a 5 maanden en 2 a 3 dagen in de week.

09/10/2019
West NL
Freelance PMO SAP Integratie Specialist (Finance/ Supply Chain)

Bij een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, die gaat fuseren hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een gedegen Freelance PMO SAP Integratie Specialist met zeer gedegen proceskennis aan de kant van Finance + Supply Chain. Je bent minimaal al driemaal eerder betrokken geweest bij een SAP- implementatie. Start zsm voor de duur van minimaal 4-6 maanden, fulltime.

09/10/2019
Noord Holland
Financial Controller / Accountant Pensioenfonds

Bij onze opdrachtgever, het pensioenfonds van een grote beursgenoteerde organisatie, is een opdracht ontstaan voor een ervaren Financial Controller / Accountant. Voeren van de pensioen- & investeringsadministratie, samenstellen diverse rapportages. Start per direct, infaseren mogelijk. Oktober en November ca 2-3 dagen per week vanaf december waarschijnlijk fulltime ivm Jaarrekeningwerk.

09/10/2019
Randstad
Freelance CDD/KYC Goeroe

Wij hebben een interim opdracht vacant in de financiële sector voor een expert als Freelance Senior KYC/CDD Analist. 36 uur per week. Start in Q4 of begin Q1. Duur opdracht ca. 12 mnd. Zoek je een KYC/CDD vervolgopdracht met veel meer uitdaging en wil je tegelijkertijd je vakkennis en kunde verbreden en verdiepen? Dan is dit de perfecte opdracht voor jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar meerdere ervaren KYC/CDD experts die écht gepokt en gemazeld zijn in dit werkterrein.

07/10/2019
Amsterdam
Freelance Financial Accountant

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam, een bekende retailer in transitie met online presence, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial Accountant. Het betreft een opdracht van circa  3 dagen per week met start in oktober voor circa 3- 6 maanden, waardoor het vertrek van een collega opgevangen kan worden.

06/10/2019
Freelance RA voor ICF Project mét kennis van WNT

Onze opdrachtgevers is bezig met een Internal Control Framework project en heeft hierbij ondersteuning nodig van twee RA's, ieder met een specifiek aandachtsgebied. De start is per direct met een looptijd van ongeveer 4 maanden fulltime.

06/10/2019
Freelance EDP Auditor (ITGC)

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance EDP Auditor. De opdracht start per direct voor ongeveer 4 maanden full-time.

04/10/2019
Gelderland
Freelance Business Controller Cure

Van één van onze opdrachtgevers in de Cure sector hebben wij een opdracht voor Freelance Business/Concern Controller met Cure achtergrond voor een aantal maanden.

Start a.s.a.p.

04/10/2019
Amsterdam
Freelance Accounting Specialist/ Data Analist voor IFRS17 project

Voor één van onze relaties, een verzekeraar in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Accounting Specialist/Data Analist voor een IFRS-17 project. Je gaat je in deze opdracht bezighouden met het uitdiepen van een aantal Accounting Principles in het kader van de implementatie van IFRS-17. Start van de opdracht is dit najaar, maar uiterlijk 2 januari 2020. Duur van de opdracht is in ieder geval tot eind Q1 2020 voor 4 à 5 dagen per week.

04/10/2019
randstad
Freelance IT Security Officer

Voor een van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met een Freelance IT Security Officer op basis van 4-5 dagen in de week, voor minimaal een half jaar.

04/10/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant

Wegens uitbreiding zoeken wij nieuwe collega's voor ons kantoor in Rotterdam. Een Recruiter die kandidaten vindt en selecteert voor senior freelance finance en IT opdrachten. Iemand met een positieve persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit én eigenheid. Wij bieden een functie waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot verdere bloei kunnen komen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. De cultuur op ons kantoor is open, informeel, direct en collegiaal.

04/10/2019
Brabant
Entrepreneurial CFO

Wij ondersteunen een van onze relaties met de invulling van de vrijgekomen vacature voor Entrepreneurial CFO. Je maakt hierbij onderdeel uit van de statutaire directie. Het betreft een fast paced omgeving (PE owned). Betreft een zeer dynamische organisatie die haar producten verkoopt in > 50 landen. Zeer ambitieus groeiscenario. Het historisch track record bewijst dat het kan.

