inloggen of inschrijven Inloggen
Finance opdrachtenIT opdrachtenWerving & Selectie
Functie Locatie Datum
28/09/2020
Zuid West Nederland
Ondernemende Business Controller (MT Lid)

Wij zoeken voor één van onze relaties een Business Controller bij een aansprekend familiebedrijf. Het betreft een full time (40 uur per week) functie in loondienst. Je maakt in deze functie onderdeel deel uit van het MT van een business unit met vestigingen in de regio Zuid Holland, West Brabant en Zeeland.

Het MT heeft ambities en wil stappen maken. Mooie rol voor ondernemende business controller die zichzelf verder wil ontwikkelen.

25/09/2020
Midden Nederland
Freelance Manager Zorgcontrol

Bij één van onze relaties, een zorginstelling met het hoofdkantoor gevestigd in het midden van het land, hebben wij een opdracht voor een Freelance Manager Zorgcontrol. Het betreft een fulltime opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk. Afhankelijk van alle ontwikkelingen kan de opportuniteit ontstaan om in vaste dienst te treden.

23/09/2020
Regio Amsterdam
Freelance Senior Azure Integratie Specialist/Technical Lead

Onze relatie, een overheidsorganisatie in de Regio Amsterdam, heeft een mooie opdracht voor een Freelance Senior Azure Integratie Specialist/Technical Lead. Het betreft een opdracht voor 40 uur per week en voor initieel 12 maanden. De start is 1 november.

22/09/2020
Oost NL
Freelance Cost Pricing Consultant (Production & Fabrication)

Van een van onze opdrachtgevers, middelgroot van aard, hebben wij een verzoek gekregen tot het leveren van een Freelance Cost Pricing Consultant/ Specialist (production/ fabrication) die wordt geacht een kostprijsmodel (framework) op te zetten en werkend te maken (kostprijsbepaling, fixed assets, bezettingsgraden, cost drivers, benchmarking, professionaliseringsslag maken). Starten is per direct voor minimaal 4-6 maanden (consultancy- inzet, gefragmenteerd).

22/09/2020
Gelderland
Financieel adviseur/projectcontroller

Onze opdrachtgever zoekt een ambitieuze, analytische finance professional voor de functie van Projectcontroller die na een eventuele interim periode in dienst wil treden.

21/09/2020
Zuid Holland
Projectcontroller

Voor een van onze opdrachtgevers een vooraanstaande organisatie in innovatieve klimaat oplossingen zijn we per direct op zoek naar een ervaren projectcontroller voor een vaste positie.

17/09/2020
Randstad
Freelance Senior BI Consultant

Voor onze opdrachtgever, een grote organisatie in de publieke sector, komen wij graag in contact met een Freelance Senior BI Consultant die als spin in het web de schakel vormt vanuit de BI afdeling naar de verdere organisatie bij het nieuw te ontwikkelen datawarehouse.

Het betreft een fulltime opdracht (4 à 5 d/w) met een start in september voor de periode van 1 jaar met optie tot verlenging.

17/09/2020
Rotterdam
Freelance Dynamics 365 Business Central, Super User

Als Interim Dynamics 365 super user zal jouw expertise zowel op operationeel vlak worden ingezet, als ook op het persoonlijke/change vlak. Je zal de organisatie mee moeten nemen in de change naar het nieuwe Dynamics 365 Business Central pakket en zal je daarnaast verantwoordelijk zijn voor de inrichting van het pakket.

Dit is een Part-time rol met een verwachte duur van +/- 6 mnd (de kans is groot op een langere duur).

16/09/2020
Omgeving Utrecht
Freelance Financieel adviseur sport en onderwijs

Bij één van onze relaties, een grote gemeente in het midden van het land, hebben we een mooie opdracht voor een Freelance Financieel Adviseur Sport en Onderwijs. Start van de opdracht is 15 oktober, initieel tot 1 maart, maar met een mogelijkheid tot verlenging van 4 x 4 maanden. Het betreft een opdracht voor 28 uur per week.

11/09/2020
Zuid Holland
Freelance Tax Control Framework Consultant

Wij hebben een interim opdracht vacant bij een ziekenhuis voor een Freelance Tax Control Framework Consultant. Start in oktober.

10/09/2020
Zuid Holland
Freelance AO/IC Specialist (Rechtmatigheid)

Wij verwachten deze maand een interim opdracht vacant bij een decentrale overheidsorganisatie voor een Freelance AO/IC specialist. Start oktober, duur 3-6 maanden voor 36 uur per week. Regio Zuid Holland.

07/09/2020
Regio Zuid Brabant
Freelance IT Architect

Voor onze opdrachtgever, in de regio Zuid Brabant, komen we graag in contact met een hands-on Freelance IT Architect. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 4 maanden met de mogelijkheid tot verlenging van 4 maanden. Start op korte termijn.

03/09/2020
Regio Amsterdam
Freelance functioneel en technisch ontwikkelaar's Microsoft Dynamics platform (2 fte)

Voor onze opdrachtgever in de publieke sector komen we graag in contact met een hands-on Freelance functioneel en technisch ontwikkelaar in de regio Amsterdam. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Start op korte termijn.

27/08/2020
Regio Oost NL
Freelance Data Integration Specialist Infor M3/ MEC- versie 10/ Cluster Supply Chain

Van een van onze opdrachtgevers hebben we een interim-verzoek ontvangen voor een Freelance Data Integration Specialist Infor M3/ MEC. Starten per direct voor allereerst 2 maanden, met optie op verlenging, 3 dagen per week. 

17/08/2020
Midden Brabant
Hoofd Administratie

Werk jij graag bij een enthousiaste en verrassende retail organisatie met korte lijnen en waar je echt waardering krijgt voor jouw bijdrage? Onze opdrachtgever, een bekende winkel/retail organisatie, is op zoek naar een hoofd administratie om vorm te geven aan de groeiambities, zowel in hun winkelformule als in online sales. Je krijgt een vaste aanstelling op basis van een full-time dienstverband. Salaris indicatie € 75,000 - €80,000. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

20/05/2020
Actief (vaste werving)
Senior Business Controller (Onderwijs/ MBO)

Voor de stafdeling Finance & Control (F&C) bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Business Controller (vaste/ permanente werving). Binnen onze opdrachtgever speelt de afdeling Finance & Control een cruciale rol om vanuit een financieel stabiele omgeving rust te creëren, een belangrijke voorwaarde voor goed onderwijs. De afdeling F&C bevat de onderdelen Control, Financiële administratie, AO/IC, Managementinformatie en Inkoop. Bovendien is deze afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie en beleidsvoering van de studentenadministratie.

17/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

03/02/2020
Rotterdam
Recruitment Consultant

Wegens uitbreiding zoeken wij nieuwe collega's voor ons kantoor in Rotterdam. Een Recruiter die kandidaten vindt en selecteert voor senior freelance finance en IT opdrachten. Iemand met een positieve persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit én eigenheid. Wij bieden een functie waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot verdere bloei kunnen komen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. De cultuur op ons kantoor is open, informeel, direct en collegiaal.

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-19 vacature(s) van 19