inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
17/12/2018
Rotterdam
Freelance Senior Project Controller (Hogeschool/ Interreg)

Van een van onze opdrachtgevers, een hogeschool in Rotterdam, hebben wij een nieuwe interim aanvraag ontvangen voor een Freelance Project Controller met veel kennis van subsidietrajecten (INTERREG). Starten per direct voor de duur van meerdere maanden, minimaal 4 dagen per week.

14/12/2018
Randstad
Freelance Consultant Reporting Business Objects

Voor een van onze opdrachtgevers in het bank- en verzekeringswezen zijn wij op zoek naar een Freelance Consultant Reporting ( Business Objects). Start van de opdracht is eind 2018 / begin 2019 voor de duur van 6 maanden op full time basis.

14/12/2018
Randstad
Freelance Business Consultant

Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar een Freelance Business Consultant. Start van de opdracht is zo snel mogelijk voor de duur van minimaal 6 maanden op full time basis.

14/12/2018
Brabant
Freelance Head of Controlling

Voor één van onze opdrachtgevers in de logistieke sector zijn wij op zoek naar een Interim Head of Controlling. Start is per direct en fulltime. De duur van deze opdracht is tot het moment van de permanente bemensing van deze functie, waarbij de verwachting is dat dit ongeveer 6 maanden zal zijn. 

14/12/2018
Freelance Teamlead Finance & Administration (Assistant Finance Manager)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een allround Freelance Teamlead Finance & Administration (Assistant FM). Start uiterlijk per januari 2019, fulltime voor minimaal 3 maanden.

14/12/2018
Regio WEST
Freelance Senior Allround Financial (P2P/ R2R/ O2C/ Projecten)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Allround Financial. Fulltime, start zo snel mogelijk en voor een 4-tal maanden.

12/12/2018
Midden Nederland
Freelance Business Unit Controller

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Senior Business Controller (Business Development). Start van de opdracht is zo snel mogelijk voor de duur van minimaal zes maanden.

12/12/2018
Regio Amstelland
Freelance Financial Accountant Holding Entiteiten (AR/ AP/ GL/ IFRS)

Van een van onze opdrachtgevers hebben we een nieuwe interim- aanvraag ontvangen voor een Freelance Financial Accountant Holding Entities/ Freelance Holding Accountant (GL/AR/AP/ IFRS) Starten nog in de maand december voor een periode van 3-6 maanden.

12/12/2018
Freelance Business unit controller

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij exclusief een fulltime Freelance Business Unit Controller voor een periode van 4 tot 6 maanden.

07/12/2018
Amsterdam
Freelance Assistant Controller

Voor één van onze relaties, het EMEA sales kantoor van een internationale organisatie, komen wij graag in contact met een Freelance Assistant Controller op basis van full time (4 dagen per week is eventueel bespreekbaar) en voor de duur van 3 tot 6 maanden (totdat een vaste medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt). Startdatum is december / begin januari.

06/12/2018
Randstad
Freelance Projectmanager Vermogensbeheer (IFRS 17 & 9)

Voor een van onze opdrachtgevers in het bank- en verzekeringswezen zijn wij op zoek naar een Freelance Projectmanager Vermogensbeheer voor de implementatie van IFRS 17 & 9.  Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van minimaal 6 maanden op full time basis.

04/12/2018
Freelance (Assistent) Controller

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance (Assistent) Controller. De start is in december voor een periode van 3-6 maanden totdat er een structurele invulling is gerealiseerd. 

03/12/2018
Regio Utrecht
Freelance senior G/L Accountant

Voor één van onze opdrachtgevers, een pensioenuitvoeringsorganisatie, zijn wij met spoed op zoek naar een Freelance Senior G/L accountant/Controller. In deze rol binnen het FA team hou jij je, vanuit je positie, o.a. bezig met de reguliere financieel administratieve taken zoals het boeken van (inkoop) facturen, het regelen van de bankzaken en het onderhouden van het grootboek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een aantal terugkerende rapportages, waarbij je taak is deze te controleren en voor te bereiden voor de Financial Controller.