03/10/2019
Zuid-Nederland
Freelance controller verzekeringen met change-ervaring

Bij een van onze opdrachtgevers in Zuid-Nederland, binnen de verzekeringsbranche, hebben wij een opdracht voor een ervaren Controller met change- en leidinggevende ervaring. De opdracht start in oktober, voor een periode van circa 6 maanden, minimaal 4 dagen in de week.

03/10/2019
Regio Rotterdam
CTO/Digital & IT Manager (vast)

Voor één van onze opdrachtgevers komen wij graag in contact met een CTO/senior digital manager met focus op de digitale IT organisatie, starten per direct, in dienst bij de opdrachtgever.

03/10/2019
Freelance Senior Financial Auditor (RA/Year-End-Close)

Van een van onze opdrachtgevers (niet een accountantskantoor) hebben we een nieuw interim- verzoek ontvangen voor het aanreiken van een tweetal Freelance Senior Financial Auditors (RA of bijna RA) voor de periode van november 2019 t/m februari 2020 ter ondersteuning bij de jaarrekeningcontrole.

02/10/2019
Freelance Project Controller

Bij een van onze opdrachtgevers binnen de Offshore hebben wij een opdracht voor een ervaren Project Controller. De start is medio oktober voor de periode van een jaar.

27/09/2019
Randstad
Freelance Regulatory Reporting specialist (Finrep/Corep)

Voor een van onze opdrachtgevers, een financiële instelling in de Randstad, komen we graag in contact met een Regulatory Reporting Specialist (Finrep / Corep). De rol is voor minimaal 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Je bent full time (4 dagen bespreekbaar) beschikbaar.

27/09/2019
Oost-Nederland
Freelance Business Controller

Bij één van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Business Controller, voor een aantal business units.  Deze opdracht is fulltime, voor meerdere maanden en de start is uiterlijk medio oktober.

20/09/2019
Randstad
Freelance P2P Consultant/Transformatiemanager voor Multinational

Voor een van onze relaties, een multinational in Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance P2P Consultant/Transformatiemanager. Startdatum is in overleg ergens in oktober/november voor minimaal 12 maanden. 

19/09/2019
Regio West NL
Freelance IT (Delivery) Manager

Van een van onze opdrachtgevers hebben we een nieuw interim verzoek ontvangen voor een Freelance IT Manager met focus op IT delivery, starten per direct voor 6 maanden, met uitzicht op een verlenging (tevens mogelijkheid tot in vast indiensttreding).

17/09/2019
Randstad
Freelance Operational Risk Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële sector hebben wij een opdracht voor een Freelance Operational Risk Manager. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van minimaal zes maanden op full time basis. 

17/09/2019
Noord-Brabant
Freelance Belastingadviseur Internationaal

Bij één van onze opdrachtgevers, een internationaal financiële dienstverlener, hebben wij een opdracht voor een Freelance Belastingadviseur/Fiscalist. 

28/08/2019
Gelderland
Freelance Senior Business Controller Sociaal Domein

Bij een gemeente in Gelderland hebben wij de opdracht gekregen voor een Freelance Sr. Business Controller. De opdracht is parttime (2 tot 3 dagen per week) voor de duur van 6-12 maanden. Start per november.

15/07/2019
Freelance Functioneel Beheerder INFOR- M3 (ERP- Finance Support)

Voor een van onze relaties, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Functioneel Beheerder INFOR/ M3 met "finance affiniteit". Starten per direct voor 32 - 40u per week, naar verwachting voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging. In deze rol vertaal je de proceswensen naar de inrichting van het systeem, binnen de kaders van het ERP-pakket.

03/07/2019
Den Haag
Freelance Business Controller (Zorg/ VVT)

Van een van onze opdrachtgevers, een care-organisatie VERWACHTEN wij binnenkort een nieuw interim- verzoek te ontvangen voor een resultaatgerichte Freelance Business Controller (Zorg/ VVT).

26/06/2019
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

17/04/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-38 vacature(s) van 38