inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachten
Functie Locatie Datum
08/04/2020
Geldrop
vaste baan - Controller 20-24 uur per week

Een vaste baan voor 20-24 uur in de regio Eindhoven

08/04/2020
Randstad
Freelance Projectleider

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Projectleider in de randstad. Het betreft een rol van 36 uur per week voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van 2 x 1 jaar. Start op korte termijn.

08/04/2020
Randstad
Freelance IT servicemanager

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on IT servicemanager in de randstad. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van 36 maanden. Start op korte termijn.

08/04/2020
Midden Nederland
Freelance Informatiemanager

Wij hebben een interim positie vacant voor een Freelance Informatiemanager in het publiek domein. Opdracht voor 12 maanden. Start 1 mei, 24 uur per week.

07/04/2020
West Brabant
Controller

Voor onze opdrachtgever een productie bedrijf in West Brabant zoeken we een enthousiaste Controller die in vaste dienst wil komen, eventueel na een halfjaar op flexibele basis. 

07/04/2020
Regio 't Gooi
Freelance Adjunct Directeur

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een freelance Adjunct Directeur in de regio 't Gooi. Het betreft een parttime rol van 24 uur per week voor minimaal 8 maanden. Start op korte termijn.

07/04/2020
Regio Amsterdam
Freelance Scrum Master bedrijfsapplicatie Apex Workflow

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Scrum Master bedrijfsapplicatie Apex Workflow in de regio Amsterdam. Het betreft een parttime rol van 32 uur per week voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

07/04/2020
Zuid West Nederland
Business Controller

Voor een van onze relaties komen wij graag in contact met een Business Controller (full time). Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zeeland, Roosendaal en Dordrecht. Je vervult de rol van meewerkend voorman. Deze vacature betreft een functie in loondienst.

06/04/2020
Regio Zwolle
Freelance Gegevenscoördinator Assetmanagement

Bij onze opdrachtgever, een grote overheidsinstantie in de regio Zwolle, hebben wij een opdracht voor een Freelance Gegevenscoördinator Assetmanagement. Beoogde startdatum is 11 mei 2020 en de opdracht zal initieel lopen tot 31 december 2021, waarbij er een mogelijkheid bestaat tot (meerdere) verlengingen. E.e.a. uiteraard in overleg. Aantal uren per week bedraagt 20 - 32 (in overleg).

06/04/2020
Regio randstad
Freelance Senior Project Management Officer

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance hands-on Senior Project Management Officer in de randstad. Het betreft een rol van 36 uur per week voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

06/04/2020
Provincie Utrecht
Freelance Architect RDF (Resource Description Framework)

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Architect RDF (Resource Description Framework) in de regio Utrecht. Het betreft een rol van 36 uur per week voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

03/04/2020
Regio Amsterdam
Freelance Scrum master / coach

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on Scrum master / coach in de regio Amsterdam. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging tot 2 jaar. Start op korte termijn.

03/04/2020
Regio Amsterdam
Freelance (meerdere) Senior Java Developers

Onze klant is een vooraanstaande dienstverlener in de meer gespecialiseerde financiële branche. Zij zoeken meerdere ervaren Freelance Senior Java Developer die deel gaan nemen aan een high exposure project. Het betreft een Fulltime opdracht (36-40 uur), voor een periode van minimaal 6 maanden, snel inzetbaar, met mogelijk verlenging. Het gaat om meerdere aanvragen, Senior Java Developers, binnen de organisatie.

01/04/2020
Regio Utrecht
Freelance Projectmanager Informatievoorziening

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Projectmanager Informatievoorziening in de regio Utrecht. Het betreft een parttime rol van 24 - 36 uur per week voor minimaal 8 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van 6 maanden. Start op korte termijn.

31/03/2020
West Brabant
Freelance afdelingsmanager Openbare Ruimte

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen wij graag in contact met een Freelance Afdelingsmanager Openbare Ruimte

31/03/2020
Regio Zwolle
Freelance Projectsecretaris / Manager Projectbeheersing

Bij onze opdrachtgever, een grote overheidsinstantie in de regio Zwolle, hebben wij een opdracht voor een Freelance Projectsecretaris / Manager Projectbeheersing. Beoogde startdatum is 1 juni en het betreft een opdracht voor initieel vier maanden, waarbij er een mogelijkheid bestaat tot (meerdere) verlengingen. E.e.a. uiteraard in overleg. Aantal uren per week bedraagt 20 - 36 (in overleg).

