inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
26/06/2019
Nederland
Freelance Global Process Owner P2P

Voor een grote multinational zoeken wij op korte termijn naar een ervaren process manager die de organisatie gaat helpen bij de laatste design fase en implementatie van nieuwe processen (binnen SAP) richting de business op het vlak van Purchase to Pay. Start uiterlijk begin september, opdracht voor tenminste 6 maanden (mogelijk 2 jaar)

26/06/2019
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

24/06/2019
regio Den Haag
Freelance - Manager Accounting & Reporting en Incasso

Voor een van onze opdrachtgevers in de verzekeringen sector zijn wij op zoek naar een Freelance Manager Accounting, Reporting & Incasso ter overbrugging naar een vaste invulling. Geschatte duur is 3-6 maanden, start zsm en inzet is 32-40 uur.  

24/06/2019
Freelance Functioneel Beheerder INFOR- M3 (ERP- Finance Support)

Voor een van onze relaties, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Functioneel Beheerder INFOR/ M3 met "finance affiniteit". Starten per direct voor 32 - 40u per week, naar verwachting voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging. In deze rol vertaal je de proceswensen naar de inrichting van het systeem, binnen de kaders van het ERP-pakket. 

21/06/2019
Regio Utrecht
Interim Specialist / Accountmanager Asset Based Finance

Voor een van onze opdrachtgevers, een Internationale bank, zijn wij op zoek naar twee Freelance Specialisten/ Accountmanagers Asset Based Finance, zowel voor Lease als voor Commercial Finance (Factoring). Het betreft een full time opdracht voor in ieder geval een jaar en bij voorkeur zo spoedig mogelijk starten.

21/06/2019
Regio West NL
Freelance Project Manager FSSC NL-P2P

Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational met het hoofdkantoor in NL, hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance PM FSSC- P2P, die ervoor gaat zorgen dat de decentrale P2P- processen (allereerst) in NL worden gecentraliseerd (situatie uitbouwen/ toevoegen van reeds bestaand P2P- proces). Starten uiterlijk per 1 september aanstaande voor meerdere maanden. 

21/06/2019
Freelance Data Integration Specialist Infor/ M3 (v/h Movex)

Voor één van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Data Integratie Specialist Infor M3 (ERP). Op basis van 32-40 uur per week, naar verwachting voor minimaal een periode van 6 maanden met optie tot verlenging.

18/06/2019
Randstad
Freelance Reporting Specialist

Voor een van onze opdrachtgevers in de bancaire sector zijn wij op zoek naar een fulltime Freelance Reporting Specialist. Start van de opdracht bij voorkeur half juli tot minimaal einde van het jaar.

18/06/2019
Midden Nederland
Freelance Medior Administrateurs (2x)

Voor een van onze opdrachtgevers in de productiesector zijn wij op zoek naar een tweetal Freelance Allround Medior Administrateurs. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk voor de duur van 3 tot 6 maanden op full time basis (32 uur ook mogelijk) met optie op verlenging.

18/06/2019
Regio Noord Holland
Freelance Financieel Adviseur

Voor een van onze opdrachtgevers, een gemeentelijke instelling, zoeken wij op korte termijn een freelance Financieel Adviseur Planning en Control, voor 28 à 36 uur per week en waarbij het de intentie is is na een interim periode van 6 - 12 maanden over te gaan in een vast dienstverband.

11/06/2019
Nederland
Freelance Gemeentelijke Financial Professionals

Momenteel hebben wij meerdere verzoeken bij gemeentelijke instellingen om hen te ondersteunen met de uitdagingen waarvoor zij staan. De uitdagingen en vragen zijn divers, zo hebben wij o.a. interim aanvragen op de volgende gebieden:

- Verbijzonderde Interne Controle (VIC) / Optimalisatie AO/IC;

- Horizontaal toezicht;

- Project- en Kwaliteitsmanagement;

- De reguliere Planning & Control cyclus;

- De "toekomstige" rechtmatigheidsverantwoording / verklaring.

04/06/2019
Den Haag
Freelance Reporting Specialist

For one of our clients we are currently looking for fulltime Reporting Specialist. After 6 months of contracting and with mutual consent you will be offered a permanent contract. Start asap for at least 32 hours a week. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een fulltime Freelance Reporting Specialist voor een periode van een half jaar. Na deze periode is het de bedoeling om een dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever. Start zsm

29/05/2019
Randstad
Freelance Transitiemanager Office 365

Voor een van onze opdrachtgevers in de industriële productie komen wij graag in contact met een transitiemanager/consultant MS office 365. In eerste instantie voor 24 uur in de week, voor minimaal 6 maanden met optie tot verlenging en optie tot uitbreiding van het aantal uren.

28/05/2019
Noord-Holland
Freelance Business / Plant Controller

Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Business / Plant Controller. De start is begin juni voor een periode van minimaal 3 maanden totdat de structurele invulling is gerealiseerd.

20/05/2019
Zuid Holland
Freelance Governance, Risk & Compliance Specialist (GRC)

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een GRC Specialist. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf in versproducten met productielocaties in Nederland en Europa. Start juni.

25/04/2019
Rotterdam
Freelance AS 400 Engineer

Voor een van onze relaties zijn we op zoek naar een Freelance AS400 engineer mét kennis van financiële processen binnen bank- of verzekeringswezen. Start van de opdracht is in september (eventueel gefaseerd eerder mogelijk) voor de duur van minimaal een jaar, op basis van 40 uur in de week. De mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week) is er volgens het nieuwe werken concept waarmee wordt gewerkt.

17/04/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-18 vacature(s) van 18