Startdatum: zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 december; Periode: 4-6 maanden; Fulltime (5 dagen is wenselijk, 4 dagen (36 uur) is bespreekbaar)

03/12/2018
South Sudan
Freelance Senior Finance Manager South Sudan

For one of our clients, an international NGO, we are looking for a Sr Finance manager. The project is located in a conflicted area with a humanitarian crisis in the Central Africa region. The current base station for the assignment is Juba, South Sudan. You will be a member of the local country management. The expected duration of the assignment is approximately 6 months. The start will be asap.


03/12/2018
Zuid West Nederland
Freelance Controller

Bij één van onze opdrachtgevers, hebben wij een interim opdracht vacant voor een Freelance Controller. Startdatum is variabel, tussen begin december en medio januari. Voor 4-6 maanden. 3 of 4 dagen per week.

29/11/2018
Nederland
Freelance Manager Accounting, stevige RA, changemanagement

Voor een van onze relaties komen wij graag in contact met een Freelance Manager Accounting voor een Vermogensbeheerder. De startdatum van deze opdracht is ergens in december of januari (in overleg) voor 6 tot 12 maanden en bij voorkeur op basis van full time.

26/11/2018
Randstad
Freelance Reporting Specialist, voorbereiding DNB Rapportages (o.a Finrep & CoRep)

Voor een van onze opdrachtgevers, een bankinstelling in de Randstad zijn wij op zoek naar een Freelance Reporting Specialist die de DNB Rapportages voorbereid . Start van deze opdracht is eind december/begin januari op basis van full time (4 dgn bespreekbaar) en voor een periode van 6 tot 12 maanden met optie tot verlenging.

23/11/2018
Randstad
Freelance Financial Risk Reporting Specialist

Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar een Freelance Financial Risk Reporting Specialist. Start van de opdracht is eind november voor de duur van minimaal 4 maanden op full time basis.

22/11/2018
Regio Utrecht
Freelance Financial Controller met consolidatie ervaring

Voor een van onze opdrachtgevers in de media branche, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Financial Controller met consolidatie ervaring. Het betreft een fulltime opdracht voor minimaal 3 maanden, tot een vaste medewerker is aangesteld en ingewerkt. Start z.s.m.

20/11/2018
Midden Nederland
Freelance Business Controller (Freelance - Vast)

Voor een van onze opdrachtgevers, een ZBO, zijn wij op zoek naar een Business Controller (van Freelance naar Vast). Het betreft een opdracht voor een termijn van 6 maanden op interim basis, waarna een vast dienstverband volgt.

01/11/2018
Randstad
Freelance Policy Expert Solvency II

Voor een van onze opdrachtgevers  in de randstad zijn wij op zoek naar een Freelance Policy Expert Solvency voor teminste 32 uur per week.

Start: ASAP.

Duur: drie tot zes maanden

26/10/2018
Provincie Utrecht
Freelance Jaarrekening specialist

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een aanvraag voor een Freelance Jaarrekening Specialist. De start van de opdracht is begin januari gedurende 4 maanden voor 3 dagen per week.

28/09/2018
West NL/ Verwacht!
Freelance Senior P2P Professional/ Accounting Manager (P2P/ R2R/ SAP)

Van een van onze opdrachtgevers, een glolbal/ multinational, VERWACHTEN we een nieuwe aanvraag ontvangen voor een Freelance Senior P2P Professional met een gedegen accounting- achtergrond en grondige kennis van SAP (key-user). Starten per direct voor meerdere maanden. 

23/05/2018
Rotterdam
Recruitment Consultant - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.

23/05/2018
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

09/05/2018
Nederland
Freelance Ambitieuze Finance Professional

Steens & Partners is ruim zeventien jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals. Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-26 vacature(s) van 26