31/03/2020
Regio Rotterdam
Freelance Informatiemanager

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Informatiemanager. Het betreft een rol van 36 uur per week tot einde jaar. Start begin mei.

30/03/2020
Regio Utrecht
Freelance Senior ICT Projectleider

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance Senior ICT Projectleider in de regio Utrecht. Het betreft een rol van 36 uur per week voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

30/03/2020
Overijssel
IT & Security Manager

Bij een van onze opdrachtgevers is er behoefte aan een Manager IT. Het betreft een internationale organisatie. Start zsm voor 32 - 40 uur per week. De functie is in vaste dienst en in het oosten van het land.

30/03/2020
Regio Den Haag/Utrecht
Freelance PMO Assistent (24 uur)

Wij hebben een lange interim opdracht vacant voor een Freelance PMO Assistent in het publiek domein. Looptijd 12 maanden met mogelijkheid van verlengen. Start eind april. 24 uur per week.

27/03/2020
Regio Utrecht
Freelance Teamleider Informatiemanagement

Voor onze opdrachtgever, een overheidsinstelling in de provincie Utrecht, komen we graag in contact met een hands-on Freelance Teamleider Informatiemanagement. Het betreft een 0,8 rol voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van 2 x 6 maanden. Start op korte termijn.

20/03/2020
Utrecht
Freelance Projectmanager Outsourcing management (beleid & processen)

Voor een van onze relaties binnen de financiele dienstverlening, zijn wij op zoek naar een Freelance Projectmanager die onze opdrachtgever kan ondersteunen met het opstellen en implementeren van het outsourcingsbeleid. Startdatum is zsm en voor circa 9 maanden op basis van 4 of 5 dagen per week.

19/03/2020
Midden Nederland
Freelance Projectleider eHRM

Wij hebben een interim opdracht vacant in het publiek domein voor een Freelance Projectleider eHRM. Het betreft een functie voor 8 uur per week. Looptijd opdracht 12 mnd, Start uiterlijk 1 mei.

19/03/2020
Zwolle
Freelance Kwartiermaker transformatie DIV naar bedrijfsinformatiemanagement

Bij onze opdrachtgever, een grote overheidsinstantie in de omgeving van Zwolle, hebben wij een opdracht voor een Freelance Kwartiermaker transformatie DIV naar bedrijfsinformatiemanagement. Doel is een professionaliseringsslag te maken op het gebied van digitaal informatiebeheer. Beoogde startdatum is 20 april en het betreft een opdracht voor initieel een jaar, waarbij er een mogelijkheid bestaat tot (meerdere) verlengingen. E.e.a. uiteraard in overleg. Aantal uren per week bedraagt 28 - 32.

19/03/2020
Zuid West Nederland
Freelance Financieel Adviseur/ Auditor bij een gemeente (24u)

Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Financieel Adviseur/Auditor (rechtmatigheid) bij een gemeente. Startdatum is zsm, 18-24 uur per week. Looptijd 3-6 maanden. Regio Zuid West Nederland.

13/03/2020
regio Haaglanden
Freelance Zorgdeclaratie specialist

Bij een opdrachtgever is er behoefte aan een Freelance Zorgdeclaratie Specialist voor een periode van 4 maanden. Fulltime, start per april. 

12/03/2020
Noord-Holland
Freelance Senior IT Engineer

Voor onze opdrachtgever in de IT (bouw, onderhoud en beheer) komen we graag in contact met een hands-on Senior IT Engineer. Het betreft een fulltime opdracht voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging in Noord-Holland.

11/03/2020
Zuid-Oost Nederland
Business Controller

Onze opdrachtgever, een biomedische organisatie in Zuid-Oost-Nederland, is op zoek naar een Business Controller. Het betreft hier een vaste rol.

10/03/2020
Freelance Microsoft Power BI Consultant

Bij een van onze opdrachtgevers, een beursgenoteerde onderneming, hebben wij een opdracht voor een Freelance Microsoft Power BI Consultant. De start is op korte termijn voor ongeveer 3 dagen per week op een flexibele basis. In overleg invulbaar met een langere doorlooptijd.


