inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
21/02/2019
Oost Nederland
Freelance Reporting & Business Analist

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Reporting & Business Analist bij een technische organisatie. Start zsm. Duur vanaf 3 maanden. Full time, 5 dgn per week

21/02/2019
Zuid West Nederland
Freelance Project Controller

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Project Controller bij een technische organisatie. Start per direct (full time) en uiterlijk 1 april. Duur van de opdracht is 6-12 mnd. 

21/02/2019
Regio West NL
Freelance Senior Financieel Accountant (Allround Financial/ AFAS)

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Freelance Senior Financieel Accountant (Allround Financial/ AFAS) met kennis van algemene administratieve processen- en werkzaamheden, tot en met het (laten) opmaken van de verschillende jaarrekeningen, dit gebeurt inmiddels geautomatiseerd.


21/02/2019
Regio Zuid NL
Freelance Senior Financial Accountant/ Teamlead Financial Accounting (Exact Globe/ Parttime)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Senior Financial Accountant/ Teamlead Financial Accounting (Exact Globe/ PT) voor 3 dagen in de week gedurende een periode van 5 tot 6 maanden, starten per direct.  

21/02/2019
Brabant
Freelance Business Controller

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Business Controller bij een woningcorporatie. Het betreft een full time (36 uur) opdracht voor 3-6 maanden.

20/02/2019
Randstad
Freelance Front Office Treasury Professional

Voor onze opdrachtgever in de Randstad zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Freelance Front Office Treasury Professional. Het betreft hier een fulltime interim opdracht voor ongeveer 12 maanden (4 dagen is eventueel bespreekbaar). Starten op korte termijn, maar uiterlijk maandag 1 april.19/02/2019
Noord Holland
Financieel Directeur

Bij een van onze opdrachtgevers, een project gestuurde internationale handelsorganisatie, zijn wij op zoek naar de vaste invulling van de positie van een Financieel Directeur. 

19/02/2019
Randstad
Freelance ERP Implementatie Specialist

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance ERP Implementatie Specialist bij een adviesorganisatie. Start z.s.m. maar uiterlijk 1 april. Looptijd 6-9 maanden.

15/02/2019
Zuid West Nederland
Freelance Project Controller

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Project Controller. Startdatum z.s.m., uiterlijk begin maart. Looptijd opdracht 12 mnd. 

15/02/2019
Nederland + internationaal reizen
Freelance Senior AML / CFT Compliance Specialist

Voor één van onze opdrachtgevers in de bancaire sector zijn wij op zoek naar een Freelance Senior AML / CFT Compliance Professional.  Starten per z.s.m. en opdracht ca. 6-9 maanden. Internationale opdracht, standplaats is Nederland en bereidheid tot internationaal reizen.

14/02/2019
Regio Amsterdam
Freelance US GAAP Deskundige - Consolidatie - Multinational

Voor een van onze relaties, een multinational in de Regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een US GAAP Deskundige met (internationale) consolidatie ervaring. Duur van de opdracht is circa 4 tot 6 maanden op basis van full time (4 dagen per week is bespreekbaar). Start van de opdracht is februari of maart.

14/02/2019
Rotterdam
Freelance Accountant - Samenstellen Jaarrekening

Bij onze opdrachtgever in Rotterdam hebben wij per direct een opdracht voor een ervaren Freelance Accountant, die de jaarrekening gaat samenstellen. Zowel voor de Belgische entiteit (Belgium Gaap) als de Nederlandse entiteit (NL Gaap). Deze opdracht kan worden uitgevoerd in 3-5 dagen per week, tot circa mei 2019.


13/02/2019
Overijssel
Freelance Senior Financial Controller

Onze opdrachtgever zoekt per direct een Freelance Senior Financial Controller (met kennis van SAP en AFAS). Het betreft een functie van 32-40 uur voor een periode van drie maanden met een optie tot verlenging.

13/02/2019
Noord-Brabant
Freelance Commercial Assistent Controller

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Commercial assistent Controller voor een periode van 4- 6  maanden. Start zsm, fulltime. 

