inloggen of inschrijven Inloggen
Functie Locatie Datum
21/08/2019
Zuid-Holland
Freelance Finance Manager

Bij een van onze opdrachtgevers, een project gestuurde organisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Finance Manager. De start is per direct voor een periode van minimaal 3 maanden.

20/08/2019
Freelance Business Unit Controller (VP Finance)

Voor een opdrachtgever binnen de IT zijn we op zoek naar een ervaren Freelance VP Finance voor een periode van minimaal zes maanden met kans op verlenging. Start is per direct op een fulltime basis.(32-36 uur is bespreekbaar)

16/08/2019
Noord-Brabant
Freelance Business Unit Controller

Voor een van onze opdrachtgevers in de high-tech industrie zijn wij op zoek naar een Freelance Business Unit Controller. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van 6 maanden, fulltime. 

15/08/2019
Oost Nederland
Freelance Teamleider Financiële Administratie

Vanwege het plotselinge vertrek van de huidige teamleider zoekt onze opdrachtgever voor de komende periode een Freelance Teamleider Financiële Administratie voor 3 dagen/week.

12/08/2019
Omgeving Amsterdam
Freelance IFRS Specialist (9,15 & 16)

Onze klant is een vooraanstaande dienstverlener in de meer gespecialiseerde logistieke branche. Zij zoeken een ervaren Freelance IFRS (9, 15 en 16) specialist die deel gaat nemen binnen het finance team voor hulp bij implementatie en het maken en verbeteren van position papers. Start zsm en het betreft een project voor ongeveer 2-3 maanden.

07/08/2019
Tiel
Freelance Manager Planning & Control Ziekenhuis

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een Freelance Manager Planning & Control in de aanloop naar een nieuwe vaste werving. Duur van de opdracht is waarschijnlijk 3 - 6 maanden. Start per september.  

07/08/2019
Randstad
Freelance ETL consultant

Voor een van onze relaties komen wij graag in contact met een Freelance ETL consultant voor de duur van minimaal 3 maanden met optie verlenging 6 maanden, op basis van 40 uur in de week. 

06/08/2019
Randstad
Freelance Senior Regulatory Reporting Specialist

Voor een van onze opdrachtgevers, een financiële instelling, zijn wij op zoek naar een Freelance Senior Specialist Regulatory Reporting voor de duur van zes maanden.

23/07/2019
Amsterdam
Freelance Financial Controller

Voor een van onze internationale cliënten zoeken wij een Freelance Financial controller voor de duur van 3 tot 6 maanden. Start zsm. Fulltime inzet. 

15/07/2019
Freelance Functioneel Beheerder INFOR- M3 (ERP- Finance Support)

Voor een van onze relaties, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Functioneel Beheerder INFOR/ M3 met "finance affiniteit". Starten per direct voor 32 - 40u per week, naar verwachting voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging. In deze rol vertaal je de proceswensen naar de inrichting van het systeem, binnen de kaders van het ERP-pakket. 

10/07/2019
Groot Amsterdam
Freelance Assistent Plant Controller

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Assistent Plant Controller voor een productie locatie in groot Amsterdam voor een periode van drie tot zes maanden (3  à 4 dagen per week). We zoeken een kandidaat die tenminste in de maand augustus beschikbaar is en in die periode ook geen vakantieplannen heeft.

03/07/2019
Den Haag
Freelance Business Controller (Zorg/ VVT)

Van een van onze opdrachtgevers, een care-organisatie VERWACHTEN wij binnenkort een nieuw interim- verzoek te ontvangen voor een resultaatgerichte Freelance Business Controller (Zorg/ VVT/). 

26/06/2019
Nederland
Freelance Gedreven Finance Professional

Steens & Partners is ruim twintig jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals, of mensen die er over nadenken om deze stap te maken.

Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om te kijken wat ons netwerk voor jou kan betekenen.

21/06/2019
Regio West NL
Freelance Project Manager FSSC NL-P2P

Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational met het hoofdkantoor in NL, hebben wij een interim- verzoek ontvangen voor het aanreiken van een Freelance PM FSSC- P2P, die ervoor gaat zorgen dat de decentrale P2P- processen (allereerst) in NL worden gecentraliseerd (situatie uitbouwen/ toevoegen van reeds bestaand P2P- proces). Starten uiterlijk per 1 september aanstaande voor meerdere maanden. 

21/06/2019
Freelance Data Integration Specialist Infor/ M3 (v/h Movex)

Voor één van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, komen wij graag in contact met een Freelance Data Integratie Specialist Infor M3 (ERP). Op basis van 32-40 uur per week, naar verwachting voor minimaal een periode van 6 maanden met optie tot verlenging.

18/06/2019
Midden Nederland
Freelance Medior Administrateurs (2x)

Voor een van onze opdrachtgevers in de productiesector zijn wij op zoek naar een tweetal Freelance Allround Medior Administrateurs. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk voor de duur van 3 tot 6 maanden op full time basis (32 uur ook mogelijk) met optie op verlenging.

11/06/2019
Nederland
Freelance Gemeentelijke Financial Professionals

Momenteel hebben wij meerdere verzoeken bij gemeentelijke instellingen om hen te ondersteunen met de uitdagingen waarvoor zij staan. De uitdagingen en vragen zijn divers, zo hebben wij o.a. interim aanvragen op de volgende gebieden:

- Verbijzonderde Interne Controle (VIC) / Optimalisatie AO/IC;

- Horizontaal toezicht;

- Project- en Kwaliteitsmanagement;

- De reguliere Planning & Control cyclus;

- De "toekomstige" rechtmatigheidsverantwoording / verklaring.

29/05/2019
Randstad
Freelance Transitiemanager Office 365

Voor een van onze opdrachtgevers in de industriële productie komen wij graag in contact met een transitiemanager/consultant MS office 365. In eerste instantie voor 24 uur in de week, voor minimaal 6 maanden met optie tot verlenging en optie tot uitbreiding van het aantal uren.

25/04/2019
Rotterdam
Level-7 Applicatiebeheerder (interim/vast)

Voor één van onze relaties binnen het verzekeringswezen zijn wij per direct op zoek naar een CCS Level-7 applicatiebeheerder/consultant met kennis van financiële processen. Opzet van onze relatie is om iemand in vaste dienst aan te nemen. De mogelijk om eerst interim te starten, is bespreekbaar. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week, met mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken. Onze relatie werkt volgens "het nieuwe werken" idee waardoor er een bepaalde mate van flexibiliteit aanwezig is.

25/04/2019
Rotterdam
Freelance AS 400 Engineer

Voor een van onze relaties verwachten wij een mogelijk behoefte naar een Freelance AS400 engineer mét kennis van financiële processen binnen bank- of verzekeringswezen.  (eventueel gefaseerd eerder mogelijk) voor de duur van minimaal een jaar, op basis van 40 uur in de week. De mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week) is er volgens het nieuwe werken concept waarmee wordt gewerkt.

17/04/2019
Rotterdam
Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance)

06/01/2019
Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam
Associate Director - Steens & Partners

Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wij hebben hierdoor mogelijkheden voor Associate Directors. Senior professionals die op Champions League-niveau kunnen en willen acteren.

Volg onze vacatures in uw RSS Reader RSS
1-22 vacature(s) van 22