inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
22/01/2019
Regio Midden NL
Freelance Manager Financial Accounting/ Financial Controlling (RA/ Change)

Van een van onze opdrachtgevers, hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Manager Financial Accounting & Financial Controlling (RA). Start zsm, fulltime, voor een periode van 3 tot 6 maanden. 

21/01/2019
Midden Nederland
Freelance Operational Risk & Compliance Officer

Voor onze opdrachtgever in Midden Nederland zijn wij op zoek naar een  Freelance Operational Risk & Compliance Officer voor het opzetten en implementeren van een Risk & Governance Framework op centraal niveau. Het betreft een opdracht voor 4-6 maanden, start op korte termijn.

21/01/2019
Freelance HR Controller

Bij een van onze opdrachtgever hebben wij een opdracht voor een HR Controller op de holding. De start is per direct totdat een permanente invulling is gerealiseerd (3-6 maanden).

18/01/2019
Randstad
Freelance Senior PMO

Voor een van onze opdrachtgevers in de non-profit sector zijn wij op zoek naar een Freelance Senior PMO. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van enkele maanden op full time basis.

18/01/2019
North Holland
Senior BU Controller

For a beautiful organization in the FMCG Industry we have been asked to find a Senior Business Controller for a minimum of 6 months. There will probably be some projects that will be initiated that you will be involved in. In this position you will be responsible for the full P&L of one of the Business Units. 


18/01/2019
Randstad
Freelance Auditor Regulatory Reporting (Corep)

Voor een van onze opdrachtgevers in de bancaire sector zijn wij per direct op zoek naar een Freelance Auditor Regulatory Reporting die voor een periode van twee tot drie maanden onze opdrachtgever kan ondersteunen met de audit (correctheid en de volledigheid) van de Corep. 

18/01/2019
Randstad
Freelance Manager Bedrijfsvoering

Voor een van onze opdrachtgevers in de woningbouw corporatie sector zijn wij op zoek naar een Freelance Manager Bedrijfsvoering. Start van de opdracht is z.s.m. voor de duur van minimaal 6 maanden voor gemiddeld 3 dagen per week.

16/01/2019
Randstad
Freelance Business Controller

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Business Controller met onderwijservaring. Minimale inzetduur 3 maanden.

15/01/2019
Almere
Freelance Sr. Accounts Payable Officer

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op dit moment op zoek naar een ervaren Freelance AP Professional. Starten per direct voor circa 12 maanden.

10/01/2019
Zuid Nederland
Freelance Supply Chain Manager voor internationaal Chemie Concern

Voor een van onze relatie, een internationaal chemie concern, komen wij graag in contact met een freelance supply chain manager voor circa 12 maanden en op basis van circa 4 dagen per week. Start van de opdracht is in maart 2019 (in overleg). Ligt jouw hart in het verbeteren van logistieke processen, verkorten van doorlooptijden en terugdringen van voorraden? Dit is dan je rol!

10/01/2019
Freelance Support Function Controller

For one of our clients we are looking for a Freelance Support Function Controller

10/01/2019
Freelance Financial Analyst

For one of our clients we are looking for a Freelance Financial analyst

09/01/2019
Arnhem
Freelance Financial Reporting & Accounting Specialist

Voor onze opdrachtgever, een grote complexe internationale productie-organisatie met diverse Shared Service Centers zijn wij op zoek naar een Accounting & Reporting Specialist. In deze rol is het van belang dat je onze klant helpt met het opstellen van de maandcijfers (SAP), de consolidatie (HFM) van verschillende landen en business units. Kennis van Purchase Price Allocation (PPA) is erg belangrijk. 

09/01/2019
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim zeventien jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals. Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden.

08/01/2019
Verwacht/ Utrecht
Freelance Business Controller (Care/ VVT)

Van een van onze opdrachtgevers, een care- organisatie, VERWACHTEN we op korte termijn een nieuwe interim- aanvraag te ontvangen voor een resultaatgerichte Freelance Business Controller (CARE/ VVT), starten per direct voor meerdere maanden. 

07/01/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

02/01/2019
Freelance Business Consultant Navision

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Business Consultant Navision. Start per direct voor een periode van minimaal 4 maanden. 

21/12/2018
Amsterdam
Freelance HR & Payroll Manager

Voor een van onze opdrachtgevers, een multinational in Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance HR & Payroll Manager. Duur van de opdracht is ongeveer 4 tot 6 maanden op basis van 4 à 5 dagen per week. Startdatum zal begin januari zijn.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-19 vacature(s) van 19