12/02/2019
Noord Holland
Freelance IFRS Jaarrekening Specialist

Voor een internationale organisatie, die vanwege een merger van 2 grote internationale bedrijven (800Mln) in een zeer drukke periode zit, zijn we op zoek naar een IFRS Jaarrekening Specialist (IFRS) die zich vol gaat richten op het opstellen van de jaarrekening 2018 (juli-december),

08/02/2019
Noord-Brabant
Freelance Project Accounting Manager

Voor één van onze internationale opdrachtgevers in de regio Brabant zoeken wij een Freelance Financial Accounting Manager Nederland.
Start van de opdracht is z.s.m. voor de duur van 6-8 maanden.

08/02/2019
Amsterdam
Freelance "R" Specialist voor Solvency II project

Voor een van onze relaties in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance "R" specialist voor een Solvency II project. Duur van deze interim opdracht is 6 tot 9 maanden op basis van full time (4 dagen per week is bespreekbaar). Startdatum is zsm, maar uiterlijk maandag 1 april.

07/02/2019
Rotterdam
Freelance Accounting Policies Project Officer (Global Accounting Policies/ IFRS)

Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, hebben we een nieuw interim- verzoek ontvangen voor het "leveren" van een Freelance Accounting Policies Project Officer (Global Accounting Policies/ IFRS/ Excellent Native Speaker English) die verantwoordelijk is voor het intern verzamelen bij meerdere stakeholders en opstellen (to collect, to compose) van een document van de geldende accounting policies/ chart of accounts binnen onze opdrachtgever en deze policies ook gaat uitdragen en embedden bij de financial stakeholders (internationale opdracht met reiscomponent aanwezig, "roadshow"). Je bent gewend om met strakke deadlines te werken en je hebt aantoonbare skills op het gebied van projectmanagement. Bij grote voorkeur heb je meerdere jaren gewerkt in de UK of USA bij een groot corporate HQ of een BIG4, aan de kant van (internal) audit, risk & compliance.

04/02/2019
Amsterdam
Freelance (IT) Projectmanager (Navision)

Voor een mooi familiebedrijf zoeken wij een Functional IT Projectmanager om zorg te dragen voor een verbeterde IT infrastructuur. De organisatie heeft Navision als IT systeem en wil graag een herijking van alle processen, rollen en verantwoordelijkheden. De organisatie heeft een internationale presence en zal de komende jaren gaan groeien. Ze willen dat hun backbone schaalbaar wordt om zo klaar te zijn voor deze verwachte groei. Start op korte termijn, de klant verwacht verder dat de opdracht 6 tot 12 maanden in beslag zal nemen.

04/02/2019
Brabant
(Freelance) Project Controller (doorgroei naar CFO positie)

Voor één van onze internationale relaties in de maakindustrie, zoeken wij een projectcontroller (full time) met de ambitie om binnen 1 á 2 jaar de CFO te vervangen. Voorkeur gaat uit naar iemand die in vaste dienst wil treden, maar start via interim periode van 3-6 mnd is ook mogelijk.

28/01/2019
Freelance Business Controller (Zorg/ VVT/ AFAS)

Van een van onze opdrachtgevers, een care- organisatie hebben we een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een resultaatgerichte Freelance Business Controller (Zorg/ VVT/ AFAS), starten per direct voor meerdere maanden.

24/01/2019
Midden Nederland
Freelance Senior DBC adviseur

Onze opdrachtgever, grote zorg (Cure)  instelling met landelijk vestigingen, zoekt een freelance Senior DBC Adviseur.

09/01/2019
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim zeventien jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals. Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden.

07/01/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

02/01/2019
Freelance Business Consultant Navision

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Business Consultant Navision. Start per direct voor een periode van minimaal 4 maanden. 

21/12/2018
Amsterdam
Freelance HR & Payroll Manager

Voor een van onze opdrachtgevers, een multinational in Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance HR & Payroll Manager. Duur van de opdracht is ongeveer 4 tot 6 maanden op basis van 4 à 5 dagen per week. Startdatum zal begin januari zijn.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-27 vacature(s) van 27