10/03/2020
Regio Utrecht
Freelance Projectmanager Documentbeheerder Grote Projecten

Voor onze opdrachtgever, een overheidsinstelling in de provincie Utrecht, komen we graag in contact met een hands-on Freelance Projectmanager Documentbeheerder Grote Projecten. Het betreft een 0,8 rol voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van 2 x 6 maanden. Start op korte termijn.

09/03/2020
Parijs / Amsterdam
Freelance Consultant / Programma Manager Finance Improvement programma, standplaats Parijs, vloeiend Frans

Voor onze opdrachtgever, een grote internationale organisatie in de financieel zakelijke dienstverlening, komen wij graag in contact met een freelance Consultant / Programma Manager voor het uitwerken van een Finance improvement programma voor hun Franse organisatie in Parijs. Voor deze opdracht zul je 3 tot 4 dagen  per week in Parijs verblijven en de andere dag(en) op het hoofdkantoor in Amsterdam. Opdracht voor 32-40 uur per week,  met een start bij voorkeur in maart en voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging.

09/03/2020
Regio Utrecht
Freelance (Senior) Adviseur Projectmanagement en Contractmanagement

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een Freelance (Senior) Adviseur Projectmanager en Contractmanagement in de regio Utrecht. Het betreft een rol van 32 uur per week voor minimaal 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

09/03/2020
Oost Nederland
Business Controller zorg (deta-vast)

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de zorg Business Controllers met ervaring in Jeugdzorg of WLZ. 

06/03/2020
Regio Amsterdam
Freelance Projectmanager koppelingen & data migratie

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on Freelance Projectmanager koppelingen & data migratie in de regio Amsterdam. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

04/03/2020
Verwacht/ Expected!
Freelance Teamlead Decentrale Cliëntenadministratie (Zorg/ GGZ)

Van een van onze opdrachtgevers, een GGZ-zorgbedrijf, verwachten wij op korte termijn een nieuw interim-verzoek te ontvangen voor een sterk inhoudelijke Freelance Teamlead Decentrale Cliëntenadministratie (Zorg/ GGZ). Voor deze invulling is kennis van alle recente afrekenmethodieken (WMO, Jeugdzorg, DBC etc etc etc) van groot belang en dus een MUST. Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring in het inhoudelijk leidinggeven aan (finance) zorgprofessionals en aanverwante zorg-stakeholders (o.a. zorgverleners, specialisten, behandelaars etc etc).  

04/03/2020
's-Gravenhage
Freelance Power BI Consultant

Van een van onze opdrachtgevers  hebben wij een vraag voor een Freelance power BI Consultant. Het gaat om een flexibele opdracht en zal gemiddeld 1 á 2 dagen in de week zijn. Start in overleg.

03/03/2020
Regio West NL
Freelance Manager Tax Accounting/ Freelance Tax Accountant (RB)

Van een van onze opdrachtgevers, een listed US- global/ multinational, hebben wij een nieuw interim-verzoek ontvangen voor een Freelance Tax Accounting Manager/ Freelance Tax Accountant (RB). Starten in overleg. 

27/02/2020
Regio Amsterdam
Freelance Senior Solution Architect

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on Business Analist in de regio Amsterdam. Het betreft een fulltime rol (0,8) voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging tot 2 jaar. Start op korte termijn.

19/02/2020
Permanent/ Vast
Manager Group Financial Controlling (RA/CPA- Finance Transformation)

Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational met het hq in NL (private equity owned/ buy & build) verwachten wij binnenkort een verzoek tot het aanreiken van een kandidaat voor de functie van Group Financial Controlling (RA/ CPA- Finance Transformation). Het betreft een vaste/ permanente positie, geen interim (vooralsnog). Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de Group CFO van onze opdrachtgever.

17/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

10/02/2020
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

03/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant

Wegens uitbreiding zoeken wij nieuwe collega's voor ons kantoor in Rotterdam. Een Recruiter die kandidaten vindt en selecteert voor senior freelance finance en IT opdrachten. Iemand met een positieve persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit én eigenheid. Wij bieden een functie waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot verdere bloei kunnen komen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. De cultuur op ons kantoor is open, informeel, direct en collegiaal.

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-43 vacature(s) van 43